دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 خرداد 1401 - 14:11
آنچه در رویداد «عصر امید» خواهید دید/۷۳؛

«باتری لیتیوم سولفور» جایگزینی برای باتری‌های یونی

مدیر یک واحد فناور بیان کرد: باتری لیتیوم سولفور موضوع پژوهش این واحد فناور است که جایگزین باتری‌های لیتیوم یونی موجود در بازار موجود می‌شود.
کد خبر : 660991
باتری



مهدی بساق‌زاده منتخب اصلی و شرکت‌کننده در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد که با واحد فناور «آلکمیست» درزمینهٔ شیمی فعالیت دارم و مصمم هستیم باتری لیتیوم سولفور را تولید کنیم، این باتری در مقایسه با بقیه باتری‌ها باعث کاهش آلودگی هوا می‌شود و جایگزین مناسبی برای باتری‌های لیتیوم یونی موجود در بازار است.


دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اسفراین مطرح کرد: ایده موضوع باتری لیتیوم سولفور در مسابقات بنیاد ملی نخبگان شکل گرفت، ایده‌ای ارائه شد که باتری‌های نسل جدید جایگزین باتری لیتویوم شود؛ بنابراین روی لیتیوم سولفور تحقیق کردیم و، حدود چهار و نیم سال تحقیقات و شبیه‌سازی‌ انجام شد.




بیشتر بخوانید:


تولید چای ماسالا با طعم‌های مختلف و قابلیت صادرات


تولید «کربن فعال» از پوست گردو و ضایعات کشاورزی


ارائه ایده «فرآوری ضایعات پسته»


طراحی نخستین دستگاه حفاری تمام‌هیدرولیک تا عمق هزار و ۵۰۰ متر




بساق‌زاده بیان کرد: باتری لیتیوم سولفور کارایی خیلی زیادی دارد و جایگزین باتری‌های لیتویوم موجود در بازار می‌شود. ظرفیت ویژه ۱۰ برابری و طول عمر بالا، استفاده از مواد بازیافتی - که به‌صرفه‌ترین بازار اقتصادی باتری دنیا را داراست- و قابلیت طراحی باتری برای تمام صنایع برخلاف باتری‌های موجود در بازار از ویژگی‌های این باتری است.


وی اضافه کرد: باتری لیتیوم سولفور هفت روز متوالی شارژ باتری گوشی را نگه می‌دارد و در خودرو با یک‌بار شارژ یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر حرکت و انرژی پاک ایجاد می‌کند.


بساق‌زاده تأکید کرد: باتری باتری لیتیوم سولفور آلودگی هوا را کاهش می‌دهد به عبارتی جایگزین سوخت‌های فسیلی می‌شود و درنتیجه فرایند سوخت‌وساز به‌جای دود خروجی ماشین، انرژی پاک است.


مدیر واحد فناور «آلکمیست» درباره برگزاری نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد به آنا گفت: نمایشگاه رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی باعث می‌شود فضاهای خوبی به افراد دارای ایده ارائه شود تا به‌سوی کارآفرینی سوق پیدا کنند.


«باتری لیتیوم سولفور» جایگزینی برای باتری‌های یونی


بساق‌زاده اکنون دانشجوی ترم هشت کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اسفراین است که با مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج همکاری و مقام چهارمی و نخست(یک دوره) بنیاد ملی نخبگان را در کارنامه دارد.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب