حضور ۴۲۰ استاد دانشگاه آزاد مازندران در طرح اندیشه تمدنساز
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ساری، حجتالاسلام علی اسلامی در مراسم اختتامیه طرح اندیشه تمدنساز دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با قدردانی از رئیس دانشگاه و همهکسانی که در اجرای موفق طرح اندیشه تمدنساز همکاری کردند به ارائه گزارشی از اجرای طرح دوم اندیشه تمدنساز پرداخت و بیان کرد: در این طرح ۴۲۰ استاد دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران حضور فعال داشتند و بهطور منظم ۸۸۰ جلسه بحث و گفتوگو در دانشگاههای آزاد اسلامی این استان برگزار شد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران یکی از ثمرات و نتایج اجرای برنامههایی مانند طرح اندیشه تمدنساز را تقویت قوه عاقله، ادراک، رشد و کمال اندیشه جامعه دانشگاهی خواند.
بیشتر بخوانید:
لزوم حرکت دانشگاه آزاد اسلامی به سمت دانشبنیانشدن علوم
وی ادامه داد: ایجاد فرهنگ بحث و گفتوگو و کرسی آزاداندیشی که از مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاهها بوده نشئت گرفته از معارف اهلبیت معصومین (علیهمالسلام) است و رشد، عقلانیت، اندیشه ورزی و کمال انسانی در تضارب آرا به دست میآید، مشروط بر اینکه گفتوگوی آزادانه صورت گیرد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه یکی از ثمرات اجرای این طرح تربیت انسانها بر اساس معرفت توحیدی است، اظهار کرد: این امر مطلوب حاصل نمیشود، مگر با گفتوگوی آزاد دینی آنهم در بستر معارف دینی که مبنا و پایه است.
اسلامی با ذکر حدیثی از امام رضا علیهالسلام به بیان ویژگی انسان کامل و عاقل پرداخت و گفت: امام رضا علیهالسلام فرمودند که عقل شخص مسلمان تمام نیست مگر اینکه ۱۰ خصلت را دارا باشد،نخست از او امید خیر باشد، دوم، مردم از بدی او در امان باشند، سوم، خیر اندک دیگری را بسیار شمارد، چهارم؛ خیر بسیار خود را اندک شمارد، پنجم؛ هر چه حاجت از او خواهند دلتنگ نشود، ششم؛ در عمر خود از دانشطلبی خسته نشود، هفتم فقر درراه خدایش از توانگری محبوبتر باشد. هشتم؛ خواری درراه خدایش از عزت با دشمنان محبوبتر باشد. نهم؛ بینامی را از شهرت خواهانتر باشد،دهمین خصلت عقل این است که احدی را ننگرد جز اینکه بگوید او از من بهتر و پرهیزکارتر است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/