«ماژول نقشه برجستگی» چگونه عمل میکند؟
سعید صدیقی مهندسی معماری کامپیوتر و مجری طرح ماژول نقشه برجستگی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد: یکی از طرحهایی که برای رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» ارسال و منتخب شده است، طرح ماژول نقشه برجستگی بوده که برای جهاد خودکفایی ارتش اجرا شده است.
دانشجوی رشته مهندسی معماری کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در تشریح عملکرد طرح خود بیان کرد: در این طرح ماژول نقشه برجستگی اطلاعات را از دوربین میگیرد و به صورت ریل تایم (زمان واقعی) نقشه برجستگی را تولید میکند که در واقع همان نقاط حساس موجود در آن صحنه هستند.
بیشتر بخوانید:
گردشگری خلاق و توسعه پایدار با رهکارهای خاص
بومیسازی مواد اولیه «مهندسی بافت»
طرحی که هزینههای گزاف شناسایی را حذف میکند
جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت با عایقهای نانویی
وی توضیح داد: اختلافات تصویری که در فریمهای ویدئویی از دوربین گرفته و به وجود میآید و تحرکاتی که در صحنه است نیز با طرح ماژول نقشه برجستگی به تصویر کشیده و اطلاعات آن استخراج میشود.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/