تجلیل از منتخبان مسابقات قرآن در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از تبریز، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز در مراسم تجلیل و قدردانی از منتخبان بیست و ششمین مسابقات معارفی و آوایی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز که در سالن شمس این دانشگاه برگزار شد، گفت: حضور چهرههای جوان در عرصههای قرآنی و فرهنگی مایه امیدواری و سرمایه اجتماعی و دانشگاهی است. موفقیت در این عرصهها کاملاً با سایر حوزهها متفاوت است؛ چراکه پشتوانه قوی دارد.
وی از توجه و حمایت مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی قدردانی کرد و افزود: مایه افتخار و مباهات است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز میزبان بیست و ششمین مسابقات هنر، ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت بوده است. دو هزار و ۹۷۶ اثر ارجاع شده به این مسابقات نشان از مشارکت عظیم دانشگاهیان است که حاکی از برنامهریزی دقیق و اطلاع رسانی و هماهنگی خوب آن است و استقبال بینظیر دانشگاهیان نقطه مثبتی برای این مرکز علمی است.
رنجبران به فرمایش مقام معظم رهبری و بنیانگذار جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری و امام راحل، تربیت مقدم بر تعلیم است؛ اگر تحول و توسعهای در جامعه رخ دهد و پایدار باشد، قطعاً از مسیر فرهنگ است تا در مسیر قرآنی که صراط مستقیم است، حرکت کند.
وی با توجه به حدیثی از رسول اکرم(ص) گفت: در خانه ای که تلاوت قرآن زیاد باشد، خیر و برکت در آن زیاد است و اعضای این خانواده توسعه مییابد، توسعه فرهنگی که مبنای دینی دارد. دانشگاه آزاد، دانشگاه اسلامی است که به فرهنگ اسلامی بیشتر توجه میکند و پیروی از قرآن اولویت اصلی این مرکز علمی است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی هم با تبریک دهه کرامت و میلاد حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا نسبت به مهجوریت زدایی قرآن مبین در جامعه اسلامی کنونی تأکید کرد.
حجتالاسلام محمدمهدی شمسی با اشاره به مضمون آیه ۳۰ سوره فرقان بیان کرد: پیامبر به علت مهجوریت قرآن از امت عصر خود گلایه مند هستند. مهجوریت قرآن در دو بحث قابل تأمل هست که نخست قرآن نوعی کتاب شعر یا کتاب و قصه است، دوم متروک بودن مفاهیم متعالی قرآن در مورد مهجوریت قرآن کریم مورد بررسی است.
وی افزود: با توجه به اعتقادات دیرینه مسلمانان، قرآن کریم در زمره امور اصلی قرار داشته است؛ اما در تدبر و تعقل معانی و مفاهیم آیات عملکرد ضعیفی داشتهایم.
این مسئول گفت: بحث تقابل معانی و مفاهیم آیات نورانی قرآن کریم با دیگر علوم نظیر روان شناسی یا پزشکی غیر قابل انجام بوده و نوعی قیاس مع الفارغ است که این قیاس نامعقول نوعی مهجوریت در مبانی ارزشمند قرآن کریم است.
شمسی نسل جوان و دانشجویان انقلابی و مومن را در خط مقدم جبهه مهجوریت زدایی قران کریم معرفی کرد و افزود: در سبک زندگی اسلامی، وجود مهجوریت مبانی قرآن کریم خطرناک و غیرقابل انکار است.
در پایان این مراسم از منتخبان مسابقات هنر، ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه تجلیل شد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/