دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 ارديبهشت 1401 - 12:23
توسعه دانش‌های نو با انجمن‌های‌ علمی(۷۰)/ سجادیان در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

یک تیر و ۳ نشان انجمن علمی روانشناسی در دوره جنجالی کرونا

انجمن‌های علمی بدون بودجه هیچ قدرتی ندارنددبیر انجمن علمی روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت گفت: در دوره کرونا تهدیدها را به فرصت تبدیل کردیم و با مسابقات مختلف به «در خانه ماندن» و با نشست‌های مجازی عمومی به «تدوین سبک زندگی» و با وبینارهای تخصصی به «تقویت خود در دروس» پرداختیم.
کد خبر : 653605
سید فرزاد سجادیان

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ انجمن‌های علمی دانشجویی متشکل از دانشجویان فعال، باانگیزه و با ظرفیت‌های بالا هستند که موجب تجمیع و متمرکزشدن دانشجویان مشتاق به فعالیت‌های پژوهشی و علمی می‌شوند.


بخش عمده این ظرفیت‌ها، ابتدای کار به‌صورت بالقوه هستند و اگر دانشگاه‌ها بستر مناسبی را برای فعالیت انجمن‌ها فراهم آورند؛ بالفعل‌شدن این ظرفیت‌ها دور از دسترس نخواهد بود؛ بنابراین در راستای ترویج روحیه علمی، توانمندسازی و ایجاد انگیزه در دانشجویان، دانشگاه باید انجمن‌های علمی دانشجویی را فعال و حمایت کند.


انجمن‌های علمی در دانشگاه آزاد اسلامی چند سالی است که زیر نظر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه در هر واحد دانشگاهی فعالیت می‌کنند و سالانه فعالیت آنها رتبه‌بندی و اعلام می‌شود.




بیشتر بخوانید:


انجمن‌های علمی؛ قطب‌ جذب دانشجو، معرفی رشته‌ و دانش‌بنیان‌ها


تولید «پادکست» در رشته حقوق دانشگاه آزاد برای نخستین بار


سیر تا پیاز اهمیت و وظایف انجمن‌های علمی




انجمن علمی روانشناسی و مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تازه‌ترین رتبه‌بندی دفتر مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با امتیاز ۱۳۹ و با ۲۶ فعالیت در گروه +A قرار گرفت.


خبرنگار خبرگزاری آنا در شماره ۷۰ از پرونده «توسعه دانش‌های نو با انجمن‌های‌ علمی» درباره مأموریت‌ها، اهداف، برنامه‌ها، دستورکارها و دستاوردهای انجمن علمی روانشناسی و مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت با سید فرزاد سجادیان ترم هفت رشته روانشناسی این دانشگاه و دبیر انجمن گفت‌وگو کرده است.


سجادیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح چگونگی راه‌اندازی انجمن علمی روانشناسی و مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت اظهار کرد: با ورود به دانشگاه و آشنایی با دیگر دانشجویان تصمیم به تشکیل انجمن علمی گرفتیم که با شیوع ویروس کرونا همراه شد. اوایل اندکی سردرگم بودیم که شرایط چه می‌شود؛ اما با نشست مجازی در روز جهانی علم همراه با بسیج دانشجویی دانشگاه استارت کار را زدیم.


در انجمن‌های علمی هنوز برای کوچک‌ترین نیازها باید خواهش کنیم و ای کاش در سال نسبت به ورودی و رشته برای امور انجمن بودجه در نظر گرفته می‌شد.وی ادامه داد: بعد از شناخته‌شدن و اطلاع دیگر دانشجویان از انجمن علمی روانشناسی و مشاوره، دو کانال در پیام‌رسان واتساپ به نام انجمن تشکیل دادیم و تازه‌های علم روانشناسی را با موضوعات مختلف برای استفاده همه اعضا ارسال کردیم و رفته رفته تعداد اعضای انجمن بیشتر شد و اکنون با ۱۳۰ عضو فعال در حال فعالیت هستیم؛ البته برای تمام دانشجویان رشته روانشناسی گروهی برای تبادل و خرید و فروش کتاب تشکیل دادیم تا در وضع اقتصادی حال حاضر به دانشجویان کمک کرده باشیم.


دبیر انجمن علمی روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت درباره جایگاه انجمن‌های علمی با توجه به حمایت مدیر گروه رشته و استادان اضافه کرد: جایگاه ایده‌آلی برای فعالیت‌های پژوهشی در این دانشگاه وجود دارد و همواره ما با کمک استادان خود در کارگروه‌های مختلف به مسائل روز می‌پردازیم که برای همه دانشجویان در کانال‌های انجمن قابل رؤیت است.


سجادیان بیان کرد: انجمن‌های علمی با به‌روز بودن و همکاری با دیگر رشته‌های مرتبط می‌توانند حلال بسیاری از مسائل جامعه (بسته به موضوع فعالیت «مهندسی، کشاورزی، انسانی و...») باشند.


وی درباره مشکلاتی که بر سر راه انجمن‌های علمی دانشجویی وجود دارد به آنا گفت: از نبود بودجه مشخص تا اپیدمی کرونا و ...، همه از مشکلات موجود بر سر راه انجمن‌ها هستند؛ اما تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کردیم و با مسابقات مختلف به در خانه ماندن و با نشست‌های مجازی عمومی به تدوین سبک زندگی و با وبینارهای تخصصی به تقویت خود در دروس پرداختیم.



یک تیر و 3 نشان انجمن علمی روانشناسی در دوره جنجالی کرونا



دانشجوی رشته روانشناسی مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت درباره راه‌های تقویت انجمن‌های علمی در دانشگاه بیان کرد: انجمن‌های علمی بدون بودجه هیچ قدرتی ندارند و دشمنان این مرز و بوم با بودجه‌های میلیاردی در حال تولید علم هستند؛ اما در انجمن‌ها هنوز برای کوچک‌ترین نیازها باید خواهش کنیم و ای کاش در سال نسبت به ورودی و رشته برای امور انجمن بودجه در نظر گرفته می‌شد.




بیشتر بخوانید:


تسهیل تحقق اهداف انجمن‌های علمی با اختیارات خاص


۵ راهبرد کارآمد برای تقویت انجمن‌های علمی


مهارت‌افزایی دانشجویان در انجمن‌های علمی




دبیر انجمن علمی روانشناسی و مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت درباره همکاری‌های دانشگاه و مسئولان با انجمن علمی اظهار کرد: به‌شخصه با استادان، مدیر گروه و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مدیر پژوهش و معاون علمی و رئیس واحد دانشگاهی مرودشت ارتباطات خوبی دارم؛ اما چه بهتر می‌شد اگر در سال یک‌مرتبه رئیس دانشگاه و مسئولان مربوط یک جلسه‌ای رسمی برای انجمن‌ها تدارک می‌دیدند و گزارش جلسه را به سازمان مرکزی ارسال می‌کردند تا این امر (اختصاص بودجه برای هزینه‌های انجمن) حاصل شود.


سجادیان درباره فعالیت‌های انجمن علمی روانشناسی و مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت به‌ویژه در دوره کرونا به آنا گفت: این انجمن با توجه به حوزه فعالیت خود (روانشناسی) با ارتباطات خوب به راه‌اندازی مرکز مشاوره واحد مرودشت کمک بسزایی کرده و با تشکیل کانال علمی سطح دانش دانشجویان را ارتقا داده است؛ البته با شرکت در مسابقات ملی کرسی‌های آزاداندیشی و مقاله‌نویسی‌های متعدد و مسابقات ایده‌پردازی همیشه نقش بسزایی در فعالیت‌های دانشگاه داشته است و با توجه به بُعد روانی پساکرونا دانشجویان انجمن همگی به اتفاق استادان گروه روانشناسی در حال نوشتن مقالاتی هستند که به‌زودی منتشر و حتماً مثمر خواهند بود.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب