دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنچه در رویداد «عصر امید» خواهید دید/ ۶؛

افزایش سود کشاورزی با آبیاری هوشمند IOT

محمد حسین کارگر شرکت‌کننده رویداد «عصر امید» گفت: سیستم هوشمند آبیاری طراحی و تولید کرده‌ایم که می‌تواند آبیاری را براساس نیاز گیاهان انجام دهد.
کد خبر : 658895
ابیاری هوشمند

محمد حسین کارگر، مدیرعامل شرکت فناوران صنعت روباتیک یزد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا در خصوص محصول این شرکت که در نمایشگاه ملی گام دوم انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی به نمایش گذاشته می‌شود، بیان کرد: سیستم آبیاری هوشمند مدل پرو ام وان از سری محصولات آبیاری هوشمند FSRobotic است که نوعی پلتفرم آبیاری هوشمند براساس فناوری اینترنت اشیاست. این محصول برای مدیریت آبیاری فضاهای بزرگ شهری و کشاورزی به کار می‌رود و شامل تجهیزات سخت‌افزاری و یک سامانه نرم‌افزاری مرکزی تحت وی می‌شود.


وی افزود: این سامانه قابلیت کنترل ۱۰ هزار ایستگاه هوشمند و دریافت گزارش‌های کامل آبیاری و داده‌های دریافتی را دارد. استفاده از سیستم آبیاری هوشمند به کاهش مصرف آب و کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند و شبکه‌ هوشمند آبیاری مبتنی بر اینترنت اشیا با قابلیت مدیریت و نظارت مجموعه آبیاری از راه دور ایجاد می‌کند. این سیستم عملکرد و پایداری بالایی دارد و قابلیت اتصال به انواع سنسورها را برای آن فراهم شده است.


مدیرعامل شرکت فناوران صنعت روباتیک یزد با اشاره به این که سیستم آبیاری هوشمند، اطلاعات و وضعیت عملکرد تمامی سنسورهای موجود در محل را به صورت لحظه‌ای نشان می‌دهد، گفت: این سیستم می‌تواند خرابی پمپ را تشخیص داده و پیام هشدار به اپراتور ارسال کند؛ همچنین امکان نشتی و ترکیدگی در زمان‌های غیرآبیاری برای این سیستم فراهم شده و علاوه بر این، گزارشِ میزان مصرف کل آب هر دوره را نیز محاسبه می‌کند.


کارگر مطرح کرد: این محصول می‌تواند آبیاری هوشمندانه داشته باشد. امکان ایجاد سناریوها و برنامه‌های مختلف آبیاری زمانی برای این سیستم هوشمند فراهم شده و همچنین می‌تواند براساس رطوبت خاک و پارامترهای محیطی نیز آبیاری را انجام دهد. سامانه هوشمند آبیاری با صفحه خورشیدی کار می‌کند و چند شیر برقی و پمپ را نیز کنترل می‌کند. نرم‌افزار این سامانه براساس زمان و ثبت اطلاعات جغرافیایی عمل می‌کند و مدیریت از راه دور را ممکن می‌سازد. این نرم‌افزار گزارش‌های آبیاری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد و نظارت بر سیستم آبیاری را آسان‌تر می‌کند.


وی در خصوص شرکت در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: یکی از مشکلات بزرگ شرکت ما و شرکت‌های مشابه ما بازار است. این رویداد می‌تواند در معرفی محصولات دانشگاهیان به صنعت و بازار و جذب مشتریان بالقوه تأثیر بسیاری داشته باشد. این سامانه تجاری‌سازی شده و تاکنون پروژه‌های متعددی انجام شده است. بزرگترین پروژه آبیاری هوشمند با توجه به نیاز گیاه، در زمینی ۵۰ هکتاری در یزد با استفاده از این سیستم هوشمندِ آبیاری پیاده سازی شده است.


این شرکت که با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد فعالیت می‌کند در سال ۱۳۹۰ و با هدف بومی‌سازی تکنولوژی‌های روز دنیا با استفاده از فرآیند مهندسی راه‌اندازی شده است.


رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار «عصر امید» از هشتم تا یازدهم خرداد در مصلی تهران برگزار می‌شود و میزبان ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارت‌آپ است.


انتهای پیام/۴۰۲۱


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب