لزوم استفاده از شرکتهای دانش بنیان در تامین تجهیزات امدادی/ آیا تهران در مقابله با حوادث آماده است؟
حامد یزدی مهر مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث گروه جامعه خبرگزاری آنا، در پاسخ به سوالی مبنی بر آمادگی تهران در زمان وقوع بحران اظهار کرد: در چرخه مدیریت بحران اگر قانون مدیریت بحران به کارگرفته شود، در مقاطع مختلف از جمله قبل، حین و بعد بحران میتوانیم با استفاده از قانون اقدامات موثر و مطلوبی را انجام دهیم که هدف از وضع این قانون در نظر گرفتن وظایف دستگاهها در مراحل مختلف و هماهنگی و جلوگیری از موازی کاری است.
وی افزود: در این قانون ذکر شده هر دستگاه چه تکالیفی دارد و ما اگر بخواهیم مشکلات را حل کنیم، باید انسجام بین دستگاهی و هماهنگی خوبی داشته باشیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با بیان اینکه ما با آمادگی کامل و پیش بینی میتوانیم در زمان وقوع حادثه آماده باشیم گفت: یکی از موضوعات مهم همین بحث آمادگی و داشتن تجهیزات مناسب است تا با مشکلات متفاوت مواجه نشویم.
یزدی مهر بیان کرد: دستگاههای دولتی و نیروهای مسلح با تعامل و همکاری میتوانند در مقابله با مخاطرات طبیعی موثر باشند؛ قانون مدیریت بحران تکالیف دستگاههای ماده ۲ همان قانون را مشخص کرده است که واقعا اگر هر دستگاه به تکلیف قانونی خود عمل کند شرایط خدمت رسانی به سادگی فراهم میشود.
وی با اشاره به نقش هلال احمر در حوادث گفت: جمعیت هلال احمر به عنوان یکی از نهادهای غیر دولتی موثر در مقابله با مخاطرات طبیعی در مرحله مقابله با بحران است که وظیفه جستجو و امداد و نجات به عهده این جمعیت است که با بکارگیری نیروهای داوطلب به خوبی انجام وظیفه میکند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران در پاسخ به این سوال که چه استفادهای از شرکتهای دانش بنیان برای تامین تجهیزات امدادی شده، افزود: تکلیف ما بر این است که نیازهای دستگاههای امدادی را از طریق شرکتهای دانش بنیان تامین کنیم، چراکه میتوانند به ما کمک خوبی بر پایه دانش خود کنند و به خودکفایی برسیم.
یزدی مهر درباره میزان تجهیزات مورد نیاز در استان گفت: ما دستگاههای مورد نیاز را در استان برای بحث امداد داریم، اما تمامی ادارات و دستگاههایی که تکلیف دارند باید پای کار آیند. در زمینه اطفا حریق ساز و کار خوبی در نظر گرفته شده و تجهیزات ما هرساله ارتقا پیدا میکند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران بیان کرد: یکی از مهمترین اقدامات، ضرورت اقدام برای بیمه کردن منازل مسکونی شهری و روستایی و اماکن صنعتی است که این امر میتواند در رخداد مخاطرات طبیعی موجب جبران خسارات وارده شود.
انتهای پیام/۴۱۷۲/
انتهای پیام/