۵ دانشجوی واحد کرمانشاه موفق به کسب «INV» از فدراسیون جهانی مخترعان شدند
آرش بوچانی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در کرمانشاه اعلام کرد: زهرا احمدیفرد، پرنیان چقامیرزایی، آرمان امینی، شایان سوماری و مهدی روشن، دانشجویان رشته روانشناسی مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه موفق به کسب Inv از فدراسیون بینالمللی مخترعان سوئیس شدند.
بیشتر بخوانید:
کسب مدال طلای مسابقات مخترعین سوئیس
وی اضافه کرد: در راستای نشر تفکر خلّاق، اختراع، پژوهش و دستاوردهای ارزشمند علمی و تحقیقاتی این دانشجویان پس از طی مراحل کاری و ارسال مدارک لازم از نظر فدراسیون بینالمللی مخترعان (IFIA) شایسته دریافت INV یا عنوان مخترع تشخیص داده شدند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه عنوان کرد: عضویت در سازمان ایفیا به مخترعین عنوان «INV» اهدا میکند که بیانگر مخترع بودن آنان است و موضوع فعالیت کاری این دانشجویان در حوزه دستگاههای سنجشی روانشناسی بوده که پس از داوری در ایران گواهینامه ثبت اختراع آنان ثبت خواهد شد.
بوچانی با بیان اینکه مدرس راهنمای این دانشجویان حسنا توحیدفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و دارنده مدال طلای مسابقات اختراعات سوئیس است، درباره فدراسیون بینالمللی مخترعان (International Federation of Inventors' Associations) توضیح داد: فدراسیون بینالمللی مخترعان سازمان غیردولتی غیرانتفاعی جهانی است که در سال ۱۹۶۸ به ابتکار هارالد رومانوس، رئیس اداره اختراعات کشور سوئد و لیف نوردسرند، رئیس اداره اختراعات کشور نروژ با نگارش نخستین اساسنامه و ثبت حقوقی آن آغاز به کار کرد و با گردهمایی انجمنهای مخترعان هفت کشور اروپایی (انگلستان، سوئد، نروژ، فرانسه، هلند، سوئیس و آلمان) در انگلستان و زیرنظر سازمان ملل متحد با مأموریت توسعه خلق دانش، ترویج فرهنگ نوآوری و تسهیل فرایند تبدیل ایده به ثروت راهاندازی شد.
وی تبیین کرد: امروزه مقر اصلی فدراسیون بینالمللی مخترعان در سوئیس و دفتر دبیرکل آن در تهران ایران است. این فدراسیون جهانی مانند سایر فدراسیونهای جهانی غیردولتی است و از هر کشور جهان یک نهاد غیردولتی را به عضویت رسمی میپذیرد و اکنون، انجمنهای مخترعان بیش از ۱۵۲ کشور جهان عضو رسمی این فدراسیون هستند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه تأکید کرد: فدراسیون بینالمللی مخترعان عضو ناظر و مشاور «سازمان کنفرانسها و پیشرفتهای ملل متحد» (UNCTAD)، عضو و ناظر «سازمان ثبت اختراعات اروپا» (SACEPO) است و مهمترین سازمان حمایتی برای مخترعان جهان زیرنظر «سازمان مالکیت فکری ملل متحد» (WIPO) و عضو سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO) و عضو ویژه اتحاد برای نوآوری اتحادیه اروپا EAI بهشمار میآید.
بوچانی توضیح داد: فدراسیون بینالمللی مخترعان مسئول برگزاری المپیاد اختراعات، جام جهانی اختراعات و حمایتکننده برگزاری مسابقات جهانی اختراعات، نمایشگاههای تخصصی و بینالمللی اختراعات، کنفرانسها، و کارگاههای آموزشی مخترعان است.
وی تشریح کرد: از جمله اهداف اصلی فدراسیون بینالمللی مخترعان حمایت مادی، معنوی و حقوقی از مخترعان جهان است و در این راستا، این فدراسیون اعطاکننده جوایز در مسابقات بینالمللی اختراعات در بیش از ۱۲۵ کشور جهان است و یکی از جوایز ویژه بخش خارجی جشنواره بینالمللی خوارزمی در ایران را این فدراسیون اعطا میکند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/