برای معرفی ظرفیت صنایع فرهنگی به کمک رسانهها نیاز داریم/ برگزاری نمایشگاه «بازی و سرگرمیهای جدید» در آبان ماه ۱۴۰۱
مدیرعامل بنیاد بازیهای رایانهای در گفتوگو با خبرنگار حوزه رسانه گروه فرهنگ خبرگزاری آنا درباره تأکید مقام معظم رهبری به مسئولان درباره فراهمکردن زمینههای لازم برای گسترش صنایع خلاق فرهنگی گفت: با توجه سخنان و مواضع قبلی مقام معظم رهبری در حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فعالان صنایع فرهنگی و با عنایت به این که شعار سال هم متناسب با همین موضوع طراحی شده بود، این تأکید ایشان چندان دور از ذهن نبود.
سید صادق پژمان اظهار کرد: امسال تلاش ما در بنیاد بازیهای رایانهای بر این مبنا قرار دارد که ظرفیت بازی در فضای عمومی کشور انعکاس پیدا کند. اساس توبلید بازیهای رایانهای و ویدئویی به عنوان یک صنعت پیشرو در حوزه صنایع فرهنگی، شرکتهای دانش بنیان است. این شاخه از صنایع فرهنگی، یک صنعت ایدهپرداز است که مبتنی بر دانش اتفاق میافتد. به عبارت دیگر، یک «صنعترسانه» هنری است که هم دانشبنیان است، هم ایدهپردازی در آن نقش بنیادین دارد و هم تلفیقی از صنعت، هنر و رسانه است. همه این بخشها را با هم دارد و باید کمک کنیم که این ظرفیتها و اصولاً ظرفیت صنایع خلاق فرهنگی به خوبی معرفی شود. جنبه تبلیغی و اطلاعرسانی این فرایند به کمک رسانهها نیاز دارد.
مدیرعامل بنیاد بازیهای رایانهای افزود: الان گروههای زیادی به ویژه در قالب شرکتهای دانشبنیان هستند که به تبلیغ و ترویج محصولاتشان نیاز دارند. از سوی دیگر تأمین منابع مالی و آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی این شرکتها هم موضوع مهمی است که بیشتر به فضای دانشگاهی کشور باز میگردد.
پژمان با اشاره به برگزاری رویداد عصر امید که به همت دانشگاه آزاد اسلامی در نیمه خردادماه برگزار شد افزود: برگزاری چنین رخدادهایی اهمیت فراوانی دارد، چراکه تعاملاتB2B ( بازاریابی بین شرکتها و کسب و کارها) و تعاملات B2C (بین کسب و کار و مشتری) را تقویت میکند یعنی هم تعامل نخبگان و شرکتها، مسئولان و سرمایهگذاران باید رقم هم تعامل با مردم. بنیاد بازیهای رایانهای هم انشاالله در همین مسیر نمایشگاه بازی و سرگرمیهای جدید را در دهه سوم آبان ماه برگزار خواهد کرد که فرصت مناسبی برای برقرای ارتباط میان بازیسازان و مردم است.
وی عنوان کرد: بنیاد بازیهای رایانهای آن چه در بضاعتش بوده و هست را انجام میدهد، اما دیدهشدن این ظرفیتها به یکسری تکالیف ملی نیاز داد. معاونت علمی ریاست جمهوری هم بالاخره در حوزه خودش پشتیبانی میکند که بیشتر در حوزههای لجستیک و زیرساخت است، اما کمک اصلی که در مجموعه کشور احتیاج داریم، انتقال این دغدغه به بقیه است که این ظرفیت چقدر میتواند مسائل کشور را در حوزههای مختلف حل کند. این توانایی بیشتر در اختیار رسانه های کشور است.
پژمان گفت: تأکید مکتوب رهبری حجت را بر دستگاههای حاکمیتی تمام کرد تا برای تسهیل بازارپردازی صنایع فرهنگی کمک کنند. ما آمادگی خود را ابراز میکنیم و مجموعه بازیسازان کشور هم علاقهمند هستند که از این ظرفیت تعیینشده استفاده کنند؛ اخیراً و در تفاهمنامهای که با شورای فرهنگ عمومی داشتیم، اعلام کردیم که بنیاد به عنوان نماینده زیستبوم بازیهای دیجیتال و به نمایندگی از بازیسازان کمک میکند تا این ذائقهپردازی و همگرایی درست اتفاق بیفتد و انشاالله با یک پروژه موفق مواجه باشیم که بعد بتوانیم همان را توسعه دهیم و دنبال کنیم.
بیشتر بخوانید:
تأکید رهبری برای توسعه صنایع خلاق عامل کاهش مهاجرت نخبگان است
بوروکراسی اداری سد راه توسعه صنایع خلاق است
مقام معظم رهبری صنایع خلاق را عامل رسیدن به خودکفایی میدانند
صرفهجویی در هزینه با تبدیل فیلم به ویدیوهای ۴k
مدیرعامل بنیاد بازیهای رایانهای افزود: بسیاری از بازیسازان علاقهمند هستند که از کاراکترهایی که برای بازیها طراحی کردهاند در حوزه انیمیشن، سینما، تولید اسباببازی و عروسک استفاده شود. تبدیل اینها به یک پروژه موفق و درگیرکردن مخاطبان، کار بزرگی است. حتماً دولت باید بسترهایش را فراهم کرده و از تصدیگری اجتناب کند. ما هم مقدمات آن را با توسعه بخش خصوصی فراهم میکنیم تا ارتباطمان با صنایع دیگر فراهم شود؛ البته در بخش خصوصی موانعی هم وجود دارد که شاید مهمترین آنها تأمین منابع مالی، مباحث قانونی درباره مالکیت معنوی و ترویج و رسانهای کردن برای ذائقهسازی مخاطب باشد.
وی گفت: بنیاد بازیهای رایانهای در حال طراحی و اجرای رویدادهایی است که در آنها تولیدکنندگان موفق حوزه بازی به تولیدکنندگان صنایع دیگر پیوند میخورند و تهیهکنندگانی هم دعوت میشوند تا در پروژههایی که قرار است اتفاق بیفتد سرمایهگذاری کنند.
انتهای پیام/۴۱۰۴/
انتهای پیام/