تأثیر انکارناپذیر مشاوره حقوقی در کاهش بزهکاری
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اصفهان، لیلا رئیسی در مراسم گشایش کلینیک تخصصی حقوقی خانواده که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برگزار شد، گفت: کانون وکلا، نهادی صنفی برای خدمترسانی به مردم است و فلسفه ایجاد کلینیک تخصصی حقوقی خانواده با توجه به مهمترین رسالت وجودی کانون وکلا پایهریزی شد.
بیشتر بخوانید:
ارائه خدمات و مشاوره حقوقی در «کلینیک تخصصی خانواده»
گشایش کلینیک حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس
وی اظهار کرد: اعتقاد بر این است که هر شهروند در هر موقعیت جنسی، شغلی، سنی و ... لازم است که از حقوق اولیه خودآگاه باشد و تا زمانی که دانش حقوقی خود را نداشته باشند، نمیتوانیم انتظار داشته باشیم که حاکمیتی قانونی در حوزه قضائی در جامعه حکمفرما باشد.
عضو هیئتعلمی و دانشیار دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان) افزود: ارتقای دانش حقوقی افراد علاوه بر اینکه نقش مؤثری در کاهش بزه و بروز مشکلات حقوقی در جامعه دارد در کاهش مراجعات دستگاه قضا، بروز تبعات منفی در کشور و کاهش هزینهها برای مردم و دستگاههای دولتی مؤثر است.
رئیسی تأکید کرد: اعتقاد رذداریم که ارائه این نوع مشاوره و خدمات حقوقی، نیاز به تسلط و احاطه کافی بر امور حقوقی در شاخهها و تخصصهای مختلف دارد و وکلا یکی از مهمترین گروههایی هستند که میتوانند در ارائه این خدمت به جامعه موفق و مؤثر واقع شوند.
رئیس کانون وکلای استان اصفهان با اشاره به رسالت این کلینیک بیان کرد: در این کلینیک حقوقی قرار است برای جامعه هدف اعم از بانوان، افراد مرتبط با کودکان و سایر افراد جامعه که نیاز به آموزشهای لازم در حوزه حقوقی داشته و یا توان گرفتن وکیل در دعاوی حقوقی را ندارند با رعایت موازین و مقررات خدمات تخصصی ارائه شود.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/