دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 ارديبهشت 1401 - 12:36
کانون‌های دانشجومحور(۵۹)/ هوشمندی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

تبدیل دانشجویان به قطب قدرتمند علمی با برنامه‌ریزی و کشف مهارت‌ها

مدیر کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: اگر توانایی‌ و مهارت‌ دانشجویان را کشف و برای پیشرفت آنان برنامه‌ریزی کنیم، می‌توان این دسته از دانشجویان را به گروهی قدرتمند و یا قطب علمی تبدیل و به جامعه معرفی کرد.
کد خبر : 657584
طیبه هوشمندی

طیبه هوشمندی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح اهداف، فعالیت‌ها و برنامه‌های کانون فرهنگی دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون اظهار کرد: این کانون از بهمن ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرده و هفت عضو شورای کانون متشکل از دبیر، نائب دبیر و ... مشخص شده و اکنون تعداد اعضا حدود ۱۰۰ نفر هستند.


وی هدف از تشکیل کانون هلال احمر را ایجاد حس تعاون و نیکوکاری بین جوانان دانشجو و کمک به همدلی بین قشرهای دانشگاهی با وجود اقشار مختلف جامعه و تریبت و آموزش دانشجویان و کارکنان دانشگاه به منظور آماده‌کردن آنان در انجام خدمات امدادی و اجتماعی در حوادث طبیعی و غیرمترقبه دانست.




بیشتر بخوانید:


افزایش مهارت و اعتمادبه‌نفس دانشجویان در کانون‌های فرهنگی


از مقابله با کرونا تا شناسایی و تشخیص زودهنگام بیماری‌ها


توانمندسازی دانشجویان با آموزش مهارت‌های ده‌گانه زندگی




مدیر کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون ادامه داد: مشارکت دانشجویان در تصمیم‌گیری‌ها و فعالیت‌های مربوط به سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، شناسایی و معرفی مشکلات و نیازهای اجتماعی دانشجویان به منظور حمایت بهتر از آنان و همکاری داوطلبانه در برنامه‌های خدمات بهداشتی، درمانی و فعالیت‌های فوق برنامه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی (مانند زمان کرونا که به عنوان واکسیناتور و یا کاربر رایانه حضور پررنگی داشتند) از دیگر اهداف تشکیل این کانون بوده است.


تبدیل دانشجویان به قطب قدرتمند علمی با برنامه‌ریزی و کشف مهارت‌ها



دانشجوی ترم چهار رشته دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، وظایف کانون دانشجویی هلال احمر این دانشگاه را تشریح کرد و توضیح داد: عضوگیری از دانشجویان علاقه‌مند و داوطلب، برنامه‌ریزی برای آموزش دانشجویان به منظور شرکت در برنامه‌های امدادی، اجتماعی، فرهنگی و خدمات عام‌المنفعه و...، انتخاب و آموزش مربیان از بین دانشجویان علاقه‌مند و ارائه خدمات اجتماعی به دانشجویان در چارچوب اهداف و برنامه‌های سازمانی از جمله وظایف این کانون است.


هوشمندی، برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های مشترک علمی و پژوهشی، بررسی و برنامه‌ریزی برای استفاده مطلوب از توانایی‌ها و مهارت‌های دانشجویی در گسترش فرهنگ صلح، تفاهم و دیگر ارزش‌های انسانی و برگزاری اردو، مسابقات، گردهمایی، مانور برای اعضا و ... را نیز از وظایف کانون دانشجویی هلال احمر برشمرد.


وی با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی دانشگاه کانون‌های فعال و بسیار خوب هستند؛ اما برای همکاری با یکدیگر هیچگونه سعی و تلاشی انجام نمی‌شود به آنا گفت: همانظور که در اهداف و وظایف کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اشاره کردم زمانی که سعی کنیم توانایی‌ها و مهارت‌های دانشجویان را کشف کنیم و برای پیشبرد بهتر آنان برنامه‌ریزی داشته باشیم، می‌توان این دسته از دانشجویان را به قدرت و یا قطب تبدیل و آنان را به سطح استان و کشور معرفی کرد.



تبدیل دانشجویان به قطب قدرتمند علمی با برنامه‌ریزی و کشف مهارت‌ها



مدیر کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون درباره همکاری‌های دانشگاه با کانون‌های دانشجویی اظهار کرد: دانشگاه سعی دارد که تمام امکانات را در اختیار کانون‌های دانشجویی قرار دهد و بیشترین پشتیبانی را چه از لحاظ شرکت در برنامه‌ها و چه از لحاظ آماده‌سازی‌های زیرساخت‌های لازم اجرای بهتر برنامه ارائه دهد.


دانشجوی دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون ادامه داد: مشکل اصلی که گریبان‌گیر دانشگاه و جامعه بوده نامه‌نگاری‌های بسیار و پیگیری‌های بسیار زیاد است که موجب می‌شود هم از لحاظ درسی فاصله ایجاد شود و هم هزینه‌هایی را برای دانشجویان به همراه داشته باشد.


هوشمندی عنوان کرد که کانون‌های فرهنگی اجتماعی با حضور فعال و پرشور دانشجویان، همراهی استادان و دانشگاه، ایجاد برنامه‌های متنوع و جذاب و کمک به دانشجویان در تحقیقات علمی و فرهنگی تقویت می‌شوند تا در پیشبرد اهداف علمی فرهنگی دانشگاه و جامعه موفق باشند.


وی با قدردانی از همراهی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازورن بیان کرد: اعضای کانون دانشجویی هلال احمر با توجه به برنامه‌هایی که در شهرستان و استان انجام می‌دهند، می‌توانند چهره‌های درخشان و کارآمدی را معرفی کنند؛ بنابراین با توجه به سختی کارها و فراز و نشیب‌های بسیاری که در سر راه کانون‌ها وجود دارد، درخواست‌هایی را از استادان دانشگاه و مسئولان دارند که دانشجویان را همراهی و برای آنان اهمیت بسیاری قائل باشند.



تبدیل دانشجویان به قطب قدرتمند علمی با برنامه‌ریزی و کشف مهارت‌ها


به گزارش آنا؛ یکی از رویکردهای مهم معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، ‌اهمیت به فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی از طریق تسهیل، تعمیق و گسترش کانون‌هاست که این مهم با اصلاح آیین‌نامه اجرایی کانون‌ها و ابلاغ آن در شهریور ۹۹ در دستور کار قرار گرفته است. حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی واحدهای دانشگاهی در سراسر کشور نیز از فعالیت کانون‌های فرهنگی اجتماعی حمایت می‌کنند و تا حد امکان تسهیلات و لوازم مورد نیاز را در اختیار آنها قرار می‌دهند.




بیشتر بخوانید:


لزوم تمرکز دانشگاه‌ها بر توانمندسازی کادر کانون‌های فرهنگی


انتقاد یک فعال دانشجویی به کارکرد برخی کانون‌ها


تربیت دانشگاهی با دانشجویان امدادی




اکنون هزار و ۴۱۰ کانون فرهنگی اجتماعی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور فعال و دارای مجوز، اساسنامه، دبیر و اعضای مشخص هستند.


کانون‌های دانشجویی یکی از قالب‌های مهم و اثرگذار فعالیت‌های دانشجویی هستند که با هدف ایجاد بستر و زمینه مناسب مشارکت دانشجویان در اجرای برنامه‌های دینی، انقلابی، فرهنگی و هنری دانشگاه ایجاد شده‌اند و هرقدر زمینه‌های فعالیت، وسعت جذب و پاسخگویی به نیاز فرهنگی مخاطب دانشگاهی در کانون‌ها بیشتر دیده شود، ‌طبیعتاً می‌تواند منتج به فعالیت کیفی بهتر و پاسخگویی بیشتر به سلایق گوناگون باشد.


تبدیل دانشجویان به قطب قدرتمند علمی با برنامه‌ریزی و کشف مهارت‌ها


انتهای پیام/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب