دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 خرداد 1401 - 14:16
رویداد عصر امید/ ۲۵۸

تولید دستگاه اندازه‌گیری قند خون

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده در استان فارس گفت: دستگاه اندازه‌گیری قند خون به‌صورت غیرتهاجمی نمونه داخلی و خارجی ندارد و به وسیله سنسورهایی که دارد روی انگشت شخص قرار می‌گیرد و به‌صورت غیرتهاجمی قند خون فرد را تشخیص می‌دهد.
کد خبر : 662120
دستگاه اندازه‌گیری قند خون به‌صورت غیرتهاجمی



روح‌الله ارجمندیان در حاشیه برگزاری رویداد ملی عصر امید در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: دستگاه ارائه‌شده در نمایشگاه عصر امید نمونه داخلی و خارجی ندارد. کار این دستگاه اندازه‌گیری قند خون به‌صورت غیرتهاجمی است. در دنیا ۴۲۵ میلیون نفر مبتلا به بیماری دیابت هستند، در کشور خودمان هم ۱۱ درصد جمعیت بالای ۲۵ سال یعنی حدود ۸ میلیون نفر با این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند.


وی افزود: تاکنون روش اندازه‌گیری قند خون توسط تست قند خون با روشی تهاجمی انجام می‌شد؛ البته روش غیرتهاجمی هم به وسیله دستگاه تلفن همراه انجام می‌شود که این ایده هنوز در مراحل اولیه‌ است و نتیجه آن صددرصد نیست. روش دیگر با بزاق دهان است که آن هم هنوز به نتیجه نهایی نرسیده و آخرین روش نیز از طریق نوار تست ادرار انجام می‌شود تا میزان قند خون شخص را به‌دست آورند.


کارشناس ارشد نرم‌افزار کامپیوتر بیان کرد: دستگاه اندازه‌گیری قند خون به‌صورت غیرتهاجمی به وسیله سنسورهایی که دارد روی انگشت شخص قرار می‌گیرد و به‌صورت غیرتهاجمی می‌تواند قند خون فرد را تشخیص دهد؛ اگر برای توسعه این دستگاه از ما حمایت شود، می‌توانیم ارسال اطلاعات به بیمار و دکتر را به‌صورت اینترنتی، بلوتوث و وایفای داشته باشیم و مشکلاتی که افراد دیابتی برای ثبت قند خون و سایر موارد مورد نیاز و ارائه آن‌ها به دکتر دارند را حل کند.


مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده ابراز امیدواری کرد که مسئولان، ما را در روند اخذ مجوزها، ثبت اختراع و طی کردن مراحل بروکراسی کمک کنند تا بتوانیم این مشکلات را حل کنیم؛ زیرا هر سرمایه‌گذاری که مراجعه می‌کند، ابتدا می‌پرسد که مجوز دارید؟ در صورت نداشتن مجوز طبیعتاً تصمیم به سرمایه‌گذاری نمی‌گیرد. با این روندی هم که برای اخذ مجوز وجود دارد، پروسه‌ای طولانی و چندساله را باید طی کرد و چنین کاری آن‌چنان که باید پیش نمی‌رود.


ارجمندیان بیان کرد: رویداد ملی عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی فرصت بسیار خوبی محسوب می‌شود. در این رویداد امکان یافتن سرمایه‌گذار هم فراهم شده است. امیدواریم شرایطی هم مهیا شود که بروکراسی اداری در راه اخذ مجوزها سهل شود؛ چراکه روندهای اداری بزرگ‌ترین مشکلی است که در راه پیشرفت ما قرار دارد.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) که از هشتم خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) در حال برگزاری است و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه می‌شود، امروز ۱۱ خرداد پایان می‌پذیرد.


انتهای پیام/۱۱۰/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب