پیام واقعی رویداد «عصر امید» به مسئولان چه بود؟
سیدمحمد جوادموسوی در حاشیه رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد: «عصر امید» یک رویداد منحصربهفرد است و دانشگاه آزاد اسلامی اکنون در ۴۰ سالگی قرار دارد و پس از این باید تحول جدیدی را آغاز کند.
وی اضافه کرد: مخاطب رویداد «عصر امید» بیشتر جوانان هستند و براساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی جوانان نشاط را به جامعه تزریق میکنند و پیام این رویداد آن است که جوانان با اتکا، تلاش و جهاد علمی قادر خواهند بود بسیاری از مشکلات داخل کشور را رفع کنند.
بیشتر بخوانید:
تولید ترکیبی گیاهی برای جلوگیری از مسمومیت خوراک دام
تولید عایق ضدحریق صنایع با کیفیت ۴۰ درصدی از مشابه خارجی
تولید محصول از کاشت تا برداشت در ۷ روز
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با حضور در غرفه خبرگزاری آنا در نمایشگاه عصر امید عنوان کرد: در رویداد «عصر امید» دانشگاه آزاد اسلامی در عرصههای مختلف حاضر شده و وجود معاونتهای مهارتی، کاربنیان و مدارس عالی مهارت نشان از این دارد که دانشگاه سعی دارد در تحولی از آموزش حافظهمحور به سمت آموزش مهارتمحور حرکت کند که زیرساختهای آن مهیا شده است.
موسوی تبیین کرد: از سوی دیگر وجود فناوریها، هستههای فناور، رشد و آزمایشگاههای مجهز و متعدد در رویداد «عصر امید» این نوید را به مسئولان کشور میدهد که میتوانند با اتکا به این ظرفیت که در طول ۴۰ سال در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است، مسائل را حل کنند و چشم به خارج از ایران نداشته باشند.
وی با اشاره به ظرفیتهای شهر کاشمر متذکر شد: یک فرودگاه خصوصی در سطح شهرستان کاشمر وجود داشت و علاقهمندان به حوزه هوانوردی هم بودند و توانستیم با ظرفیتهایی که در سطح شهرستان کاشمر وجود دارد، اردیبهشت ۱۴۰۰ مدرسه عالی هوانوردی را در پنج رشته مهمانداری، خلبانی، دیسپچری یا مدیریت پرواز، تعمیر و نگهداری هواپیما و اَبرونیک هواپیما راهاندازی کنیم و تعدادی دانشجو هم تاکنون در این رشتهها جذب کردهایم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر توضیح داد: کاری که در این دانشگاه انجام دادیم، منحصربهفرد است و میتوانیم یک سرتیفیکیت (گواهینامه) آکادمیک به دانشجویان فارغالتحصل بدهیم و براساس تفاهمنامهای که با آموزشگاهها و سازمان هواپیمایی کشوری داریم، سرتیفیکیت (گواهینامه) مورد تأیید هواپیمایی کشوری به دانشجویان داده میشود، یعنی دانشجویان همزمان که تحصیل میکنند، این مهارتها را آموزش میبینند و این زمینه خوبی برای اشتغال آنان است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/