از تولید انحصاری ساکشن تا امکان نخدندان برای ارتودنسیها
امیر باقرشاهی مدیرعامل شرکت دایرکت ساکشن ساوه در حاشیه نمایشگاه عصر امید به خبرگزاری آنا گفت: در طراحی و تولید دستگاه ساکشن دندانپزشکی و جراحی از صفر تا صد کار را خودمان انجام دادیم. دلیل کارمان این بود که ساکشنهای موجود در بازار مصرف آب بالایی دارند یعنی نزدیک به ۱۰ لیتر مصرف آب دارند.
وی با بیان اینکه در طرح خود آب را قطع کردیم و دستگاه با خلأ هوا کار میکند و صدای بهمراتب بسیار پایینتر از دستگاههای موجود در بازار دارد، بیان کرد: مصرف برق هم در حد ۱۰ وات و ناچیز است و عملاً یک هزینه هنگفتی را کم کردیم.
باقرشاهی افزود: یکی از محصولات دیگر شرکت دایرکت ساکشن ساوه، رسوبگیر برای دستگاه ساکشن و یونیت دندانپزشکی است. با توجه به دستور وزارت بهداشت که رسوب دندانپزشکی و ضایعات دندانی نباید داخل فاضلاب شهری شود، سیستمی طراحی کردیم که در فاضلاب مطب یا درمانگاه نصب و ضایعات دندانی جمعآوری میشوند.
مدیرعامل شرکت دایرکت ساکشن ساوه که از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه حمایت میشود، اظهار کرد: محصول دیگرمان که توانستیم برای نخستینبار در ایران به مرحله تولید برسانیم و انحصار تولید و ثبت اختراعش را گرفتیم برای کسانی استفاده میشود که ارتودنسی کردهاند و امکان استفاده از نخ دندان را ندارند.
وی ادامه داد: با استفاده از این محصول نخ دندان مانند نخ و سوزن از بین همدیگر عبور میکنند و بهراحتی کسی که ارتودنسی کرده میتواند نخ دندان استفاده کند. این محصول در انحصار تولید خودمان است و نمونه داخلی نداریم و اقلام موجود در بازار واردات هستند و از آمریکا وارد و بستهبندی میشوند.
این محقق و پژوهشگر از سرمایهگذاران خواست که به پژوهشگران در به خودکفایی رسیدن کشور و غلبه بر تحریمها کمک کنند.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۵۵/۴۰۶۲/
انتهای پیام/