ارائه ۱۳۰ مقاله به همایش ملی کاربرد علوم شیمی واحد اهر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر زهره قاضی طباطبایی گفت: از شش ماه پیش روند اجرایی این همایش آغاز شده بود و خوشبختانه با اطلاع رسانی مناسب و حمایت مسئولان دانشگاه تعداد متقاضیان شرکت در این همایش بسیار قابل توجه بوده و برای این همایش ۳۲۴ مقاله به دبیرخانه همایش رسیده بود که پس از داوری و بازبینیهای لازم از میان مقالات ارسالی تعداد ۱۳۰ مقاله پذیرش شد که ۵۲ مقاله به صورت همزمان در دو روز چهارشنبه و پنجشنبه صبح و بعد از ظهر ارائه و ۸۲ مقاله دیگر نیز به صورت سخنرانی در ده مکان مشخص شده ارائه شد.
دبیر همایش ملی کاربرد علوم شیمی و صنایع دارویی، شیمیایی و محیط زیست در اهر گفت: از مهمترین اهداف همایش ایجاد بسترهای لازم برای ارائه نتایج پژوهشهای متخصصان مراکز علمی، صنعتی، استفاده از دستاوردهای آنها در صنعت، بهرهمندی از نیروهای دانشگاهی در بخشهای صنعتی، حرکت صنعت پا به پای علم و ارتباط گسترده علم و صنعت است.
قاضی طباطبایی گفت: به حول و قوه الهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر افتخار دارد که میزبان دانشمندان، پژوهشگران، دانشجویان در اولین همایش ملی کاربرد علوم شیمی و صنایع دارویی، شیمیایی و محیط زیست باشد.
وی افزود: از مهمترین اهداف این همایش ایجاد بسترهای لازم برای ارائه نتایج پژوهشهای متخصصان مراکز علمی، صنعتی، استفاده از دستاوردهای آنها در صنعت، بهرهمندی از نیروهای دانشگاهی در بخشهای صنعتی، حرکت صنعت پا به پای علم و ارتباط گسترده علم و صنعت است.
قاضی طباطبایی ادامه داد: آنچه مشخص است کاربردی شدن این دیدگاه یک عزم ملی را میطلبد و شناخته شدن این موضوع به عنوان یک اولویت در سند توسعه علمی کشور از یک سو و برنامه ریزی، انجام اقدامات اصولی و بنیادی از سوی دانشگاهها و مراکز پژوهشی در ایجاد و توسعه محیطها منطبق بر نیازهای صنعت، از سوی دیگر میتواند گام بزرگی در توسعه فن آوری در کشور باشد.
دبیر همایش ملی کاربرد علوم شیمی و صنایع دارویی، شیمیایی و محیط زیست در اهر اضافه کرد: ایجاد مراکز پژوهشی و تحقیقاتی فعال در حوزههای مختلف کاربردی من جمله صنایع شیمیایی، محیط زیست، دارویی و صنعت نفت و پتروشیمی و پلیمر و … میتواند به کاربردی شدن محصولاتمان و جلوگیری از کارهای تکراری منجر شود.
وی گفت: مطمئنا برگزاری این همایش بستری مناسب برای آشنایی و بحث و تبادل نظر پژوهشگران بخشهای مختلف علمی و صنعتی کشور با هم و زمینه ساز هم اندیشی، هم فکری، همکاری برای تعیین گسترش و حرکت به سوی کاربردی سازی، پژوهشهای شیمی کشور خواهد بود.
انتهای پیام/