ثبت ۷۰۰ گروه در سامانه رویداد ملی گام دوم توسط دانشگاه آزاد اصفهان
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی است تا تیمهای راهیافته به این رویداد، ایدههای فناورانه و محصولات دانشبنیانی خود را به بزرگترین صنایع کشور، صندوقهای سرمایهگذاری، شتابدهندههای خصوصی و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه برای جذب تسهیلات و سرمایهگذاری عرضه کنند.
بیشتر بخوانید:
رویداد ملی گام دوم؛ فرصت سرمایهگذاری و حمایت فناورانه
شناسایی ۲۵۹ تیم در ستاد رویداد گام دوم دانشگاه آزاد مازندران
خیز تحولی دانشگاه آزاد مشهد با معرفی ۱۶۰ گروه به رویداد ملی گام دوم
انجام ۳ برابری تعهد و معرفی ۲۲۸ گروه به سامانه رویداد ملی گام دوم + جدول
رویداد ملی گام دوم از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
اوایل آبان ۱۴۰۰ روحالله دهقانی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد فعالیت این دانشگاه، برگزاری رویدادی ملی با عنوان «گام دوم» را مطرح کرد و این پیشنهاد آذر ۱۴۰۰ در جلسه شورای دانشگاه مطرح و به تصویب اعضا رسید و به دنبال آن بخشنامه مربوط دی ۱۴۰۰ به رؤسای استانی دانشگاه در سراسر کشور ابلاغ شد تا همه یکدست برای این رویداد مهم آماده شوند.
خبرنگار خبرگزاری آنا در سلسله گزارشها و گفتوگوهایی فعالیتهای علمی و عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای کشور به منظور حضور در رویداد گام دوم را بررسی کرده است که در این شماره گفتوگو با پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و رئیس ستاد رویداد گام دوم در این استان را میخوانیم.
دانشگاه آزاد اصفهان به برگزاری ۵۱ رویداد شامل ۶ چالش فناوری، دو جشنواره کسبوکارهای خلاق، هشت استارتآپ ویکند و ۳۵ ایدهآرا اقدام کرده که در نتیجه یک هزار و ۱۸۸ ایده دریافت و پس از بررسی و داوریهای انجامشده، تعداد ۱۹۱ ایده برتر در سامانه رویداد گام دوم ثبت شده است.نجفی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره شناسایی و ثبت تعداد گروه و زیرساخت پژوهشی، ایده و استارتآپ، شرکتهای فناور و خلاق و ... در ستاد رویداد گام دوم در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان اظهار کرد: استان اصفهان همواره یکی از استانهای پیشرو در حوزه پژوهش بوده و پس از ابلاغ دستورالعملهای مربوط به رویداد بهمنظور نشان دادن توانمندهای استادان و زیرساختهای موجود در واحدهای دانشگاهی به تشکیل جلسات و هماهنگی بین معاونان پژوهشی واحدهای دانشگاه اقدام کرده که دستاورد این همافزایی، تشکیل بیش از ۱۲۴ گروه پژوهشی، ۴۰ هسته پژوهشی و ۱۴ هسته آزمایشگاهی و ارائه ۲۰ زیرساخت در واحدهای دانشگاهی استان اصفهان است.
به گفته رئیس ستاد رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، حوزه پژوهش و فناوری این دانشگاه در مجموع حدود ۷۰۰ عنوان در حوزههای مختلف در سامانه رویداد گام دوم ثبت کرده که پس از ارزیابی و داوری، برگزیدگان آنها در رویداد شرکت خواهند کرد.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برای بسترسازی بهمنظور دریافت ایدهها و ایجاد ارتباط بین صنعت و فناوران به برگزاری ۵۱ رویداد اقدام کرده که شامل ۶ چالش فناوری، دو جشنواره کسبوکارهای خلاق، هشت استارتآپ ویکند و ۳۵ ایدهآرا میشود. در نتیجه یک هزار و ۱۸۸ ایده دریافت و پس از بررسی و داوریهای انجامشده، تعداد ۱۹۱ ایده برتر در سامانه رویداد گام دوم ثبت شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اضافه کرد: با توجه به سابقه فعالیت فناوری در استان اصفهان، اکنون این استان دارای ۱۷ مرکز رشد در واحدهای اصفهان (۲ مرکز)، دهاقان، فلاورجان، شاهینشهر، نجفآباد، کاشان، شهرضا، لنجان، خمینیشهر، مبارکه، دولتآباد، نایین، مجلسی، بادرود، سمیرم و نطنز است که برای جذب و پذیرش هستهها و واحدهای فناور اهتمام ویژه داشته و تعداد ۱۵۷ هسته فناور و ۱۴۴ شرکت فناور در این مراکز رشد مستقر هستند تا بتوانند در رویداد گام دوم دستاوردهای خود را ارائه دهند.
نجفی با تشریح توانمندیها و برنامههای استان اصفهان در رویداد ملی گام دوم دانشگاه گفت: با توجه به اهداف تعیینشده برای این رویداد ازجمله ترویج مأموریت جدید دانشگاه در زمینه دانشگاه حل مسئله و کارآفرین، تحقق اهداف توسعه فناوری و نوآوری سند تحول و تعالی دانشگاه، آشنایی با زیستبوم فناوری و نوآوری کشور با اقدامات فناورانه دانشگاه، ایفای نقش رویداد ملی گام دوم دانشگاه در پیادهسازی اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری برای استارتآپها و شرکتهای مستقر در دانشگاه و تشویق و قدردانی از پژوهشگران و فناوران برجسته دانشگاه و ایجاد روحیه امید و خودباوری در آنان، دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی ادامه داد: در این راستا اقدامات ابتدایی ازجمله تشکیل ستاد استانی رویداد، صدور احکام رؤسای واحدها، تشکیل ستادهای واحدهای رویداد گام دوم، برگزاری جلسه تبیین رویداد برای مدیران مراکز رشد واحدهای فناور، برگزاری جلسات برنامهریزی و هماهنگی رویدادهای استان اصفهان با فوریت انجام شد.
بیشتر بخوانید:
حضور دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در رویداد گام دوم با معرفی ۳۷ گروه
بارگذاری ۱۳۲ گروه در سامانه رویداد گام دوم توسط دانشگاه آزاد کرمانشاه
حضور دانشگاه آزاد یادگار امام در رویداد گام دوم با معرفی ۵۰ تیم
توانمندیهای دانشگاه آزاد دامغان برای حضور در رویداد ملی گام دوم
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در تشریح برنامههای این دانشگاه برای تحقق شعار سال با عنوان «تولید دانشبنیان اشتغالآفرین» بیان کرد: استان اصفهان یکی از موفقترین استانها در حوزه پژوهش و یکی از پیشگامان حوزه فناوری بوده است؛ بنابراین از همه ظرفیتهای خود برای تحقق شعار سال بهره خواهد برد. برنامهریزیهای مختلف در این زمینه مد نظر قرار گرفته که از آن جمله میتوان افزایش تعداد هستهها، شرکتهای فناور و شرکتهای دانشبنیان را نام برد. افزایش زیرساختهای فناوری در واحدهای دانشگاهی، همافزایی و شبکهسازی بین فناوران و ایجاد زمینه افزایش تولیدات فناورانه و مورد نیاز کشور از اولویتهای این استان است.
نجفی توضیح داد: سهامداری در صندوقهای پژوهش و فناوری و رایزنی با بانکها و سایر ارائهدهندگان تسهیلات مالی برای جذب منابع و تعامل با سایر سازمانها و نهادهای مربوط در راستای اخذ مجوزهای مورد نیاز برای رشد شرکتهای فناور نیز ازجمله اقدامات مهم برنامهریزی شده است.
وی ادامه داد: از دیگر فعالیتهای برنامهریزی شده، افزایش تعداد اعضای هیئت علمی فناور و دانشجویان فناور بوده تا پایاننامههای دانشجویی و طرحهای دانشگاهی برای حل مشکلات مشخص برنامهریزی و اجرا شود. اجرای طرح پویش و ایجاد اشتغال برای دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه میتواند در تحقق هرچه بیشتر شعار سال تأثیرگذار باشد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/