مدال جهانی برای کشتیگیران اولویت دارد/ نباید قهرمانی آسیا را بزرگ کرد
به گزارش گروه ورزش خبرگزاری آنا، تیم ملی کشتی آزاد آخرین روزهای تمرینات خود را برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا در خانه کشتی برگزار میکند. در همین راستا پژمان درستکار سرمربی تیم ملی کشتی آزاد قبل از اعزام این تیم به مغولستان، در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی آخرین وضعیت این تیم تشریح کرد:
قهرمانی آسیا را مثل یک تورنمنت دیدیم
پژمان درستکار سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با اشاره به ترکیب جوان شده این تیم برای این دوره از رقابتها گفت: نگاهی که کادر فنی و فدراسیون کشتی به مسابقات آسیایی امسال دارند، این بود که نفرات اصلی را حفظ کرده و پشتوانهسازی در هر وزن را در دستور کار قرار بدهد. ضمن اینکه در چنین مواقعی احتمال نرسیدن به نتیجههای دلخواه نیز وجود دارد. امسال، مسابقات آسیایی را به صورت یک چرخه، پشتوانهسازی و همچنین دیدارهای تدارکاتی مانند تورنمنتهای بینالمللی دیدیم.
مهم قهرمانی جهان و بازیهای آسیایی است
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با بیان اینکه هدف مسابقات قهرمانی جهان است، ادامه داد: مسابقات هدف ما، مسابقات صربستان و بازیهای آسیایی است. به همین دلیل پیش از اعلام این چرخه، برای احیای مسابقات قهرمانی کشور، اعلام کردیم که نفرات اول قهرمانی کشور را به مسابقات قهرمانی آسیا میفرستیم. بازخوردی که من، مربیها و فدراسیون از این تصمیم گرفته، این است که انگیزه جامعه کشتیگیرانی که میخواهند لباس تیم ملی بپوشند یا پوشیدهاند را بیشتر کرده است.
نباید قهرمانی آسیا را بزرگ کرد
او با بیان اینکه نقش حمایتی فدراسیون در راه جوانگرایی بسیار مهم است، تصریح کرد: تا همین جا هم با حمایت فدراسیون توانستیم کار خود را پیش ببریم. اگر حمایتهای فدراسیون در این زمینه که مسابقات قهرمانی آسیا را نباید آنچنان بزرگ کرد، نبود، کار با این کیفیت پیش نمیرفت. نتیجهگیری خوب است و ما برای گرفتن نتیجه تلاش میکنیم اما نتیجهگرایی در هر میدانی مانند مسابقات جام جهانی، مسابقات قهرمانی آسیا یا تورنمنتها درست نیست. ما در صدد حرکت در راستای غنیتر کردن کشتی کشور هستیم و در مسابقات قهرمانی آسیا نیز با همین دیدگاه جلو میرویم اما برایمان اهمیت آن چنانی ندارد.
با نیمی از توان خود به مغولستان میرویم
پژمان درستکار در پاسخ به این سوال که تیم اعزامی به مغولستان در چه شرایطی می بیند، گفت: تنها ۵۰ یا ۶۰ درصد توان کشتی کشور است. با توجه به تفکرات موجود، بسیاری از قهرمانان خود را کنار گذاشته و با تیمی پوستاندازی شده به مسابقات میرویم. رضا مؤمنی، داریوش حضرتقلی و محسن مصطفوی شاید دومین سفر بینالمللی خود را تجربه میکنند. قبل از این به یک تورنمنت رفتند که آن هم بعد از قهرمانی کشور بود که خودمان اعزامشان کردیم.
جوانان پای کشتی بایستند
سرمربی تیم ملی کشتی در ادامه با پاسخ به این سوال که نگران نتیجه نگرفتن این تیم جوان نیست؟ تصریح کرد: در طول این مدت به بچهها یک موضوع مهم را تذکر دادم که من پای شما ایستادهام اما نمیخواهم شما پای من بایستید بلکه پای خود و کشتی کشور بایستید. اگر این افراد پای خود ایستاده و انتظارات را برآورده کنند، اعتماد به کشتی بر میگردد. حتماً با این شرایط کشتی قویتر میشود و موجبات دلگرمی مسئولان و علاقمندان به کشتی کشور را در پی دارد.
عدالت باید رعایت شود
او با بیان اینکه فدراسیون کشتی به دنبال برقراری عدالت است؛ ادامه داد: در ابتدای حضور آقای دبیر در فدراسیون کشتی، گفت که سیستم من خدامحور است. در کشتی انتخابی نیز این امر به معنای لحاظ عدالت در انتخاب است. اگر واقعاً این اتفاق بیفتد، به نفع کشتی کشور است. این دیدگاه که در تمام مسابقات قهرمان شویم، در درازمدت به کشتی کشور لطمه وارد میکند. امیدوارم خدا هم کمک کند زیرا این مسابقات، حساسیتهای مردمی نیز دارد و انشاءالله کشتی گیران بتوانند مردم را شاد کنند.
فاصله کم بازیهای آسیایی با قهرمانی جهان کار را سخت کرد
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره حساسیتهای به وجود آمده برای بازیهای آسیایی گفت: تجربه نشان داده در مسابقاتی که با فاصله نزدیک برگزار میشوند، نتیجه دلخواهی بدست نمیآید. امسال نیز از تمام دورههای قبلی رقابتهای قهرمانی جهان به بازیهای آسیایی نزدیکتر است. ۳ موضوع در این مورد مطرح است: یکی موضوع خود کشتیگیران است که برای مسابقات جهانی انگیزه بیشتری دارند. دوم فدراسیون کشتی به عنوان سیاستگذار کشتی و سوم موضوع نظارت ورزش و کمیته المپیک است. باید قضیه به نوعی جلو برود که از هر سه موضوع، بهره و برداشتهای لازم را انجام دهیم؛ اما متأسفانه این کار بسیار سخت است. آن افرادی که در رأس کار قرار دارند، سرمربیهای دو تیم هستند؛ چرا که عملیاتی و اجرایی کردن این موضوع را جلو برده و پاسخگو هستند. به همین دلیل، تمام تلاشمان را میکنیم تا هر سه محور یاد شده، بهره لازم را ببرند.
کمیته ملی المپیک حساسیت موجود را درک میکند
او با اشاره برگزاری جلسه بین سرمربیان تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی و مسئولان کمیته ملی المپیک تصریح کرد: جلسات خوبی به همراه محمد بنا با صالحی امیری داشتیم که قول همراهی و حمایت داده و حساسیت موضوع را درک کرد که این امر، تعهدات ما را سنگینتر میکند و امیدوارم پرچم کشتی کشور هم در مسابقات جهانی و هم مسابقات آسیایی برافراشته شود. ما صحبتهایمان را کردیم ولی نظر نهایی با رئیس فدراسیون است.
ورود طلاییهای نروژ به چرخه انتخابی
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در پاسخ به این سوال که در ادامه چرخه تکلیف طلاییهای نروژ چه میشود و از کدام تورنمنت کارشان را آغاز میکنند، گفت: تقریباً زمان ورود آنها مشخص شده است. ما طبق چرخه از قبل اعلام کرده بودیم که طلایهداران مسابقات جهانی از یک تورنمنت بینالمللی وارد میشوند. پس از مسابقات قهرمانی آسیا از حسن، کامران و امیرحسین رونمایی میشود. این عزیزان که از افتخارات کشتی کشور هستند، حتماً با شیوهای که ذکر شد در مسابقات حضور پیدا میکنند.
درستکار با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۱ پرترافیک از لحاظ مسابقات مختلف است گفت: هدفگذاری ما المپیک پاریس است و اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داریم. با تفکرات فدراسیون و سند توسعه کشتی، هدف بلند مدت ما، المپیک لسآنجلس ۲۰۲۸، هدف میان مدت، المپیک پاریس و هدف کوتاه مدت مسابقات صربستان و بازیهای آسیایی است؛ اما تمام این مسائل زنجیروار بوده و هر کدام اهمیت خود را دارند. این تورنمنتها به گونهای باید باشند که شکوفایی در المپیک پاریس اتفاق بیفتد. ما به پشتوانهها اعتماد کرده و پای حرفی که زدیم، ایستادهایم زیرا به آن اعتقاد داریم. کشتیگیر و جامعه کشتی باید تکلیف خود را بدانند کشتیگیری که در پی ملیپوش شدن است، چه مسیری را باید طی کند که ما آن را با جزئیات اعلام کردیم که به نفع کشتی کشور است.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/