دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 خرداد 1401 - 12:31
رویداد «عصر امید»/ ۴۳۱

«دستگاه زیرسطحی مینی‌سایز» مشکل آبیاری در گلخانه‌ها را حل می‌کند

شرکت دانش‌بنیان آرتاخه به اجلاس فناوری و سرمایه‌گذاری ترکیه راه یافتمدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: دستگاه «آبیاری زیرسطحی مکانیکی و هوشمند واترسوآب» تکنولوژی و اختراع جدیدی است که برای حل مشکل آبیاری محصولات گلخانه‌ای کاربرد دارد.
کد خبر : 665197
آبیاری زیرسطحی

مهدی محرم‌پور که با دستگاه «آبیاری زیرسطحی سایز کوچک» در نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران حضور یافته بود به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: برای ساخت این دستگاه مکانیزم خاصی طراحی کردیم تا در فضای خیلی کوچک‌ شیر مکانیکی تعبیه شود که فشار را کنترل کند. ورودی‌ آن مانند دستگاه‌های قبل چهار میلیمتر بوده و مشکل گرفتگی ندارد. این مکانیزم جدید با دو فلوتره در فضای کوچکی با ابعاد پنج در ۱۰ سانتیمتر و در ارتفاع پنج سانتیمتر قرار می‌گیرد.


وی ادامه داد: کارکرد دستگاه «آبیاری زیرسطحی سایز کوچک» مانند دستگاه «آبیاری زیرسطحی مکانیکی و هوشمند واترسوآب» است؛ اما در ابعاد کوچک‌تر که می‌تواند در تانکرها برای کنترل سطح آب استفاده شود و در جاهایی که تنظیم سطح آب را انجام می‌دهند، استفاده کنند. به همین دلیل می‌توان گفت تکنولوژی جدیدی بود که ثبت اختراع شد و برای حل مشکل آبیاری محصولات گلخانه‌ای کاربرد دارد.


مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آرتاخه مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار آنا عنوان کرد که این شرکت بین ۴۵ شرکت برتر از ۲۰۰ پروژه از سراسر دنیا در اجلاس فناوری و سرمایه‌گذاری کشور ترکیه انتخاب شده است و این اجلاس از ۶ تا ۹ تیر ۱۴۰۱ با حضور شرکت‌هایی از کشورهای هلند، آمریکا، ژاپن، امارات، ایران و ... برگزار خواهد شد.


محرم‌پور افزود: شرکت واترسوآب تولیدکننده سیستم‌های متنوع آبیاری زیرسطحی از زراعت تا باغداری مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا توانسته دو سیستم تولیدشده شرکت که دارای پتنت آمریکا و PCT هستند را مورد تأیید کشور ترکیه برای اجلاس فناوری و سرمایه‌گذاری سال ۲۰۲۲ برساند.



«دستگاه زیرسطحی مینی‌سایز» مشکل آبیاری در گلخانه‌ها را حل می‌کند


وی با بیان اینکه پروژه‌های ارسالی به اجلاس فناوری و سرمایه‌گذاری ترکیه ابتدا توسط کشورهای مبدأ داوری و سپس برای اجلاس ارسال و از بین پروژه‌های ارسالی از طرف کشورهای دنیا فقط ۴۵ پروژه برای حضور مورد تأیید قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: شرکت واترسوآب که سال‌ها پیش به عنوان یک هسته فناور توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا مستقر شد، اکنون جزء برترین شرکت‌های تولیدکننده محصولات آبیاری است که آوازه جهانی یافته و تاکنون با دو شرکت آلمانی برای همکاری و تولید مشترک توافق‌نامه امضا کرده است.


مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آرتاخه مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا درباره نمایشگاه عصر امید گفت: این دانشگاه گرچه ضعف‌هایی در هماهنگی برگزاری داشت؛ اما می‌توان گفت نخستین گام عملی دانشگاه آزاد در راستای تولیدات دانش‌بنیان بود و انتظار می‌رود در ادامه نمایشگاه پیگیری و حمایت از شرکت‌های شرکت‌کننده در دستور کار قرار گیرد.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه باهدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.


انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب