دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حجت‌الاسلام هاشمی:

آموزش مدیریت خانواده به سبک زندگی ایرانی-اسلامی مهم است

نخستین نشست آموزشی توجیهی دو کارگاه آموزشی کنترل و کاهش مفاسد اخلاقی با همکاری قوه قضاییه ویژه دانشجویان دانشگاه‌­های فرهنگیان سراسر کشور برگزار شد.
کد خبر : 656106
حجت الاسلام هاشمی



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام سید محمد هاشمی در نخستین نشست توجیهی غیر حضوری با مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های فرهنگیان سراسر کشور با اشاره به همکاری با مسئولان وزارت کشور، قوه قضاییه، وزارت ورزش و جوانان و غیره، گفت: آموزش مدیریت خانواده به سبک زندگی ایرانی اسلامی در سن نوجوانی و جوانی یکی از موضوعات مهم برای ایجاد جامعه‌ای پویا و با نشاط است که باعث همکاری نهادهای کشور می‌شود.


وی با بیان اینکه کتاب درسی مدیریت خانواده و سبک زندگی دختران و پسران در پایه دوازدهم مدارس تدریس می‌شود، اظهار کرد: پرورش دبیران متخصص در موضوع خانواده و سبک زندگی اسلامی ایرانی، تدوین منبع و مرجع آموزشی ویژه دبیران این درس، پاسخگویی به نیازهای دانش‌آموزان و جوانان برای ایجاد زندگی اسلامی ایرانی از اهداف مهم برگزاری دوره آموزشی در دانشگاه فرهنگیان است.


مدیر مرکز خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به شیوع ویروس کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: برای پیشگیری از انتشار بیماری در دانشجو معلم‌ها و دسترسی آسان به مباحث، مولفان، خبرگان و اساتید درس مدیریت خانواده و سبک زندگی، مباحث آموزشی را در قالب فیلم، صوت و جزوه آموزشی تدوین و در سایت آموزش‌های مجازی دانشگاهیان بارگذاری کردند.


وی با بیان اینکه آسیب‌ها و جرایم با انتشار و گسترش در مسائل اجتماعی، کیفیت زندگی بشر را دشوار می‌کند و در کاهش سلامت روح و جسم نوجوانان تاثیر دارد، گفت: برای افزایش تاب‌آوری افراد جامعه، توانمند سازی افراد و جامعه جوان فرهنگی، توجه به فرهنگ بومی اعتقادات و ارزشهای جامعه و توسعه آموزش و ارتقای فرهنگ پیشگیرانه در جامعه، کارگاه سه روزه آموزش پیشگیری رشد مدار از مفاسد اخلاقی، آسیب و جرایم در دانشگاه‌های فرهنگیان ۱۶ استان کشور تا پایان اردیبهشت برگزار می‌شود.


حجت‌الاسلام هاشمی، کاهش مطالعه در کشور و گسترش فناوریهای نوین را یکی از بزرگترین راه‌های آسیب‌رسان به دانش‌آموزان عنوان کرد و یادآور شد: افزایش ساعت مطالعه آزاد، ایجاد مهارت مدیریت استرس و حفظ خونسردی، ارتقای عزت نفس نوجوان، فرمانبرداری و پیروی از قوانین، ارتقای وابستگی‌های مثبت دوستی و غیره که از مباحث آموزشی این کارگاه است با اجرای درست در مدارس، جرایم و آسیب‌های رشد مدار را کاهش می‌دهد.


وی ادامه داد: دانشجوهای شرکت کننده در هر دو کارگاه با فراگیری مهارت‌های متنوع، تاثیر زیادی در آموزش و تربیت نسل نوجوان و جوان و ایجاد کشوری با نشاط دارند.


انتهای پیام/۴۱۶۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب