دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد مطرح کرد؛

چرا فرزندان باید جرئت «نه» گفتن در بزنگاه‌ها را داشته باشند؟/ تبعات خطرناک نبود اعتماد به نفس

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه فرزندان باید «نه» گفتن را در بزنگاه‌ها مدنظر قرار دهند، گفت: درغیراینصورت ممکن است جوانان با سراشیبی خطرناکی در زندگی مواجه شوند.
کد خبر : 667745
فخیمی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از آذرشهر، کارگاه ویژه کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر برگزار شد.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در این کارگاه با بررسی چالش‌ها و آسیب‌هایی که خانواده‌ها و فرزندان را تهدید می‌کند، گفت: یکی از معضلات رایج در جامعه اعتیاد است و متأسفانه هر روز سوداگران این صنعت کثیف با انواع روش‌های خطرناک و مجذوب برای فرزندان و خانواده‌ها تله‌گذاری می‌کنند.


رزیتا فخیمی فرهادی متذکر شد: تنهاترین، بهترین، ساده‌ترین، کم‌هزینه‌ترین و مطمئن‌ترین راه علاج و پیشگیری آگاهی و آگاه‌سازی خانواده‌ها و فرزندان است و ذی‌نفعان اعتیاد شوم از غفلت و ناآگاهی افراد سوءاستفاده و بهره می‌برند، بدون اینکه متوجه شوند در چه مسیر پرتلاطمی پا گذاشته‌اند.


وی با اشاره به اینکه غفلت خانواده‌ها موجب شده تا سودجویان در فضای مجازی و ماهواره به‌صورت هدفمند بنیان خانواده را نشانه بگیرند به‌طوری‌که که افسار زندگی‌ها را دست گرفته‌اند.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: متأسفانه والدین در برخی مواقع به‌خصوص بانوان درگیر فضای مجازی تقلید از فرهنگ غربی شده‌اند و چشم و هم‌چشمی، رقابت تنگاتنگ در مدگرایی و ریخت و پاش‌ها و بی‌خبری از نونهالان، نوجوانی و جوانانی که می‌توانند آینده یک کشور باشند، بنیان خانواده‌ها را تهدید می‌کند.


فخیمی فرهادی تبیین کرد: تربیت فرزند یک رکن اساسی و تکامل و رشد شکوفایی آن محسوب می‌شود که برخی از تکامل فرزندان غافل هستند.


وی با بیان اینکه تربیت فرزند یعنی گفتن «بله» به خواسته‌های شاید بچه‌گانه فرزند در هر زمان نیست، ادامه داد: تربیت فرزند آگاه‌سازی و آماده‌سازی ذهن بچه مقابل عواقب مثبت و منفی خواسته‌های اوست.


فرهنگ اصل مقایسه فرزندان با دیگران اشتباه است


این عضو هیئت علمی دانشگاه تأکید کرد: فرهنگ غلط اصل مقایسه با دیگران (اشتباه رایج والدین در مقایسه) اشتباه دیگر است، در حالی که نباید فرزند خود را با دیگر فرزندان مقایسه و به او سرکوفت بزنیم و این موضوع موجب می‌شود فرزندان احساس خشم و حسادت شده و در نهایت منزوی شوند.


فخیمی فرهادی تشریح کرد: خداوند هر انسانی را منحصر به فرد و برای هدفی خاص آفریده، در واقع هر انسانی توانایی‌ها و استعدادهای مختص به خود را دارد و مقایسه افراد با یکدیگر غیراصولی است.


وی افزود: مقایسه فرزندان با دیگران رفتاری اشتباه در قبال کودکان و تربیت آنان است که نه‌تنها موجب رشد و شکوفایی کودک نمی‌شود، بلکه با اثرات نامطلوبی که به جا می‌گذارد مانع خودشکوفایی کودکان می‌شود.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه باید جسارت و قدرت «نه» گفتن را به فرزندان آموزش دهیم، افزود: در اینصورت فرزندان در بزنگاه‌های ساده اجتماعی قادر خواهند بود «نه» بگویند و این به «شجاعت» تبدیل می‌شود.


فخیمی فرهادی با تأکید بر لزوم داشتن اعتماد به نفس تشریح کرد: نبود اعتماد به نفس تبعات خطرناکی برای فرزندان دارد و تجربیات نشان می‌دهد که زوجین در زندگی مشترک می‌توانند دشواری‌ها را تحمل کنند، به شرطی که اعتماد به نفس است.


وی بیان کرد: برای تحکیم و حفظ بنیان خانواده در جامعه حرکت به سمت آرمان‌های مطلوب خود نیازمند اهمیت دادن به ارزش‌ها اسلامی و معقول و تعهد هر فرد به خانواده با یک خردجمعی هستیم.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب