دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 خرداد 1401 - 11:46
رویداد عصر امید/ ۲۹۵

طراحی اپلیکیشن ورزشی بازتوانی ویژه بیماران MS

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد گفت: بازار هدف اپلیکیشن ورزشی بازتوانی ویژه بیماران MS، بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروز، انجمن‌های مولتیپل اسکلروز در سراسر کشور و مراکز بازتوانی است.
کد خبر : 662306
الهام افتخاری



الهام افتخاری در حاشیه نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی که با ایده «طراحی اپلیکیشن ورزشی بازتوانی (یوگا، پیلاتس، تمرینات قدرتی) ویژه بیماران مبتلابه مولتیپل اسکلروز (MS) » در این رویداد شرکت کرده بود در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: استفاده از گوشی همراه بخشی از زندگی افراد شده به‌طوری که گاهی گذراندن ساعاتی از روز بدون گوشی همراه بسیار دشوار است به‌ویژه زمانی که استفاده از بعضی از اپلیکیشن‌ها بخشی از کار اداری و یا کسب‌وکار فرد محسوب می‌شود.


این پژوهشگر افزود: با توجه به این حس روانی استفاده از اپلیکیشنی برای حفظ سلامت و یا بازتوانی فردی می‌تواند بسیار کاربردی بوده به‌ویژه که این اپلیکیشن برای افرادی خاص طراحی شده و در کنار درمان دارویی می‌تواند تأثیر بهتری در درمان داشته باشد.


وی ادامه داد: بازار هدف این ایده، بیماران مبتلابه مولتیپل اسکلروز، انجمن‌های مولتیپل اسکلروز در سراسر کشور، مراکز بازتوانی بوده و در صورت قابلت تغییر زبان در کشورهای خارجی نیز می‌تواند قابل استفاده باشد. رقبای این طرح اپلیکیشن‌های ورزش در خانه هستند؛ اما مزیت رقابتی این اپلیکیشن تخصصی بودن آن برای بازتوانی بیماران مبتلابه مولتیپل اسکلروز است که می‌تواند به‌طور اختصاصی برای هر بیمار طراحی شود.


افتخاری عنوان کرد: فعالیت فیزیکی منظم نقش بسیار مهمی در کنترل وزن و پیشگیری از ابتلا به چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های متابولیک، سرطان‌ها، پوکی‌استخوان، بیماری‌های اسکلتی- عضلانی، و مرگ زودرس دارد. نداشتن فعالیت فیزیکی خطر ابتلا به هریک از این بیماری‌ها را افزایش می‌دهد و با عوامل محیطی، رفتاری، و ژنتیک نیز همراه بوده و از عوارض بسیار مهم بیماری مولتیپل اسکلروز خستگی و به دنبال آن بی‌تحرکی است. داشتن برنامه تمرینی منظم در کنار درمان دارویی کمک بسیاری به فرد در کنترل بیماری و مدیریت درمان دارد؛ بنابراین انجام برنامه‌های بازتوانی در منزل ایده‌ای قابل اجرا برای این بیماران محسوب می‌شود.


عضو هیئت علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد درباره رویداد ملی عصر امید گفت: برگزاری این نوع گردهمایی‌ها توانست در اصلاح و تکمیل ایده قبلی، خلق ایده‌های جدید و نیز ایجاد تیم‌های جدید مؤثر باشد.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب