اختراع دستگاه هوشمند آمادهسازی اسپرم
محمدجواد سروقدی در حاشیه نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی که با دستگاه هوشمند آمادهسازی اسپرم در این رویداد شرکت کرده بود با حضور در غرفه خبرگزاری آنا اظهار کرد: این دستگاه با توجه به مورفولوژی طبیعی اسپرم و بر اساس رفع معایب روشهای روتین که در مقالات معتبر به چاپ رسیده طراحی شده و هدف از این اختراع آمادهسازی نمونه اسپرمی در کمترین زمان ممکن برخلاف روشهای روتین است.
بیشتر بخوانید:
آمادهسازی خون برای آزمایش با نانوفیلتر
راحتی، آسودگی خاطر و بهرهوری انرژی با فناوری خانه هوشمند
۲ دستگاه اکسیژنساز دانشبنیانی وارد بازار شدند
دستگاه «برق همراه» جایگزینی برای روشناییهای اضطراری
وی افزود: از دیگر اهداف این دستگاه توانایی جداسازی اسپرم با آسیب DNA بوده که در روشهای روتین این امر امکانپذیر نیست. به دلیل جداسازی اسپرم با مورفولوژی خوب و با کمترین میزان آسیب DNA، شانس باروری موفق نیز افزایش چشمگیری پیدا میکند.
این مخترع جوان و مدیر عامل شرکت «نیکزاد سرو گستر» بیان کرد: دستگاه هوشمند آمادهسازی اسپرم برای آمادهسازی نمونه اسپرمی وابسته به هیچگونه مواد شیمیایی و یا تجهیزاتی مانند سانترفیوژ نبوده که این امر نیز میتواند در سلامت اسپرم خروجی تأثیر مثبتی گذاشته و شانس باروری موفق را بیش از بیش افزایش دهد.
دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد گفت: مهمترین و اساسیترین هدف این اختراع کاهش هزینههای درمان نازایی برای زوجین و کاهش هزینههای جانبی برای آزمون آزمایشگاه و افزایش نرخ باروری است.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/