تشریح قوانین جدید جذب هیئت علمی در دانشگاهها
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از خرمآباد، محمدعلی کینژاد در همایش منطقهای هیئتهای اجرایی جذب استانهای خوزستان، ایلام و لرستان که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهمترین مسائل مورد طرح در این همایش آمایش آموزش عالی بوده که بیش از ۱۲ سال در حال انجام است و یکی از دلایل تأخیر در فراخوان اردیبهشت به دلیل تأخیر در آمایش بوده است، چراکه در سالهای گذشته سازمان امور استخدامی کشور مجوز و ردیف استخدامی را صادر میکرد و امسال با توجه به کلیات طرح آمایش در جلساتی که داشتیم موفق به کسب مجوز صدور فراخوان برای اردیبهشتماه نشدیم.
وی افزود: در این راستا مکاتباتی با دفتر ریاست جمهوری انجام شده، امیدواریم فرآیند فراخوان را که فعالیتهای آن در وزارتین و دانشگاه انجام شده را اعلام کنیم و کار جذب هیئت علمی برای مقطع اردیبهشت را انجام دهیم.
رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: دانشگاهها موظف هستند چنانچه پروندهای دارند را سریعاً ارسال کنند تا با بخشنامهای که دیگر پروندهای پذیرفته نمیشود، مواجه نشوند، در اینصورت رؤسای دانشگاهها باید پاسخگوی مراجع قانونی در رابطه با تأخیر در ارسال پروندهها باشند.
کینژاد متذکر شد: در مقطعی هستیم که موارد مربوط به بورسیهها به اتمام رسیده و تنها یکی دو مورد باقیمانده که در رابطه با آنها با رؤسای دانشگاهها و هیئت مرکزی جذب تماس گرفته شده تا پرونده این بورسیهها تعیین تکلیف شوند.
وی تبیین کرد: مصوبه افزایش سن جذب اعضای هیئت علمی از ۴۰ به ۴۵ سال برای فراخوان بعدی است و برای فراخوانهای قبلی در این مصوبه تبصرهای اندیشیده نشده، اما در صحبتهایی که با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفته احتمال دارد برای افرادی که در گذشته شرکت کرده و به دلیل کِبَر سن پذیرفته نشدهاند تمهیداتی اندیشیده شود؛ البته این مسئله بستگی به تعداد مجوزی دارد که از طرف سازمان امور استخدامی داده میشود.
رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: امیدواریم دانشگاهها رفتار نکنند که برای گرفتن امکانات منطقه یا دانشگاه را غیربرخوردار نشان دهند و برای موارد دیگر خود را برخوردار معرفی کنند. در مصوبه اخیر برای متأهلین و افرادی که دارای فرزند هستند امتیازاتی در نظر گرفته شده که هرچند در فضای رسمی رسانهای با مشکلی مواجه نشد، اما در فضای مجازی افرادی مغرض یا ناآگاه با خلط مسائل و مباحث علمی و عمومی به اظهارنظرهای نادرستی در این باره پرداختند.
کینژاد تأکید کرد: در این مصوبه به افرادی که متأهل هستند، امتیازاتی داده شده و شرط مهم اعطای امتیازات آن است که افراد حداقل شرایط علمی و صلاحیتهای عمومی را داشته، سپس وقتی وارد رقابت عمومی برای انتخاب اصلح شدند این امتیازات به فرد داده شود.
وی اضافه کرد: در بسیاری از استانها ائمه جمعه جزء استادان گروه معارف هستند و این نعمت بینظیر برای برگزاری جلسات علمی و معنوی با این شخصیتها است.
رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی تشریح کرد: استاندار عضو هیئت علمی یکی از پژوهشگاهها در رشته علوم انسانی بوده و در این راستا امیدواریم دانشگاهها از این فرصت برای ساماندهی آموزش عالی استان بهرهبرداری کنند، چراکه تجربه نشان داده هرگاه مسئولان استانی با هماهنگی و همدلی حرکت کردهاند در آنجا به اهداف آرمانی نزدیکتر شدهایم.
سیامک بهاروند، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان هم با ارائه گزارشی از وضعیت این دانشگاه ابرازی امیدواری کرد که برگزاری چنین جلساتی برای آموزش عالی کشور و بهویژه استان لرستان منشأ خیر و برکت باشد.
به گزارش آنا، محمدعلی کی نژاد به همراه شرکتکنندگان در این همایش با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد با نثار فاتحه و اهدای گل به مقام شامخ این شهیدان والامقام ادای احترام کردند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۲۱/
انتهای پیام/