کسب رتبه Q۱ توسط مجله «بازیافت مواد آلی در کشاورزی» دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان
پیام نجفی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در اصفهان، اظهار کرد: مجله Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture دانشگاه آزاد اصفهان به جایگاه Q۱ مجلههای برتر Scupos ارتقا یافت که تنها هشت مجله ایرانی این رتبه را دارند و به لحاظ SJR جایگاه این مجله، رتبه چهارم است.
بیشتر بخوانید:
مجله «بازیافت مواد آلی در کشاورزی» در پایگاه وبعلوم نمایه شد
وی افزود: موضوع تخصصی مجله، یکی از موضوعهای کلیدی موردنیاز کشور یعنی بازیافت مواد آلی و فاضلاب برای استفاده مجدد در کشاورزی و افزایش بهرهوری منابع آلی است که البته در هر شماره معمولاً مقالات چاپشده متعلق به نویسندگانی از کشورهای اروپایی، آمریکای لاتین، آسیای شرقی و کشورهای آفریقایی است که این مجله را بهعنوان محل ارائه دستاورد خود انتخاب میکنند.
مدیر مسئول مجله Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture دانشگاه آزاد اصفهان کسب این رتبه را افتخار بینالمللی دیگری برای این این واحد دانشگاهی دانست و ادامه داد: این مجله از سال ۲۰۱۲ شروع به چاپ منظم مقالات کرده که در ارزیابی سال ۲۰۲۱ Scimago، به سطح اول یا Q۱ یعنی ۲۵ درصد بالای این رتبهبندی دستیافت.
رئیس دانشگاه آزاد اصفهان با بیان اینکه این مجله از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۹ بهصورت مشترک توسط این دانشگاه و ناشر بینالمللی اشپرینگر و از سال ۲۰۲۰ توسط این واحد دانشگاهی چاپ و منتشر میشود، مطرح کرد: این مجله دارای رتبه علمی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و ۲۳ پایگاه استنادی معتبر در دنیا مثل SCOPUS(Q۲)، AGRICOLA، DOAJ و ... نمایه میشود.
دبیر هیئتامنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اظهار کرد: ثبت مقاله در این مجله که ژورنالی بینالمللی درمورد بازیافت مواد آلی در کشاورزی و یک مجله Open access و Double-blind peer-reviewed است رایگان بوده و هزینههای چاپ و پردازش مقاله برای همه نویسندگان توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) پشتیبانی میشود.
نجفی اضافه کرد: اهداف مجله بینالمللی بازیافت مواد آلی در کشاورزی شامل استفاده مجدد از پساب و پسماندهای جامد در کشاورزی، استفاده از پسماندهای آلی همانند کمپوست، راههای کاهش استفاده مجدد و بازیافت پسماندهای آلی، تأثیرات اجتماعی و اقتصادی کاهش استفاده مجدد و بازیافت پسماندهای آلی در کشاورزی، روشهای افزایش آگاهی عمومی در مورد بازیافت و استفاده مجدد از پسماندهای آلی در کشاورزی، استفاده از پسماندهای آلی در تغذیه حیوانات و طیور، کمپوست پسماندهای غذایی شهری است.
وی با قدردانی از تمامی همکارانی که برای دستیابی به اهداف مقدس دانشگاه تلاش میکنند، موفقیت حاصل را نتیجه تلاش جمعی همکاران اجرایی مجله بهویژه حسین پورمقدس و فریدا ایرجی دانست.
انتهای پیام/۴۱۱۷/
انتهای پیام/