دانشگاه کارآفرین چه مزایایی برای توسعه اقتصاد دانشبنیان دارد؟
محمد محمدزاده در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با اشاره به نقش شتابدهنده در تولید دانشبنیان و خلق ایده در فناوری اظهار کرد: دانشگاهها بهعنوان محرک رشد اقتصادی منطقهای نقش راهبردی دارند و مشارکت و حمایت از شرکتهای زایشی دانشگاهی بهعنوان مکانیزم انتقال دانش در ایجاد اکوسیستمهای دانشگاه کارآفرین بسیار مهم است.
وی اضافه کرد: دانشگاه کارآفرین به دلیل خروجیهای اقتصادی آن نظیر حق اختراع، اشتغالزایی و مکانیزمهای انتقال علم و فناوری به صنعت دارای اهمیت خاصی در اقتصاد دانشبنیان است.
عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با اشاره به اینکه پشتیبانی مدیران از ایدههای جدید از مرحله آغاز ایدهپردازی تا مرحله تجاریسازی تضمینکننده موفقیت در فرآیند خلّاقانه و عملکرد بهتر توسعه محصول جدید است، ادامه داد: بدون استفاده از فرآیندهای خلّاقانه و نوآوری، محصول جدید محکوم به نابودی است.
محمدزاده متذکر شد: عوامل شتابدهنده سرعت توسعه محصول جدید موجب بهبود بر عملکرد توسعه محصول جدید میشود و افزایش سرعت توسعه محصول جدید و کاهش چرخه زمان تولید با حفظ کیفیت مناسب و قابلیت اطمینان بالاست.
وی با بیان اینکه سرعت توسعه محصول جدید بیانگر قدرت انطباقپذیری با تغییرات محیطی شرکت است، افزود: ازجمله محصولات توسعه داده شده توسط استارتآپها و شرکتهای تحت حمایت در زمینه توسعه محصولات نرمافزاری و استارتآپی میتوان به شرکت پردازشگران هوشمند سامانه آتینگر اشاره کرد که پروژهای در زمینه زنجیره تأمین خوراک دام در دست اجرا دارد.
عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران مطرح کرد: شرکت داده کاو دهقان طبرستان در حال حاضر بر روی پروژه سامانه مدیریت بهرهبرداران کشاورزی در حال فعالیت بوده و استارتآپهای داناک در حوزه استریم ویدیو و صوت بر بستر شبکه اینترنت و استارتآپ مدیریت کلینیک آزمایشگاهی و پزشکی، سامانه ردیاب در محیطهای indoor و outdoor، سیستم حسابداری و انبارداری، سامانه B۲B، سامانه فروشگاه الکترونیکی و ...
از استارتآپها و شرکتهای فعال در این شتابدهنده است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/