دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 تير 1401 - 10:20
در گفت‌وگوی مشروح با آنا مطرح شد؛

پژمانفر: مسببان وضع موجود پاسخگوی مشکلات کشور باشند/عقب‌افتادگی در حوزه مسکن محصول دولت روحانی است

عضو کمیسیون اصل نود مجلس گفت: مردم نمی‌پذیرند کسانی که مسبب وضع موجود کشور هستند، دوباره صحنه‌گردان و معرکه‌گردان شوند.
کد خبر : 666376
پژمانفر

حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا با اشاره به یک سالگی عمر دولت سیزدهم در ارزیابی کلی از عملکرد دولت، گفت: عمق شرایط سختی که در واگذاری دولت وجود داشت آنقدر عمیق است که هر اقدامی که این دولت انجام داده، چاله را پر نمی‌کند، به طور مثال به عنوان کشوری که صادرکننده برق به افغانستان و عراق بودیم، تبدیل به واردکننده برق شدیم.


وی ادامه داد: امروز ما وضعیتی داریم که باید در تابستان به مراکز فولاد خودمان که جزو استراتژیک‌ترین صنایع ما محسوب می‌شوند، تعطیلی سه ماهه بدهیم، یا مثلا به شهرک‌های صنعتی بگوییم دو روز در هفته تعطیل باشند، این وضعیت نابه‌سامان را دولت قبل ایجاد کرده است، اما باید سرعت دولت سیزدهم در رفع مشکلات را تسریع کنیم، چراکه دولت مسئولیت پذیرفته، اما در کل ما باید به دولت زمان بدهیم.


عضو کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: اکنون ساخت یک نیروگاهی که می‌خواهد در مدار باشد و به تولید برسد، حداقل سه سال زمان می‌برد، رفع مشکلات کشور اینگونه نیست که دولت بخواهد یک اقدام عاجل را چند ماهه انجام دهد.


حجت‌الاسلام پژمانفر با بیان اینکه هنوز عمر دولت یک سال نشده است، اما شاهد موج گسترده‌ای از انتقادات غیر منصفانه هستیم، گفت: تازه در سالگرد انتخابات قرار داریم، اگر دولت در ارتباط با این موضوع بخواهد اقداماتی انجام دهد، ما باید زمان مناسب بدهیم و توقع داشته باشیم که دولت در آن زمان مناسب، اقدام مناسب هم انجام دهد.


وی افزود: به طور طبیعی دولت اگر در این زمان مناسب اقدام مناسب نکند، ما با کسی تعارف نداریم، به دولت سیزدهم نیزممکن است گلایه‌هایی داشته باشیم، کما اینکه گلایه‌ها و انتقاداتی نیز داریم.


عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: معتقدم در حوزه برق و مسکن باید به دولت فرصت دهیم، تا پیش از این با دولتی سر و کار داشتیم که افتخار می‌کرد آجر روی آجر در ارتباط با مسکن انبوه نگذاشته است، بنابراین در حوزه مسکن اکنون با یک عقب‌افتادگی پنج میلیون و نیمی مسکن مواجه هستیم، یعنی دولت قبل سالیانه باید ۷۰۰ هزار مسکن تولید می‌کرد، وقتی این عدد را در ۸ سال ضرب می‌کنیم، به آمار پنج میلیون عقب‌افتادگی مسکن در سال می‌رسیم.


حجت‌الاسلام پژمانفر اضافه کرد: وقتی عرضه و تقاضا در حوزه مسکن با مشکل مواجه می‌شود، به وضعیت اسفناک و نابه‌سامان فعلی می‌رسیم.


وی گفت: در ارتباط با گندم نیز به همین شکل است، ما کشوری هستیم که پانزده سال پیش جشن خودکفایی گندم را برگزار کردیم، اما اکنون پنجاه درصد نیاز خود را از طریق واردات تأمین می‌کنیم؛ این محصول ناکارآمدی دولت قبل است.


عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده واقعاً سیاسی صحبت نمی‌کنم، دولت قبل یک زمین سوخته‌ای را با این تئوری که «باید بالاخره کشور را به بن‌بست برسانیم که اگر دولت بعدی آمد، چاره‌ای غیر از طی مسیر سیاسی ما نداشته باشد»، تحویل آقای رئیسی داده است، این تئوری می‌گوید به هر قیمتی پای میز مذاکره برویم و هر چه کدخدا گفت، قبول کنیم.


حجت‌الاسلام پژمانفر بیان کرد: ما این مسیر را به طور قطع تغییر خواهیم کرد و مردم ما هم می‌دانند که به دولت باید در بخشی از انتظاراتی که داریم مهلت دهیم تا بتواند اوضاع کشور را سامان دهد و از این وضعیت بحرانی خارج کند.


وی همچنین در واکنش به نامه ۱۰۰ اقتصاددان حامی دولت سابق خطاب به رئیس‌جمهور برای وضعیت نابه‌سامان اقتصادی گفت: بنده در این زمینه این افراد را به انصاف دعوت می‌کنم. مردم نمی‌پذیرند کسانی که مسبب وضع موجود کشور هستند، دوباره صحنه‌گردان و معرکه‌گردان شوند.


عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: افرادی که این مسائل را مطرح می‌کنند باید ذهن مردم را معطوف به چیز دیگری بکنند، معتقدم این‌ها باید توبه بکنند، زیرا کشوری که بالاترین حجم مشارکت در انتخابات داشت با سیاست‌های این افراد مشارکت در انتخابات به کمتر از ۵۰ درصد رسید، این افراد به طور قطع باید پاسخگوی وضعیت موجود کشور باشند؛ معتقدم مردم حساب‌ این حرف‌های سیاسی را از حساب حرف‌های کارشناسی جدا می‌کنند.


انتهای پیام/۴۰۱۳/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب