رسیدن دانشجویان به مهارت مدیریت چگونه ممکن است؟/ ترویج آموزش و پژوهش در انجمنهای علمی
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ انجمن علمی دانشجویی پرستاری دانشکده پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول در تازهترین رتبهبندی دفتر مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با امتیاز ۳۸۲ و ۷۲ فعالیت در گروه +A کشوری قرار گرفت.
انجمنهای علمی در دانشگاه آزاد اسلامی چند سالی است که زیرنظر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه در هر واحد دانشگاهی فعالیت میکنند و سالانه فعالیت آنها رتبهبندی و اعلام میشود.
بیشتر بخوانید:
آغوش باز انجمن نانوبیوتکنولوژی برای جذب کارآفرینان
تعامل انجمنهای علمی در بررسی و جلوگیری از جرم و جنایت
اعطای امتیازهای ویژه به استادان برای حضور در انجمنهای علمی
تقویت انجمنهای علمی با حمایت مستمر از دانشجویان پژوهشگر
خبرنگار خبرگزاری آنا در شماره ۸۴ از پرونده «توسعه دانشهای نو با انجمنهای علمی» درباره مأموریتها، اهداف، برنامهها، دستورکارها و دستاوردهای انجمن علمی پرستاری دانشکده پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول با زهرا سعیدی دانشجوی رشته پرستاری و دبیر این انجمن گفتوگو کرده است.
زهرا سعیدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد که انجمنهای علمی دانشجویی در حوزههای مختلف بهمنظور ترویج و تقویت آموزش، پژوهش و اخلاق علمی در دانشگاهها فعالیت میکنند و یکی از خاصیتهای مهمی که انجمنها دارند، طبیعت نهادینه مسئولیتپذیری دانشجویان و تقویت روحیه کار جمعی آنان است.
دبیر انجمن علمی دانشجویی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول عنوان کرد که از نظر «فالت»، مدیریت یعنی هنر انجام کار یا هماهنگ کردن فعالیتهای گروهی در راستای اهداف گروهی. دانشجویان مدیران آینده کشور هستند و مدیریت، کلید پیشرفت جوامع است به همین منظور دانشجو باید مدیر و مسئول باشد که فعالیتهای دانشجویی و تحرک علمی دانشجویان مناسبترین زمینه برای رسیدن به این مهارت است.
به گفته وی، انجمن علمی دانشجویی پرستاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول بهتازگی موفق به کسب رتبه نخست انجمنهای علمی، پرستاری و پیراپزشکی کشور و کسب رتبه نهم بین ٧٣٣ انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی و درجه (+A) شده است.
این فعال دانشجویی یادآور شد: انجمن علمی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول سال ١٣٩٩ نیز موفق به کسب رتبه نخست انجمنهای علمی کشور شد. این موفقیت اتفاقی نیست؛ بلکه ثمره انگیزه همراه عمل، هدفگذاری سنجیده، برنامهریزی قابل انعطاف، خستگیناپذیری و پشتکار دانشجویان و فزونی حس تعلق است.
دبیر انجمن علمی دانشجویی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول گفت: بخشی از ظرفیت فعالیتهای علمی، پژوهشی متمرکز بر انجمنهای علمی دانشجویی است و برای استفاده از این ظرفیتها در راستای ترویج علم و توانمندسازی دانشجویان، پشتیبانی و حمایت دانشگاه اصل اول برای برنامهریزی است.
سعیدی با بیان اینکه مأموریتها و برنامههای انجمن علمی دانشجویی پرستاری در راستای ارتقای آموزش و البته نکته حائز اهمیت افزایش کیفیت آموزش است؛ ازجمله برنامههای انجام شده در این انجمن را برگزاری کارگاههای علمی تخصصی ویژه هر یک از رشتههای علوم پزشکی، وبینارهای مجازی و دعوت از استادان مجرب دانشگاههای مطرح کشور، مسابقات علمی و فرهنگی، همایشهای ملی، دورههای مهارتآفرینی و آموزشی مانند دوره جامع تزریقات، کمکهای نقدی و معیشتی، گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت زینب(س) و بزرگداشت روز پرستار، انتشار نشریه علمی دانشجویی سفیران سپید به صورت ماهنامه، نمایشگاه مجازی کتاب و … ذکر کرد.
بیشتر بخوانید:
وقتی انجمنهای علمی انگیزه تحصیلی دانشجویان را افزایش میدهند
از کسب رتبه در استارتآپها تا تولید محصول فناورانه
کارنامه پربار دانشجویان هنر و معماری
وی درباره فعالیت انجمن علمی دانشجویی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول در دوره همهگیری کرونا اظهار کرد: پاندمی کرونا موجب وقفه و عدم فعالیت انجمن علمی نشد؛ بلکه باعث تغییراتی در ماهیت انجام کار و ایجاد فعالیتهای نوین و مجازی شد؛ البته فعالیتهای مجازی و دورکاری شرایط سختی را برای دانشجویانی که در میدان عمل هستند به وجود میآورد که نیازمند فزونی همکاری دستاندرکاران است.
دبیر انجمن علمی دانشجویی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول با عنوان اینکه هدف غایی و پشتکار ما در دانشکده علوم پزشکی فعالیتهای داوطلبانه جمعی و گروهی در راستای مددرسانی به ارتقا و جایگاه علمی است به آنا گفت: هدفگذاری پیش روی انجمن علمی، کسب مهارتهای علمی است و در همین راستا شاهد برگزاری اقدامات ماندگار و همکاریهای وسیع خواهیم بود.
به گزارش آنا، انجمنهای علمی دانشجویی متشکل از دانشجویان فعال، باانگیزه و با ظرفیتهای بالا هستند که موجب تجمیع و متمرکزشدن دانشجویان مشتاق به فعالیتهای پژوهشی و علمی میشوند. بخش عمده این ظرفیتها، ابتدای کار بهصورت بالقوه هستند و اگر دانشگاهها بستر مناسبی را برای فعالیت انجمنها فراهم آورند؛ بالفعلشدن این ظرفیتها دور از دسترس نخواهد بود؛ بنابراین در راستای ترویج روحیه علمی، توانمندسازی و ایجاد انگیزه در دانشجویان، دانشگاه باید انجمنهای علمی دانشجویی را فعال و حمایت کند.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/