«سیستم کنترلی توپ و میله» نمونهای مناسب در تحقیقات هوافضا
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ کتاب حامد خدادادی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر با عنوان مباحث نوین در مهندسی برق «Fundamental Research in Electrical Engineering» از سری کتابهای «Lecture Notes in Electrical Engineering» بین برترینهای نهمین جشنواره فرهیختگان قرار گرفت و در بخش کتاب منتشره توسط ناشران بینالمللی معتبر از وی تجلیل شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر در تشریح جزئیات کتاب برگزیده جشنواره فرهیختگان بیان کرد: این کتاب که توسط ناشر Springer منتشر شده است، شامل چند فصل در زمینههای متنوع مهندسی برق (مهندسی پزشکی، کنترل، الکترونیک، قدرت و مخابرات) است که اینجانب در نوشتن دو فصل از کتاب با عنوانهای “Self-tuning PD۲-PID Controller Design by Using Fuzzy Logic for Ball and Beam System” و “Voltage Stability Enhancement Along with Line Congestion Reduction Using UPFC and Wind Farm Allocation and Sizing by Two Different Evolutionary Algorithms” (کنترل سیستم توپ و میله با استفاده از کنترلکننده(PD۲-PID) خودتنظیم فازی) مشارکت داشتهام.
خدادادی افزود: سیستم کنترلی توپ و میله، سیستمی مهم در تحقیقات هوانوردی و فضایی است که مورد توجه محققان زیادی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی دنیاست. این سیستم شباهت زیادی به یک سفینه فضایی با یک هواپیما در حالت پرواز یا نشستن دارد. از آنجایی که آزمایش در فضای واقعی این حوزه از تحقیقات (هوا و فضا) بسیار پرهزینه و مشکل است، سیستم کنترلی توپ و میله میتواند یک نمونه آزمایشگاهی مناسب در این موضوع باشد.
وی با بیان اینکه دینامیک ناپایدار و وجود عوامل غیرخطی، کنترل این سیستم را با چالشهای فراوانی روبهرو ساخته است، ادامه داد: راهکار پیشنهادی در فصل “Self-tuning PD۲-PID Controller Design by Using Fuzzy Logic for Ball and Beam System” کتاب برای غلبه بر چالشهای این سیستم، استفاده از کنترلکننده PD۲-PID است. به علاوه، این ساختار با رویکرد خودتنظیم فازی با هم ترکیب میشوند تا ویژگیهای مقاوم و تطبیقی به سیستم اضافه کنند و امکان غلبه بر نامعینیهای سیستم را به وجود آورند.
استادیار دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر ادامه داد: مواردی مانند وسعت طیف کاربران، محصول طرح پژوهشی بودن، میزان فروش و تجدید چاپ کتاب، ویژگیهای ظاهری، روزآمدی و کارآمدی محتوایی، رعایت قوانین نشر، وجود ناشر معتبر بینالمللی و میزان رفرنس دهی کتاب از مهمترین شاخصهای جشنواره فرهیختگان برای انتخاب کتاب بینالمللی برتر بود که بر این اساس، کتاب مورد نظر در نهمین جشنواره برگزیده شد.
به گزارش آنا، نهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان همزمان با اختتامیه نمایشگاه رویداد ملی «عصر امید» با معرفی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی و... به کار خود پایان داد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/