تمامی وزارتخانهها موظف به دانشبنیان کردن دستگاههای خود هستند
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، پنجمین جلسه ستاد ویژه رفع موانع، تقویت و توسعه شرکتهای دانش بنیان صبح امروز (شنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیسجمهور برگزار شد.
مخبر در این جلسه که معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و همچنین مسئولان دستگاههای مربوطه حضور داشتند، با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ به عنوان «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» و با تأکید بر بهرهگیری از برخی فرصتهای موجود در بودجه سالجاری برای کمک به توسعه دانشبنیان در کشور، افزود: تاکنون توجه کافی به توسعه شرکتهای دانشبنیان در بودجه جاری کشور نشده است و به دنبال آن هستیم تا در بودجهریزی سالانه دولت توازنی در اختصاص بودجه معاونت علمی و فناوری با سایر دستگاهها و بخشها بهوجود آید.
وی خاطر نشان کرد: با در اختیار گذاشتن امکانات مالی و زیرساختی به حوزه دانشبنیان، تمامی وزارتخانهها موظف به دانشبنیان کردن دستگاههای متبوع خود و همچنین اشتغالزایی در این بخش هستند.
معاون اول رئیسجمهور خاطر نشان کرد: با همکاری سازمان برنامه و بودجه و تخصیص اعتبارات لازم در راستای تحقق قانون جهش تولید دانشبنیان و با ورود و کمک شرکتهای دانشبنیان و درآمدزایی از طریق صادرات مواد و محصولات تولیدی این شرکتها، ضمن توسعه زنجیره ارزش تولید، کشور از مرحله خامفروشی عبور خواهد کرد.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور نیز در این جلسه با اشاره به برنامههای معاونت علمی و فناوری برای تقویت صندوق نوآوری و شکوفایی در جهت حمایت از شرکتهای دانشبنیان تأکید کرد: خوشبختانه با تلاشهای دولت سیزدهم، قانون جهش تولید دانشبنیان در کشور به عنوان یک منبع قابل استناد برای توسعه شرکتهای دانش بنیان در کشور پایهریزی شده است.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در این جلسه ضمن بررسی وضعیت بودجه و تخصیص منابع مالی این معاونت، گزارشی از تصویب آییننامههای اجرای مرتبط با قانون بودجه شرکتهای دانشبنیان و منابع لازم جهت اجرای قانون جهش تولید دانشبنیان ارائه کرد.
همچنین آخرین اقدامات انجام شده در ستاد ویژه رفع موانع، تقویت و توسعه شرکتهای دانشبنیان در دستگاهها و وزارتخانههای مختلف در حوزههای بومیسازی، پروژههای پیشران و زیستبوم، اقدامات اجرایی قانون جهش تولید دانشبنیان و همچنین محورهای اصلی قانون جهش تولید دانشبنیان از جمله تقویت ابزارهای مالی، توسعه زیرساختهای مورد نیاز، رفع موانع فعالیتهای دانشبنیان و توسعه بازار محصولات و خدمات دانشبنیان بحث و بررسی شد.
انتهای پیام/۴۱۶۴/
انتهای پیام/