دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سردار دزفولی مطرح کرد؛

انقلابی بودن مردم درفول، در دوران ستم شاهی/ علت حملات صدام به درفول چه بود؟

مدیرعامل بنیاد چهارم خرداد گفت: دزفول معروف به دارالمومنین بود و مساجد، حسینیه‌ها و … در دوران ستم شاهی فعال بودند.
کد خبر : 660330
سردار دزفولی

به گزارش خبرنگار حوزه انتظامی گروه جامعه خبرگزاری آنا، سردار غلامحسین کلولی دزفولی مدیرعامل بنیاد چهارم خرداد در نشست خبری خود که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: ایثارگری‌های دوران دفاع مقدس توجه جهانیان را به خود جلب کرد و یکی از زیباترین جلوه‌های دفاع مقدس را می‌توان پایداری هموطنان را در شهرها نام برد، چراکه دشمن در حملات به مناطق مسکونی به دنبال خدشه دار کردن اراده مردم در دوران دفاع مقدس بود.


وی افزود: بعد از اینکه حملات دشمن به رودخانه کرخه رسید، به وسیله توپخانه‌ها و موشک‌های برد کوتاه درفول مورد هدف موشک قرار گرفت و این وضعیت تا بعد از عملیات فتح‌المبین ادامه داشت و بعد از این عملیات دشمن از طریق موشک‌های راهبردی، دزفول را موشک باران کرد.


سردار درفولی با بیان اینکه نزدیک به ۸۵۰ بمب و راکت به سمت درفول پرتاب می‌شد گفت: ۱۹ هزار منزل مسکونی و واحدهای شهری در آن دوران منهدم شدند، اما همت نظام و مردم شهر سرزنده قرار گرفت و ۲ هزار ۶۰۰ شهید از دزفول تقویم نظام شد.


وی درباره علت فشارهای صدام بر روی دزفول ادامه داد: بعد از بررسی‌ها ۲ عامل اساسی توجیه کننده این فشارها بود که یکی از آن‌ها هویت دینی و تعصب انقلابی مردم دزفول بود. درفول به شهر علما و مراجع تقلید معروف بود و این شهر پرچمداران روحانیت را داشت.


مدیرعامل بنیاد چهارم خرداد افزود: دزفول معروف به دارالمومنین بود و مساجد، حسینیه‌ها و … در دوران ستم شاهی فعال بودند و آیت‌الله بروجردی به این شهر حسینیه می‌گفتند، همچنین در دوران ستم شاهی قمارخانه و مراکز فساد نیز در دزفول وجود نداشت.


وی گفت: اگر دزفول در دوران دفاع مقدس خالی می‌شد، جبهه‌های مقابل آن سقوط می‌کرد و ارتباط جنوب و شمال کشور قطع می‌شد و دشمن برای گرفتن خورستان، به دنبال اشغال دزفول بود.


سردار درفولی بیان کرد: این ایستادگی و مقاومت مردم درفول باعث در ۶ شهریور ۱۳۶۶ نظام جمهوری اسلامی تصمیم گرفت دزفول را به عنوان شهر نمونه مقاومت اعلام کند.


انتهای پیام/۴۱۷۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب