دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرکل امور اقتصادی و مناطق سازمان بنادر و دریانوردی:

تدوین فرآیند و ضوابط اجرایی سرمایه‌گذاری در بنادر کشور سرعت گرفته است

مدیرکل امور اقتصادی و مناطق سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تدوین فرآیند و ضوابط اجرایی سرمایه‌گذاری در بنادر کشور سرعت گرفته است، گفت: با تدوین ساز و کار نظارت موثر و به هنگام در قراردادهای سرمایه گذاری، ضمن تامین منافع حداکثری سرمایه گذاران، از هدر رفت اموال بیت‌المال جلوگیری می شود.
کد خبر : 664865
951

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، « حسین یدالهی » در نشست هم‌اندیشی تبیین فرآیند و ضوابط اجرایی سرمایه‌گذاری در بنادر، یکی از اهداف مهم سازمان بنادر را ارتقای توان رقابتی منطقه ای، شفافیت فرآیند سرمایه گذاری، بهبود تشریفات و تسهیل جذب سرمایه داخلی و خارجی و ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری در جهت توسعه بنادر عنوان کرد.


مدیرکل امور اقتصادی و مناطق سازمان بنادر و دریانوردی با برشمردن اهداف دیگری همچون افزایش توان و ترافیک بندری و دریایی از طریق استقرار فعالیت‌های مبتنی بر تجارت از راه دریا، توسعه متوازن بنادر و انتخاب سرمایه گذاران ذی‌صلاح، افزود: رویکرد جدی اداره کل امور اقتصادی و مناطق، همفکری و همگرایی بین ادارات مربوط سازمانی و بندری با سرمایه‌گذاران و ارگان‌ها برای تحقق اهداف مذکور است.


یداللهی با بیان اینکه بیشترین گردش مالی سازمان بنادر و دریانوردی در قرارداهای سرمایه‌گذاری است، خاطر نشان کرد: با تدوین ساز و کار نظارت موثر و به هنگام در قراردادهای سرمایه گذاری، ضمن تامین منافع حداکثری سرمایه گذاران، از هدر رفت اموال بیت‌المال جلوگیری می شود.


مدیرکل امور اقتصادی و مناطق سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه اقتصاد ایران، برای رونق و پویایی تجاری، نیازمند توسعه "دریاپایه" است، اظهار داشت: لازم است، شناسایی مناسبی به منظور توسعه حوزه‌ سرمایه گذاری بندری و ارتباط موثر با کشورهای همسایه صورت گیرد تا بتوانیم شاهد استفاده مطلوب از پسکرانه بنادر باشیم.


وی اضافه کرد: بایستی از ظرفیت‌ دریایی و بندری کشور و به ویژه ظرفیت پسکرانه بنادر در جهت بهبود شاخص های اشتغال‌زایی با بهره از قوانین و مقررات حاکم بر مناطق ویژه اقتصادی بندری و آزاد تجاری ـ صنعتی، به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.


بنا بر این گزارش، در این نشست که نمایندگان شرکت‌های بخش‌خصوصی فعال در زمینه‌های پایانه‌های نفتی، غلات، جنرال کارگو، صنایع تولیدی و تبدیلی و مخازن روغن خوراکی و غیره حضور داشتند، تمامی جوانب مؤثر در امر سرمایه گذاری، تدقیق در علل مستقیم و ریشه‌ی وقوع آن، راهکارهای پیشگیرانه و واکنشی مناسب، مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد روند پیشرفت برنامه های بهبود، طبق برنامه زمان بندی دقیق، مورد پایش و کنترل قرار گیرد، تا با عملیاتی کردن توسعه دریا پایه شاهد بهبود وضعیت بندری و دریایی و پویایی حمل و نقل دریایی کشور باشیم.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب