دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سکوی تحقق ایده‌ها(۲)/ جوان فناور زاهدانی در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

تولید دانش‌بنیان «پرینتر مولتی متریال»/ «پرینترهای ساختمان» به کمک نهضت ملی مسکن می‌آیند + فیلم

رکب مخترع ایرانی به رژیم صهیونیستی با مهندسی معکوس «مینی دامپر»عضو شرکت دانش‌بنیان فناوران «گدروزیا» عنوان کرد که این شرکت با تولید «پرینتر مولتی متریال» موفق به دریافت گرید دو دانش‌بنیان شده و گام بزرگی برای ساخت پرینترهای ساختمان برداشته می‌شود.
کد خبر : 667636
پرینتر سه بعدی

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ نمایشگاه بزرگ محصولات دانش‌بنیان، فناور و خلّاق استان سیستان و بلوچستان از هشتم تا ۱۰ تیر ۱۴۰۱ در محل برگزاری نمایشگاه‌های دائمی شهرستان زاهدان برگزار شد و بسیاری از شرکت‌های حاضر در نمایشگاه از دانشجویان در حال تحصیل، فارغ‌التحصیل و یا اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان بودند که محصولات قابل توجهی را ارائه دادند.




بیشتر بخوانید:


حضور ۸۰ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان، فناور و خلّاق


تولید ۳۰ محصول فناورانه در حوزه کشاورزی و گیاهان زینتی




دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در کنار ۸۵ شرکت فناور دیگر، صنایع‌دستی خلّاق استان، چای ترش، نمک دریا، دستگاه آبشیرین‌کن، کرم‌های مخصوص پوست و پرورش زالو را برای درمان به نمایش گذاشت.


یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان این نمایشگاه، شرکت دانش‌بنیان فناوران «گدروزیا» (بخشی از سیستان تا بلوچستان است) بود که پرینترهای سه‌بُعدی خود را به نمایش گذاشت، امین مقدومی دانش‌آموخته رشته کامپیوتر(نرم‌افزار) دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در امر ساخت پرینتر سه‌بُعدی در این شرکت فعالیت می‌کند.


حضور ۸۰ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان، فناور و خلّاق


مقدومی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: از شهریور ۱۳۹۵ فعالیت‌های تیمی(تیم گدروزیا) با همراهی محمدعلی نظیری فعال اقتصادی آغاز و موجب شکل‌گیری تیمی به نام IDEA (آیدیا) در سال ۹۶ شد که در آغاز کار با برگزاری و تدریس دوره‌های آموزشی برای دانشجویان رشته مهندسی همراه بود.


وی اضافه کرد: در این راستا افراد دیگری هم به ما پیوستند (که اکنون شرکت مستقل دارند) و به همت نظیری، IDEA به دو بخش آموزش و ساخت و تولید تبدیل شد.


سیمان سیستان و پلیمر پاکت پرند سکوی آغاز تولید پروژه‌ها


عضو تیم «فناوران گدروزیا» مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان عنوان کرد: آغاز کار ساخت و تولید با چند پروژه کوچک از سمت سیمان سیستان و پلیمر پاکت پرند بود؛ اما رفته رفته به‌دلیل هماهنگ نبودن افراد و وارد کردن مشکلات شخصی به مجموعه IDEA منحل شد و افراد به صورت جداگانه شرکت‌ها و مجموعه‌های خود را ثبت کردند.


مقدومی یادآور شد: تقریبا سه ماه بعد، نخستین دپارتمان طراحی مهندسی را در استان سیستان و بلوچستان با ورود سجاد کیخا رئیس هیئت مدیره عضو تیم «فناوران گدروزیا» نام «دسافن»(دژ ساخت ابزار و فناوری‌های نوین) به دلیل وجود تخصص‌های متفاوت افراد تشکیل دادیم تا در راستای ارتباط گرفتن با صنعت و پروژه‌های طراحی، ساخت و تولید اقدام کنیم؛ اما به‌دلیل بی‌اعتمادی صنایع به افراد جوان و بومی استان سیستان و بلوچستان موفقیتی حاصل نشد.


وی متذکر شد: در راستای همراه شدن با صنعت با ساخت دستگاه‌های تزریق فوم pu و ثبت برند زال، نخستین تولیدی گروه در سال ۱۳۹۸ با مدیریت صالح کیخا به‌منظور تولید فیلتر هوای خودروهای سبک و سایر اقلام فومی با به‌کارگیری ‌۱۲ نیروی جوان راه‌اندازی و به‌دلیل فراگیری ویروس کرونا در کشور واحد تولیدی زال تعطیل شد.





عضو تیم «فناوران گدروزیا» یادآور شد: اکنون در تلاش برای دریافت تسهیلات حمایتی هستیم که تا به امروز بی‌نتیجه بوده است؛ بنابراین در مدت زمانی که کرونا و مشکلات مختلف گریبانگیر بود، بیکار نبودیم و شروع به طراحی و ساخت شیردوش‌های روتاری دام سبک، مهندسی معکوس مینی دامپر رژیم صهیونیستی و پرینترهای سه بعدی، cnc تراش و دستگاه‌های مرتبط با کرونا مانند طراحی دستگاه تولید ماسک و ورودی‌های ضدعفونی‌کننده کردیم.


مقدومی تشریح کرد: اکنون شرکت گدروزیا با تولید پرینتر مولتی متریال موفق به دریافت گرید ۲ دانش‌بنیان شده و گام بزرگی برای ساخت پرینترهای ساختمان برداشته شده که کمک قابل توجهی به دولت در نهضت ملی مسکن خواهد کرد.


وی با بیان اینکه اکنون مدیریت شرکت گدروزیا در دست سید امیرحسین حسینی ده‌میری است، ادامه داد: نیکان صنعت نیز در حوزه ماشین‌آلات دامی فعالیت می‌کند و محصولات مختلفی را طراحی و تولید کرده که در حال دنبال کردن پروسه دانش‌بنیانی روی دو محصول شیر دوش روتاری دام سبک و مینی دامپر است.


عضو تیم «فناوران گدروزیا» مطرح کرد: شرکت دیگری‌ که در حوزه ساخت قطعات صنعتی و ماشین‌آلات فعالیت دارد، شرکت صنعت‌بان است که موفق به تولید چند قطعه صنعتی وارداتی شده و اکنون در حال مطالعه روی قطعات دیگر است.



مقدومی تبیین کرد: با توجه به تغییر سیاست‌ مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، مقرر شد با استفاده از دستگاه‌ها و تجهیزات دانشگاه پروژه‌های ساخت پیش برود و عملاً با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری می‌کنیم که اتفاق بسیار خوبی است و دستگاه‌ها و ابزارهای بلااستفاده هم برای دانشگاه آورده خواهد داشت.


وی ابراز امیدواری کرد که از اعتبار دانشگاه استفاده کرده و برای گرفتن پروژه‌های صنعتی بزرگ اقدام لازم صورت بگیرد.


عضو تیم «فناوران گدروزیا» با گلایه از حمایت نکردن مسئولان و مدیران و پیش بردن کار با هزینه‌های شخصی مطرح کرد: در مدت زمان سپری شده هیچ‌گونه حمایتی نشده‌ایم، این در حالی که ۹۹ درصد پروژه‌ها را با بودجه شخصی پیش بردیم و منابع مالی عظیمی که باید در استان سیستان و بلوچستان هزینه شود در اختیار عده‌ای محدود است و این موجب دلسردی ما می‌شود.


مقدومی عنوان کرد: اگر ایده مورد نظر در یکی از نمایشگاه‌های کشورهای اروپایی ارائه می‌شد با فرش قرمز پذیرای ما می‌شدند؛ اما به دلیل رویکرد انقلابی و میهن‌پرستی تن به چنین کاری ندادیم.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب