دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 خرداد 1401 - 12:49
رویداد عصر امید/ ۳۷۹

ورود هوش مصنوعی به ارزهای دیجیتال + ویژگی‌ها و کاربردها

طراح و مخترع هوش مصنوعی با برشمردن قابلیت‌های هوش مصنوعی عنوان کرد: «یافتن مناسب‌ترین ارز»، «کپی‌تریدینگ» و «اتوماتیک بودن معاملات» از جمله این قابلیت‌هاست.
کد خبر : 662992
حسین مالکی نژاد طراح و مخترع هوش مصنوعی

حسین مالکی‌نژاد عضور هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلیجان و نراق در حاشیه رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی «عصر امید» در مصلای تهران که با محصول «هوش مصنوعی» در این نمایشگاه حضور پیدا کرده بود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: از سال ۱۳۹۸ یک تیم تحقیقاتی در حوزه هوش مصنوعی را با هدف تولید محصولات در حوزه هوش مصنوعی ساماندهی کردیم.


وی با بیان کارکرد اصلی هوش مصنوعی عنوان کرد: هوش مصنوعی یعنی یاددادن به ماشین یا به کامپیوتر برای اینکه فعالیت‌های انسان را انجام دهد و کاربردهای مختلفی نیز دارد؛ مانند پردازش تصویر، یعنی مکان‌هایی که شما دستگاه‌های شناسایی اثر انگشت، چهره و ... می‌بینید همه هوش مصنوعی هستند.




بیشتر بخوانید:


معجزه سقز طبیعی برای دستگاه گوارشی


اعطای ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های فناور گیلان


«گانوفارم» محصولی برای درمان انواع سرطان و بیماری‌های قلبی و گوارشی




طراح و مخترع هوش مصنوعی یادآور شد: در حوزه هوش مصنوعی روی چند محصول کار کردیم؛ نخست «دستیار صوتی هیوا» که امسال مجوز دانش‌بنیان آن را نیز اخذ کردیم که پردازش گفتار، متن و تبدیل متن به گفتار را انجام می‌دهد.


مالکی‌نژاد متذکر شد: با محصول جدید نیز قادریم از قابلیت‌های هوش مصنوعی برای پیش‌بینی بازارهای مالی استفاده کنیم.


تفاوت طرح هوش مصنوعی شرکت‌های داخلی با هوش مصنوعی واقعی


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی دلیجان و نراق توضیح داد: مردم سال‌ها در بورس و سایر بازارهای مالی کار کرده‌اند، اما تمرکز کاری‌شان روی اندیکاتورها و تحلیل تکنیکال بوده و در برخی مکان‌ها به اسم هوش مصنوعی عنوان می‌کنند که پیش‌بینی‌های مالی را به وسیله هوش مصنوعی انجام می‌دهیم؛ اما در حقیقت با اندیکاتورها کار می‌کنند.


طراح و مخترع هوش مصنوعی بیان کرد: به‌عنوان مثال اگر اندیکاتور به مقدار خاصی رسید، پیامکی به فرد می‌دهند که نام این پیامک را هوش مصنوعی گذاشته‌ایم و در حقیقت الگوریتم‌های یادگیری ماشین این موارد نیستند.


مالکی‌نژاد با بیان جزئیات بیشتر چگونگی کار روی بازارهای مالی و بورس تأکید کرد: با بهره‌گیری از روش‌های یادگیری عمیق روی دیتای بازارهای مالی کار می‌کنیم و به اینصورت قیمت‌ شاخص‌های مختلف را می‌دهیم.


ورود هوش مصنوعی به ارزهای دیجیتال + ویژگی‌ها و کاربردها


وی بیان کرد: در دو سال گذشته روی این موضوع کار کردیم و تمرکز اصلی‌ ما هم روی ارز دیجیتال بوده، چراکه برای کاربران جذاب‌تر است؛ یک موتور هوش مصنوعی نیز داریم که قادر است قیمت، سقف و کف قیمت ارزهای دیجیتال را به‌صورت روزانه پیش‌بینی کند و براساس این پیش‌بینی روزانه‌ قادریم به کاربران سیگنال‌های خرید و فروش هم بدهیم که با چه عددی بخرند و بفروشند.


طراح و مخترع هوش مصنوعی توضیح داد: به همین دلیل هسته «آلتیو اینوست» و هسته ارز دیجیتال هیوا را تأسیس کردیم و در این هسته با چهار فارغ‌التحصیل دانشگاه آزاد همکاری داریم که همه از دانشجویان ارشد خودم بودند.


مالکی‌نژاد تشریح کرد: یک سایت هم به نام altindata.ir تأسیس کرده‌ایم و در آن پیش‌بینی‌های روزانه را قرار می‌دهیم و کاربران به‌صورت رایگان عضو می‌شوند و سیگنال‌های خرید و فروش را نیز مداوم در آن سایت اعلام می‌کنیم تا کاربران با آن سیگنال‌ها خرید و فروش انجام دهند.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی دلیجان و نراق درباره اینکه آیا در بازار «فارکس» هم فعالیت دارید؟ چنین پاسخ داد: خیر. اما قصد داریم در آینده نزدیک به سمت بازار «فارکس» برویم، تاکنون اطلاعات را در ارزهای دیجیتال پیاده‌سازی می‌کردیم؛ اما با هدایت فعالیت‌ها به سمت بازار «فارکس» قادر خواهیم بود طلا و سهام شرکت‌های خارجی را نیز پیش‌بینی کنیم.


دانشجویان مستعدی در حوزه طراحی هوش مصنوعی داریم


طراح و مخترع هوش مصنوعی در پاسخ به سؤال دیگر مبنی بر اینکه پیش‌بینی‌های بازار ارز و دیجیتال دارای چند شرکت در دنیاست؟ گفت: در موضوع پیش‌بینی‌هایی که به‌وسیله هوش مصنوعی انجام می‌شود، دو شرکت پیشرو در دنیا داریم؛ نخست شرکتی از رژیم غاصب صهیونیستی است که اسم آن I Know First (من اول می‌دانم) است که به وسیله هوش مصنوعی و الگوریتم‌های داده‌کاوی پیش‌بینی‌هایی را به‌وسیله هوش مصنوعی انجام می‌دهد.


مالکی‌نژاد افزود: یک شرکت آمریکایی هم به نام Brain Finance (مغز مالی) داریم که این شرکت نیز به وسیله الگوریتم‌های یادگیری عمیق پیش‌بینی‌ها را انجام می‌دهد، البته شرکت‌های دیگری هم هستند؛ اما این دو شرکت خارجی که به وسیله هوش مصنوعی این کار را انجام می‌دهند در این راستا پیشرو هستند.


وی افزود: در ایران شرکتی که قادر باشد به وسیله هوش مصنوعی کار کرده و پیش‌بینی انجام دهد، نداریم؛ البته برخی سایت‌ها ادعا دارند به وسیله هوش مصنوعی کار می‌کنند؛ اما در حقیقت اینگونه نیست.


طراح و مخترع هوش مصنوعی بیان کرد: با بررسی جزئیات کار شرکت‌های داخلی پی بردم که به‌عنوان مثال از ۶ اندیکاتور استفاده شده اگر به حد لازم رسید به شما پیام می‌دهد و پیام هوشمندی‌ این شرکت‌ها همین است؛ بنابراین شرکت‌های داخلی به‌وسیله الگوریتم‌های هوش مصنوعی پیاده‌سازی را انجام نمی‌دهد.


وی درباره اینکه آیا سرمایه‌گذار هم دارید؟ تبیین کرد: یک سرمایه‌گذار پیدا کردیم که شرکت مشاوره تحصیلی «هیوا» بود و روی طرح ما سرمایه‌گذاری کرد و برای استقرار ایده‌پردازان که همگی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی هستند، از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلیجان استفاده کردیم که محل استقرار و پیشبرد کار بود.


طراح و مخترع هوش مصنوعی متذکر شد: تاکنون روی طرح «هوش مصنوعی» ۶۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته و نیاز به ۵۰۰ میلیون تومان دیگر سرمایه‌گذاری داریم تا سه قابلیت دیگر را فعال کنیم.


مالکی‌نژاد تشریح کرد: یکی از قابلیت‌ها آن است که هوش مصنوعی ارزها را اسکن و مناسب‌ترین ارز را پیدا کند که امروز برای معامله کدام مناسب‌تر است؟ قابلیت دوم اتوماتیک کردن تمام معاملات است، به اینصورت که نیاز نیست سیگنال بدهیم و فرد با این سیگنال‌ها معامله کند و سیستم از آن سیگنال استفاده می‌کند و به‌صورت اتوماتیک‌ خرید و فروش‌ها را انجام می‌دهد.


وی اضافه کرد: قابلیت سوم هوش مصنوعی نیز «کپی‌تریدینگ» است و براساس معاملاتی که افراد حرفه‌ای و معمولی و ناآشنا انجام می‌دهند این معاملات عیناً کپی می‌شود و هر معامله‌ای که فرد حرفه‌ای انجام می‌دهد، همان معامله را فرد تازه‌کار هم داشته باشد و در این راستا دنبال سرمایه‌گذار هستیم.


طراح و مخترع هوش مصنوعی تبیین کرد: مسئول مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلیجان در زمینه استقرار ایده‌پردازان کمک حال بود و حمایت لازم را انجام داد تا به قابلیت هوش مصنوعی پی بردیم و آن را طراحی کردیم.


مالکی‌نژاد با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی استعدادهای زیادی داریم که قادرند کارهای بزرگ انجام دهند، گفت: این استعدادها باید خود را باور کنند، در اینصورت به موفقیت‌های بزرگی خواهند رسید.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی دلیجان و نراق متذکر شد: پروژه‌های بزرگی در کشور داریم که با ترکیب دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های دولتی این خودباوری ایجاد می‌شود و باید به فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد فرصت لازم داده شود.


طراح و مخترع هوش مصنوعی بیان کرد: در گروه چهار نفره ایده‌پردازان فعالیت‌های لازم را انجام می‌دهند و اینگونه نیست که بگوییم فرد باید کاملاً نخبه باشد تا کاری انجام دهد و رشته کامپیوتر نیز داشتن پشتکار از استعداد اولیه مهم‌تر است، چراکه وقتی سیستم خطا دارد، باید دنبال پاسخ به آن خطا باشی.


مالکی‌نژاد مطرح کرد: بسیاری از افراد بااستعداد هستند؛ اما حوصله و پشتکار ندارند، در حالی که گروه ما پشتکار دارند و اگر جایی در خارج از ایران فعالیت انجام شده باشد، حتماً در داخل می‌توانیم آن را انجام دهیم.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب