دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
هلالی در گفت‌وگوی تفصیلی با آنا مطرح کرد؛

حب الحسین(ع)، تکیه‌گاه آسیب‌دیدگان اجتماعی/ تشکیل پناهگاهی برای معتادان و ارائه خدمات رفاهی و بهداشتی

عبدالرضا هلالی در گفت‌وگویی صمیمانه درباره اقدامات و فعالیت‌های ۹ ماهه تکیه‌گاه آقا مرتضی علی(ع) توضیحاتی داد.
کد خبر : 663503
گفنتگو با عبدالرضا هلالی

گروه جامعه خبرگزاری آنا- میثم نامنی؛ میدان شوش و خیابان‌های حوالی آن نظیر هرندی در جنوب پایتخت به مکانی برای تجمع و دستفروشی معتادان متجاهر تبدیل شده؛ مکانی که این افراد یکدیگر را می‌شناسند و در ساعات مختلف شب دور یک دیگر برای مصرف مواد و فروش اقلام سرقتی جمع می‌شوند و همین امر باعث شده تا قدم زدن و عبور از حوالی این خیابان‌ها در اواخر شب کمی سخت به نظر رسد؛ چراکه بسیاری از معتادان در این ساعت در حال خرید و فروش یا مصرف مواد مخدر هستند و دیگر محلی برای گذر افراد عادی نیست.


افرادی که از یاد برخی‌ فراموش شده‌اند و در ماه‌های گرم و سرد سال نه تنها سرپناهی برای خود ندارند، بلکه باید بین کوچه و خیابان به دنبال غذایی برای سیر کردن شکم خود باشند. افرادی که به خاطر بیماری به معتاد متجاهر معروف شده‌اند و شاید بسیاری از ما به هیچ وجه سمت و سوی آن‌ها نرویم. اما در این میان برخی گروه‌های مختلف مردمی و دولتی هستند که در این مناطق در زمینه آسیب‌های اجتماعی فعال هستند و اقداماتی را در دستور کار خود دارند.


تکیه‌گاه آقا مرتضی علی(ع)، یکی از همین گروه‌هاست که عبدالرضا هلالی خشت گذاری کرده و حالا چند ماهی از اولین روز فعالیت آن که بر پایه حب اهل بیت (ع) و روضه امام حسین (ع) اداره شده می‌گذرد و در همین راستا به گفت‌وگویی صمیمانه با این مداح اهل بیت نشستیم تا بیشتر برایمان درباره فعالیت‌های این تکیه‌گاه بزرگ معتادان متجاهر که موجب تسکین درد این بیماران شده توضیح دهد.


آنا: در تکیه‌گاه آقا مرتضی علی(ع) چه اقداماتی را انجام می‌دهید؟


هلالی: از هرچیزی مهم‌تر برای ما، حس خوبی است که در میان مردم پخش می‌شود و جامعه امروز ما به این حس خوب نیاز زیادی دارد و ما باید متوجه شویم که نسبت به هموطنان، انسان‌ها و مخلوقات خدا مسئولیت داریم و ما مسئول به مراقبت از حال خوب خودمان و دیگران هستیم و این که در این تکیه‌گاه افراد اقدامات بهداشتی_درمانی انجام می‌دهند، حس خوبی به ما و سایر افراد می‌دهد و چون این کار در قالب اهل بیت(ع) انجام می‌شود، لذتی چند برابر دارد.


تشکیل تکیه‌گاهی برای معتادان متجاهر/ از توزیع شبانه ۳۰۰ پرس غذای گرم تا انجام خدمات بهداشتی_درمانی


منش اهل بیت (ع) رسیدگی به فقرا، ایتام و انسان‌هایی که شاید در جامعه ما نگاه خوبی به آن‌ها نشود بوده و ما در اینجا به این افرادی که شاید بیماری هم داشته باشند رسیدگی خواهیم کرد و بسیاری از افراد را به بیمارستان نیز به جهت مداوا برده‌ایم و این کار برای ما و افراد جامعه برکت خواهد داشت. این اقدام چون زیر پرچم اهل بیت(ع) انجام می‌شود لذت و شرینی بیشتری خواهد داشت و برخی اوقات افراد زیادی که در این تکیه‌گاه حضور دارند، می‌گویند قربان امام حسینت برویم و این حرف برای ما خیلی ارزش دارد.


چند وقت پیش فردی به اینجا مراجعه کرد که حال خوبی نداشت و بعد از درمان در بیمارستان و انجام عمل به تکیه‌گاه مراجعه کرد؛ زمانی که رسید با چشمانی گریان گفت که خانه خدا اینجاست و خانه خدا مکه نیست. چون مراجعان در این تکیه‌گاه خیر می‌بینند و حالشان خوب می‌شود؛ این حال خوب زندگی ما را قشنگ خواهد کرد و وقتی کار به امام حسین (ع) گره خورد، به آسمون خواهیم رفت.


حب الحسین(ع)، تکیه‌گاه آسیب‌دیدگان اجتماعی/ تشکیل پناهگاهی برای معتادان و ارائه خدمات رفاهی و بهداشتی


آنا: آیا سنگ اندازی هم مقابل فعالیت شما می‌شود؟


هلالی: سنگ اندازی برخی افراد از روی قصد، برخی از روی جهل و برخی هم به خاطر نداشتن شناخت کافی است و باید این‌ها را از هم تفکیک کنیم؛ اما در مجموع ما کارمان را انجام می‌دهیم و اگر سنگ اندازی نشود باید به کارمان شک کنیم. در این مرکز دندانپزشکی هم داریم و خانواده‌های گرفتار باتوجه به بالا بودن قیمت خدمات دندانپزشکی می‌توانند از ۶ صبح تا ساعت ۱۸ به دندانپزشکی ما مراجعه کنند تا به صورت رایگان خدماتی را دریافت کنند. همچنین سفره امام حسن(ع) را هر شب داریم و به نیازمندان غذاهای باکیفیت و خوبی را که در مقابل مهمانان سفره منزل خودم می‌گذارم خواهیم داد و میل می‌کنند.





باید احسان خوب و کاملی که در شان اهل بیت(ع) است را به افراد ارائه دهیم و سعی داریم خدمات خوبی ارائه شود.


آنا: چه اقداماتی را قرار است در آینده انجام دهید؟


هلالی: در روزهای آینده قرار است دندان‌سازی هم راه‌اندازی کنیم، چراکه برخی از معتادان بعد از ترک مواد مخدر دندان ندارند و برای آن‌ها دندان ثابت و متحرک خواهیم گذاشت. همچنین در ماه‌های آینده چشم پزشکی نیز راه‌اندازی خواهیم کرد و با کمک برخی افراد بیش از ۲ هزار عینک و دستگاه‌های معاینه چشم را خریداری کرده‌ایم تا چشم پزشکی ما نیز به زودی راه‌اندازی شود.


حب الحسین(ع)، تکیه‌گاه آسیب‌دیدگان اجتماعی/ تشکیل پناهگاهی برای معتادان و ارائه خدمات رفاهی و بهداشتی


در زمینه پوست و مو نیز کارهایی در دست اقدام داریم، همچنین تلاش‌هایی مبنی بر راه‌اندازی کمپ ترک اعتیاد کرده‌ایم تا در آینده با راه‌اندازی این مرکز بتوانیم افراد زیادی را از مواد مخدر ترک دهیم، چراکه بسیاری از این افراد می‌گویند ما به خاطر محبت و احترامی که برایم قائل هستید جایی می‌رویم که شما اعلام کنید. بنده قصد راه‌اندازی مرکزی را دارم که در آن فضا در کنار ترک مواد مخدر فعالیت‌های نیز افراد داشته باشد و بتواند بعد از گدشت چند ماه حداقل ۵۰ میلیون پول داشته باشد تا به سمت کارتن خوابی نرود.


تشکیل تکیه‌گاهی برای معتادان متجاهر/ از توزیع شبانه ۳۰۰ پرس غذای گرم تا انجام خدمات بهداشتی_درمانی


با رئیس جمهور هم دیداری داشتم و خواهش کردم که فضایی را برای احداث کمپ به ما ارائه دهند تا بتوانیم خدمات رسانی کنیم. ما تمام کارهای خود را با کمک مردم پیش می‌بریم، چراکه مردم کمک خوبی می‌کنند و به ما چون می‌دانند که پولشان در چه راهی خرج می‌شود اعتماد دارند و هر شب بیش از ۱۵ میلیون تومان برای غذا هزینه می‌کنیم که همه آن از سوی مردم پرداخت شده است.


همچنین قصد داریم سرای سالمندانی را به نام دولت سرای آقا مرتضی علی(ع) احداث کنیم، چراکه در سال‌های آینده با موضوع پیری جمعیت مواجه خواهیم شد و باید به خاطر بحران آینده همچین فضایی را داشته باشیم و این دسته از کارها را به همراه دوستان پیش خواهیم برد.


این سفره احسان ما را به آسمان خواهد برد و گاهی اوقات خداوند بلا را از سر ما به خاطر دعای این معتادان برمی‌دارد؛ کاش این محبت و این تکیه‌گاه‌ها در کشور فراگیر شود و در همه شهرها مردم به سمت انسان‌هایی که یار و امیدی ندارند بروند.


آنا: کلامی در آخر دارید؟


هلالی: فقط ما را دعا کنید و مردم هم به امید خدا ما را دعا خواهند کرد تا این سفره هر روز گسترده‌تر شود و ما در روزهای اول میزبان ۱۰ نفر بودیم، اما حالا ۳۰۰ نفر حضور دارند و امیدواریم در تمام تهران وقتی کسی گرسنه می‌شود، به این تکیه‌گاه ما مراجعه کنند و بتوانند غذای گرم میل کند.


انتهای پیام/۴۱۷۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
راضیه بیاتی
Iran (Islamic Republic of)
جمعه ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰
۰
سلام خیلی خوبه کاش وضعیت مالیم خوب بود کمک تون می کردم.
گوشتیران
قالیشویی ادیب