دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 تير 1401 - 16:36
سرپرست دانشگاه آزاد هرمزگان عنوان کرد؛

ارائه تسهیلات کم‌بهره برای فرزندآوری استادان و کارکنان دانشگاه‌

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت: ارائه تسهیلات کم‌بهره برای فرزندآوری استادان، کارکنان و سایر اقشار مردم در دست اقدام است.
کد خبر : 668836
صیانت از جمعیت

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بندرعباس، محمدحسین رنجبر در نشست «صیانت از جمعیت و تبیین قانون ملی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» که با حضور معاونان دانشگاه، کارشناسان حوزه فرهنگی و نمایندگان هیئت اندیشه‌ورز بسیج جامعه زنان استان هرمزگاندر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با بیان بحث فرزندآوری و اهمیت ویژه‌ایی که این مهم در دین مبین اسلام و تأکید ائمه اطهار(ع) و منویات مقام معظم رهبری دارد، اظهار کرد: ضروری است تا این اندیشه‌ها و تفکرات اسلامی در جامعه تبیین و ترویج داده شود و دانشگاهیان باید با هدف فرهنگ‌سازی نقش مهمی را تنویر افکار عمومی و حرکت جامعه به سمت دستورات الهی بر عهده بگیرند و اقدام سازنده و موقع انجام دهند.


وی افزود: امروز استکبار جهانی و کشورهای توسعه یافته با هدف استمرار در دشمنی و نابودسازی نسل مسلمانان، خانواده‌ها را تشویق به کاهش جمعیت می‌کنند، باید دانشگاهیان در خط مقدم این مبارزه فرهنگی خطرات کاهش جمعیت و ضربات سهمگینی که از این طریق به جوامع اسلامی وارد خواهد شد را گوشزد و در راستای خنثی‌سازی این اهداف شوم با قدرت و صلابت تلاش کنند.


ارائه تسهیلات کم‌بهره برای فرزندآوری استادان و کارکنان دانشگاه‌ها


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تأکید بر اینکه، دانشگاه آزاد اسلامی نیز در کناربسیج، سپاه، کانون‌ها، سازمان‌های هنگی و ارگان‌های فعال در ترویج و فرهنگ‌سازی فرزندآوری می‌کوشد تا با همه توان علمی خود و با استفاده از توانمندی و ظرفیت استادان راه برون‌رفت از این مشکل راه پیدا کند، اضافه کرد: امکانات و تسهیلات موجود در دانشگاه برای ارتقا شاخص‌های مؤثر در رشد جمعیت، فعالیت کارهای اثربخش مشترک، ارائه تسهیلات کم‌بهره و توسعه مشوق‌های مؤثر، برای فرزندآوری استادان، کارکنان و سایر اقشار مردم از آن جمله است.


رنجبر تصریح کرد: در این راستا با توجه ویژه به دانشجویان متأهل و در شرف فرزند آوری دادن خوابگاه به متأهلین، ارائه تسهیلات ویژه، شناسایی موانع فرزند آوری و ارائه راهکار علمی و پژوهشی به ارگان‌های متصدی باید از اقداماتی باشد تا در حوزه صیانت از جمعیت مورد اهتمام قرار بگیرد. تشریح قوانین جوان‌سازی جمعیت توسط استادان، راه‌اندازی خوابگاه‌های متأهلین و اجرای بخشنامه‌های مشوق دانشجویان درباره فرزندآوری مانند مرخصی‌های تحصیلی پس از زایمان، خدمات نگهداری از نوزادان در مهدکودک دانشگاه و بررسی تهدیدهای معرفتی در حوزه‌های معرفت‌شناسی و تشکیل کارگاه‌های تخصصی با رویکرد جدید، گسترش تحقیقات علمی و بنیادی با روش‌های پیمایشی و میدانی می‌تواند گام مهم و بزرگی دربالابردن نرخ رشد جمعیت در کشور را فراهم سازد.


وی ادامه داد: سوق دادن رساله‌های دانشگاهی در مقطع دکتری و پایان‌نامه کارشناسی ارشد دانشجویان در حوزه علوم انسانی می‌تواند کمک شایان توجه به این مهم کند.


به گزارش آنا، این نشست تخصصی با بیان نظرات کارشناسان حول محور رشد جمعیت و فرزندآوری با شناسایی موانع و حل مشکلات پیش رو، ادامه یافت و مقرر شد این جلسه بطور مستمر و عملیاتی برگزار و مصوبات انجام شده پیگیری و نتایج حاصل از آن به‌صورت مدون در اختیار سازمان‌ها و ارگان‌ها ذی‌ربط قرار بگیرد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۲۱/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب