مقامی: کسب مال مرادی از طریق ریاست فدراسیون وزنهبرداری حرام است/ برخی روسای هیئـتها به خاطر ترس سکوت میکنند
حسین مقامی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره وضعیت وزنهبرداری و پناهندگی وزنهبرداران این رشته ورزشی گفت: مشکلاتی که در وزنهبرداری ایران وجود دارد اظهر من الشمس است و همگان به خوبی از وضعیت این رشته المپیکی مطلع هستند؛ اما من نمیدانم با توجه به همه این اتفاقات چرا مسئولان نسبت به این رشته تا به این اندازه بیتفاوت هستند و واکنشی نشان نمیدهند. مگر میشود یک ورزشکار در مصاحبهاش به صراحت بگوید از حداقلترین امکانات آب و غذا محروم بودیم و در زمان اردوی تیم ملی خودشان آنها را تهیه میکردند و مسئولان امر به این موضوع بیتفاوت باشند. هر ساله کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش بودجهای را برای فدراسیونهای ورزشی تخصیص میدهند، در دو سال اخیر فدراسیون وزنهبرداری حتی یک مسابقه داخلی هم برگزار نکرده و به بهانه کرونا از این کار امتناع کرد، این هزینه کجا صرف شده که ملیپوش تیم ملی آب و غذا در اردو ندارد و باید خودش آنها را تهیه کند؟! چرا دستگاههای نظارتی به این موضوع ورود نمیکنند؟! زمانی که علی مرادی به دنبال ریاست فدراسیون بود وعده سالنهای استاندارد وزنهبرداری برای هر استان داد! این سالنها کجاست؟ چرا حتی یک آجر هم برای ساخت این سالنها هزینه نشد؟! ریاست علی مرادی در فدراسیون وزنهبرداری سراسر مشکل بود و هست. او در هر مسابقهای به عنوان داور حضور پیدا میکند و از حقالزحمه یورویی برخوردار است، اما در مقابل جامعه داوری در حسرت یک مسابقه ماندهاند و مظلوم هستند.آقایان در این فدراسیون از هیچ چیز نمیگذرند و همه را برای خودشان مصادره میکنند. در این مدت یک کلاس آموزشی برای ارتقای سطح مربیان برگزار نشد و تنها به صورت وبیناری چند جلسه برگزار کردند که در واقع رفع مسئولیت کردند و برای ارتقای مربیان هیج فایدهای نداشت.
مسبب مشکلات وزنهبرداری بانوان رئیس فدراسیون است
رئیس هیئت وزنهبرداری استان قزوین گفت: در فدراسیون وزنهبرداری حتی اعزام ورزشکاران به مسابقات هم گزینشی است، حتی ورزشکاران حاضر در اردو هم گزینشی انتخاب میشوند. وزنهبرداری بانوان یک رشته نوپا در ایران است، اما در سه یا چهارسالی که از تشکیل این رشته میگذرد تاکنون ۴ نایبرئیس در بخش بانوان عوض شده است که هیچ کس دلیل آن را نمیداند. در این رشته حاشیههای زیادی وجود دارد که مسبب همه آنها هم رئیس فدراسیون است. وقتی او به عنوان سرپرست توانایی اداره کردن یک تیم دو نفره را ندارد و از این تیم دو نفره یک نفر راهی کشور دیگری میشود و درخواست پناهندگی میدهد مشخص است که او توانایی اداره کردن فدراسیون وزنهبرداری را ندارد. وزنهبرداری یک رشته مدالآور در آسیا و جهان و المپیک است و نیاز به مدیریت لایق و کارآمد دارد اما علی مرادی حتی از پس سرپرستی دو وزنهبردار برنمیآید. چرا باید بانوی وزنهبردار ایران که تنها ۱۷ سال سن دارد راهی کشور دیگری شود. آیا همه اینها به خاطر سوءمدیریت نیست؟! چرا یک دختر ۱۷ ساله به راحتی دل از خانواده و وطنش میکند؟! مطمئنا تا زمانی که ورزشکار تحت فشار نباشد به این راحتی ترک وطن نمیکند.
تست یک ورزشکار را دوپینگ اعلام کردند تا حذف شود
مقامی عنوان کرد: متأسفانه یکی از اتفاقات رایج وزنهبرداری، حذف ورزشکاران مطالبهگر است. نمونه آن هم پریسا جهانفکریان بود که پروژه حذف او از بازدید صالحیامیری در شب عید در اردوی تیم ملی بانوان آغاز شد. در آن زمان صالحی امیری عیدی را به وزنهبرداران تخصیص میدهد که آقایان آن را به ورزشکاران نمیدهند. در این میان پریسا جهانفکریان و یک بانوی دیگر به این روند اعتراض میکنند، در نهایت دیدیم که فدراسیون وزنهبرداری تنها تلاش خود را برای حذف این وزنهبردار به کار گرفت؛ به طوری که همه ما میدانستیم او امکان کسب سهمیه المپیک را دارد اما فدراسیون به این موضوع توجهی نکرد. در نهایت جهانفکریان به اردوی تیم ملی دعوت نشد و پس از آن هم به سراغ جراحی کتفاش رفت و در نهایت حضور در المپیک را از دست داد. در حالی که اگر برای اولین بار یک بانوی وزنهبرداری در المپیک حضور پیدا میکرد اتفاقات خوبی برای این رشته رقم میخورد. در فدراسیون وزنهبرداری تمام تلاش آقایان حذف ورزشکاران مطالبهگر بود و من حتی سراغ دارم یک بانوی دیگر وزنهبردار وقتی نسبت به شرایط این رشته معترض شد، به راحتی کاری کردند که نمونه تست دوپینگ او مثبت شود و از وزنهبرداری کنار برود. متأسفانه این مسائل خیلی زیاد است و تنها دود آن به چشم ورزشکاران میرود. من همیشه میگویم چرا از رشتههای فوتبال و والیبال کسی پناهنده نمیشود؟! پناهندگی ورزشکاران معمولا در رشتههایی است که روسای دیکتاتور دارند و به دنبال حذف ورزشکاران هستند تا خودشان به راحتی به فعالیتشان ادامه دهند.
برخی از اعضای مجمع به خیانت مهندسی انتخابات تن دادند
رئیس هیئت وزنهبرداری استان قزوین در پاسخ به این سوال که چرا روسای هیئتها در برابر مشکلات وزنهبرداری سکوت میکنند، اظهار کرد: من حداقل به عنوان رئیس هیئت وزنهبرداری قزوین براساس وظیفه ذاتی و طبق اساسنامه همیشه برابر مشکلاتی که فدراسیون وزنهبرداری داشته اعتراض خودم را اعلام کردم و حتی دورهای که بهعنوان دبیر فدراسیون مشغول به فعالیت بودم، به دنبال تشکیل کارگروهی بودم که روحیه مطالبهگری در روسای هیئـتها به وجود بیاید و به همین خاطر آقایان احساس خطر کردهاند و من حذف شدم. از پنج سال پیش هم مرتب به این موضوع اشاره کردم که مهندسی انتخابات در راه است و روسای هیئـتها به وظیفه ذاتی خود عمل کنند، اما متأسفانه فدراسیون با دخالت در استانها و ایجاد تفرقه و نفاق شرایطی به وجود آوردند که افراد همسو با سیاستهای فدراسیون در راس کار باشند تا در برابر عملکرد ضعیف آنها سکوت کنند. برخی از اعضای مجمع هم به این خیانت تن دادند. برخی روسای هیئتها استان خود را به فدراسیون فروختهاند که در وهله اول آنها وزنهبرداری را در استان خودشان نابود کردند. خوشبختانه در قزوین با وجود تلاشهایی که صورت گرفت اما همکاران عزیز من تن به این خیانت ندادند و همیشه پای کار ایستادهاند.
کسب مال مرادی از طریق ریاست فدراسیون حرام است
مقامی گفت: اما متأسفانه هستند افرادی که منفعل عمل میکنند و حتی آنها غیر از خانواده وزنهبرداری هستند و به خاطر منافع خود جرئت اعتراض ندارند. من در چندین نوبت در مجمع فدراسیون وزنهبرداری شرکت نمیکنم چرا که ریاست علی مرادی را غیرقانونی میدانم، او در انتخابات ۹۸ در حالی بهعنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد که دیوان عدالت اداری رای به ابطال انتخابات داده است. البته رای نهایی هم تا چند روز آینده اعلام میشود اما آقایان از این وقفه به سود خود استفاده میکنند.ضمن اینکه ریاست علی مرادی به سه دلیل در فدراسیون وزنهبرداری غیرقانونی است. ابتدا اینکه او بازنشسته است و دیماه سال گذشته نامه بازنشستگیاش به او ابلاغ شد؛ دوم اینکه دیوان عدالت اداری رای به ابطال انتخابات داده است؛ سوم اینکه طبق قانونی که چند روز پیش خودشان اعلام کردند، کارمندان وزارت ورزش و جوانان نمیتوانند در فدراسیون های ورزشی فعالیت داشته باشند، بنابراین با توجه به این موارد هر نوع کسب مالی که از این طریق علی مرادی به دست میآورد حرام است و امضای او هم خلاف قانون است. امیدوارم مسئولان امر به این مسائل ورود کنند و اعضای مجمع هم به خودشان بیایند و بیش از این سکوت نکنند.
برخی روسا به خاطر ترس درخواست برگزاری مجمع را نمیدهند
رئیس هیئت وزنهبرداری استان قزوین در پاسخ به این سوال که آیا درخواستی برای برگزاری مجمع داده شده یا خیر، گفت: ما بهعنوان رئیس هیئت ابتدا مصاحبه میکنیم، تذکر میدهیم و در برخی موارد حتی پیشنهادات خودمان را هم مطرح میکنیم و به دنبال مطالبه و حق هستیم، بعد از آن اگر ترتیبی اثر داده نشد نامه امضا میکنیم و درخواست برگزاری مجمع را داریم. متأسفانه همانطور که گفتم برخی از استانها کنار فدراسیون هستند که تکلیف آنها مشخص است. اگر رئیس هیئتی بگوید وضعیت وزنهبرداری خوب است که باید به او شک کرد، اگر هم برخی از آنها از امضا و درخواست برگزاری مجمع امتناع میکنند قطعا به خاطر ترس که میدانند منافعشان به خطر میافتد. به هر حال امیدوارم اعضای مجمع روحیه مطالبهگری پیدا کنند و به فکر آینده وزنهبرداری و جوانان و نوجوانان استان خود باشند. آنها باید به وظیفه ذاتی خود که مطالبهگری است عمل کنند در غیر این صورت وزنهبرداری روز به روز با چالش بیشتری روبهرو میشود.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/