«به وقت پروانه شدن» منتشر شد/ اثر جدید از بانوی خانهداری که در ۶۰ سالگی نویسنده شد
به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ خبرگزاری آنا کتاب «به وقت پروانه شدن» نوشته شهناز آلوش از سوی انتشارات اردیبهشت منتشر شد . این کتاب دارای یک مقدمه و هفت فصل تشکیل شده است.
شهناز آلوش متولد سال ۱۳۳۷ در تبریز است. او که الز دوران کودکی به حوزه ادبیات و داستان علاقه داشته، خیلی دیر و از ۵۵ سالگی کار نویسندگی به صورت حرفه ای را آغاز کرده است. او در گفتوگویی که پیش از این با خبرگزاری آنا داشت در اینباره گفته بود:« اولین کارم مجموعه داستان کوتاه «مسلمانی که مسلمان شد» بود؛ بعد «خدا و من» و «شاهکار» را نوشتم که بیشتر، تجرببات خودم و اطرافیان در امور معنوی و توسل به ائمه اطهار(ع) بود.حدود ۱۰ کتاب چاپ شده دارم که از بین آنها «معمای خواب» در نشر ریرا به چاپ چهارم و کتاب «تاریکی» (دولت عشق) هم که در انتشارات سرمدی منتشر شده به چاپ دوم رسیده است. علاوه بر اینها، خودم به داستان «دیوانه» که مثل «تاریکی» بر اساس یک رخداد واقعی نوشته شده علاقه زیادی دارم.
وی در همین گفتوگو درباره محورهای موضوعی داستان هایش نیز گفته است: در داستانهای من، معنویت و مذهب همیشه محوریت دارد. البته نگاه من به مذهب و ارادت به بزرگان دین یک نگاه عاشقانه است و بر این مبنا، این محبت در خون آدمی جاری است. معتقدم که اگر انسان خدای خودش را نشناسد، هیچ وقت نمیتواند خالق آثار هنری باشد.
در مقدمه کتاب «به وقت پروانه شدن» میخوانیم: ایران سرزمین آزادگان و پهلوانان نامداری است که همواره مورد هجوم دشمنان، در معرض رنجها و سختیهای گوناگون قرار گرفته است. پهلوانانی چون فریدون، سیاوش، رستم و... و شخصیتهایی مثل ضحاک که وجودشان با دشمنی و کینه خو گرفته بود. آنها برده شیطان بودند و جز غارت و نابودی چیزی نیاموخته بودند. ایکاش فردوسی زنده بود و پهلوانان کوچک ما را، که یکشبه بزرگ شدند و ایثار و فداکاری را به عرش الهی رساندند، میدید. پهلوانان کوچکی که با تمام پهلوانانِ نامی گذشته برابری میکنند.
توحید هشت ساله، رزمنده کوچک جنگ تحمیلی، یکی از هزاران قهرمان کوچکی است که یکشبه بزرگ شد. نه گرز داشت نه زور بازو ولی برعلیه دشمنی که از ضحاک ماردوش پستتر بود برخاست و قیام کرد. جنگید و همرزمانش را به جهان معرفی کرد. همرزمانی که دین و آیینشان، وطنشان ایران بود و نتوانستند تجاوز دشمن دیوصفت را تحمل کنند.
شاید در این زمان افسانه بهنظر برسد. شاید عدهای در دید ظاهری با او همذاتپنداری نکنند. ولی آیندگان گواهی به این پهلوانان خواهند داد. همانطور که رستم و افراسیاب و... قهرمانان ما هستند و آنان را مظهر دلاوری و جوانمردی میدانیم.
ما سرداران بزرگی داریم ازجمله نوجوان سیزده ساله شهید فهمیده، که جان خود را برای انهدام تانک دشمن فدا کرد. ما سردار حاج قاسم سلیمانی را داریم که اسطوره بیهمتای کشورمان و کل کره خاکی است که برعلیه ظلم و تجاوز قیام کرد و خود رستمدستان بیهمتایی شد که مرثیه پهلوانیاش تا انسان و انسانیت زنده است و یادش بر زبانها جاری.
و مثل خورشیدی تابنده در جهان نورافشانی خواهند کرد. خورشیدی که خاموشی ندارد، تا هر زمان پهلوانان ایران زمین را هویدا کند؛ توحید داستان بس عجیب دارد، داستان ایثار، داستان پناه دادن حتی به سگی درمانده و زخمی که به او پناه آورده بود؛ روایت هشت سال دفاع مقدس از کلام خودش؛ روایت مردم بی دفاع که چگونه درمقابل تجاوز به کشور ایران به پا خواستن روایت هم سنگرانش و هزاران شهید راه حق؛ روایت دختران آفتاب، که سنگرساز مردان سرزمین خود شدند.
کتاب «به وقت پروانه شدن» نوشته شهنار آلوش در ۱۲۶ صفحه، شمارگان یکهزار نسخه و بهای ۸۹ هزار تومان از سوی انتشارات اردیبهشت منتشر شده است.زهرا سلیمان ویراستار این کتاب بوده و طراحی جلد آن را نیز محمد میرزایی به عهده داشته است.
انتهای پیام/۴۱۰۴/
انتهای پیام/