چرا مدل شتابدهندگی در ایران با سایر کشورها متفاوت است؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از علیآباد کتول، فرهاد سنچولی در رویداد کارآفرینی ایدهآرا ویژه هنرستانهای گلستان که با حضور مربیان کارآفرینی و دانشآموزان هنرستانهای این استان در سالن علامه جعفری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول برگزار شد با بیان اینکه ساختار اکوسیستم نوآوری و مدل شتابدهندگی در ایران با سایر کشورها متفاوت است، گفت: دلیل اصلی این تفاوت برخوردار نبودن بنیانگذاران جوان استارتآپی کشور از درک، بینش و مهارتهای مدیریتی و کسب و کار برای رشد، توسعه و موفقیت شرکتهایشان است.
وی با مقایسه مدل شتابدهندهها در ایران و سایر کشورها گفت: بنیانگذاران استارتآپها در سایر کشورها پیش از اینکه اقدام به راهاندازی شرکت کنند، حجم زیادی از دانش، بینش و مهارتهای کسب و کار را در سیستمهای آموزشی اعم از پیشدبستان، دبستان، دبیرستان و دانشگاه کسب میکنند.
رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول با بیان اینکه این دانشگاه از دانش، بینش و مهارتهای مدیریتی و کسب و کار به شرکتهای تازهتأسیس، ریشه و بنیان میدهد، عنوان کرد: برای اصلاح و رشد اکوسیستم نوآوری کشور باید آموزش اصول کارآفرینی و نوآوری را از مقاطع تحصیلی پایین آغاز کرد.
سنچولی با اشاره به جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول در عرصههای ملی و بینالمللی بیان کرد: دانشکده مهارت و کارآفرینی این دانشگاه با هدف ایجاد دانش، بینش و مهارت لازم برای دانشآموزان در سطوح مختلف به برنامهریزی منسجم و جامع آموزش کارآفرینی و نوآوری برای دانشآموزان اقدام کرده است که برگزاری رویداد «بوتکمپ» کارآفرینی برای نخستینبار در استان گلستان گواهی بر این حرکت نوپاست.
رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول توضیح داد: پس از افتتاح «بوتکمپ» در اسفند ۱۴۰۰ با حضور ۶۰ دبیر کارآفرینی و رؤسای هنرستانهای استان گلستان و معرفی تیمهای هنرآموزان هنرستانهای این استان، چهار کارگاه آموزشی با هدف آموزش اصول و مبانی ایدهپردازی و نوآوری برای تیمهای شرکتکننده اول اردیبهشت برگزار شد که نتیجه این آموزش دریافت ۲۲ ایده به دبیرخانه رویداد بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول با بیان اینکه از بین ۲۲ ایده ارسال شده به دبیرخانه فقط هشت تیم موفق به حضور در مرحله نهایی رویداد کارآفرینی ایدهآرا ویژه هنرستانهای گلستان شدند، ابراز امیدواری کرد که با برگزاری فصلی این رویدادها علاوه بر دانش، برای ارتقای بینش فرهنگ نوآوری در بین دانشآموزان گامهای مثبتی برداشته شود.
به گزارش آنا، دستگاه ضدعفونیکننده چندمنظوره، طراحی مانکن تغییر سایز بهصورت اتومات، دستگاه سبزیشویی، ماژیک وایتبرد قابل شارژ، اپلیکیشن طراحی جواهرات، گردشگری کشاورزی و رویای سبز، طراحی و تولید لباس اجتماع با تکیه بر سوزندوزی بلوچ و طراحی مانتو منطبق با فرهنگ و اقلیم مناطق نام هشت ایده راهیافته به مرحله نهایی رویداد کارآفرینی ایدهآرا ویژه هنرستانهای گلستان است.
این ایدهها در یک بازه زمانی ۱۵ دقیقه به ارائه ایده و پاسخگویی به سؤالات داوران پرداختند و در نهایت سه تیم نخست تا سوم رویداد انتخاب و جوایز نقدی از طرف دانشگاه و ادارهکل آموزش و پرورش استان گلستان دریافت کردند و از سایر تیمهای حاضر در مرحله نهایی نیز تجلیل شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/