زمینه مهارتآموزی و اشتغال ۱۱ هزار دانشجوی نیازمند فراهم شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ابراهیم نعیمی، سرپرست دفتر مشاوره و سلامت سازمان دانشجویان وزارت علوم در سفر به شیراز و در نشستی با رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس، اظهار کرد: فعالیت ۱۳۰ مرکز ارائه خدمات مشاوره دانشگاههای کشور تا پایان سال جاری افزایش چشمگیری خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری بودجه مناسبی برای کاهش آسیبهای اجتماعی دانشجویان کشور دیده شده است، گفت: بهزودی شاهد گسترش مراکز مشاوره در سطح دانشگاه پیام نور خواهیم بود.
حامد عباسی آقاملکی، سرپرست اداره کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور نیز در ادامه از راه اندازی کمیتههای مشاوره در ۱۰ منطقه دانشگاه پیام نور، عنوان کرد: در این مراکز، خدمات رایگان مشاورهای به دانشجویان ارائه میشود.
وی افزود: علاوه بر کمیتههای مشاوره، مراکز مشاوره خودگردان نیز در استانها راهاندازی میشود . درحال حاضر این مراکز پس از اخذ مجوزهای لازم از سازمان نظام روانشناسی در کرج، تهران، اصفهان، اردبیل، تبریز و کاشان راهاندازی شده و در بقیه نقاط کشور نیز در حال اقدام است. در این مراکز علاوه بر مشاورههای روانشناختی، مشاوره های اقتصادی و... نیز به دانشجویان و سایر مخاطبان این مراکز ارائه خواهد شد.
سرپرست اداره کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور در بخش دیگری از سخنان خود خواستار حمایت ویژه وزارت علوم از توسعه زیرساخت های لازم برای ایجاد مراکز مشاوره در دانشگاه پیام نور در سطح کشور شد و اضافه کرد: دانشگاه پیام نور با گسترش توسعه آموزش عالی، زمینه تحصیل برای اقشار متوسط و ضعیف جامعه را فراهم و فارغالتحصیلان باکیفیت برای نقش آفرینی در جامعه پرورش داده است.
عباسی آقاملکی همچنین از راه اندازی صندوقهای حمایت از دانشجویان در دانشگاه پیام نور خبر داد و گفت: این علاوه بر صندوق حامیان دانشجویان بیبضاعت، صندوقهایی در داخل دانشگاه با حمایت خیّران ایجاد و به دانشجویان تسهیلات اعطا خواهند کرد و پس از فارغالتحصیلی و استخدام فرد، بازپرداخت این تسهیلات صورت میگیرد.
وی همچنین از افزایش اعتبار تسهیلات از صندوق رفاه وزارت علوم خبر داد.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/