لزوم تعریف محصول فرهنگی هنری برای حوزه عفاف و حجاب
به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارمین جلسه شورای سیاست گذاری یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر گفت: در خصوص رفتارهای فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب باید به تاثیر کارهای صورت گرفته متمرکز بود و برای اثر بخشی بیشتر در این بخش باید محصولات فرهنگی و هنری با این مضمون تعریف کرد تا این حوزه مهم با مسئله اقتصاد نیز پیوند داشته باشد.
وزیر فرهنگ در این نشست با تاکید بر این مطلب گفت: فعالیتهای صورت گرفته در دبیرخانه جشنواره مد و لباس فجر قابل تقدیر است، اما در این زمینه همت مضاعفی لازم است تا در یک بازه زمانی مشخص بتوانیم ادعا کنیم که میتوان بخشی از مشکلات این حوزه در جامعه حل خواهد شد.
وی با اشاره به دغدغههای درست اقشار مختلف مردم و مسئولان نسبت به مقوله حجاب و عفاف در جامعه امروز ایران ادامه داد: در این عرصه دولت به عنوان یکی از متولیان امر باید کارهای قابل قبول انجام دهد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با توجه به تکالیف ذاتی خود تاثیر به سزایی در این زمینه داشته و بخش عمده سیاستگذاری، مدیریت و ساماندهی این حوزه بر عهده این وزارتخانه است.
اسماعیلی همچنین در ادامه دلیل قرار گرفتن کارگروه ساماندهی مد و لباس در زیر مجموعه شورای فرهنگ عمومی را ایجاد تمرکز در این حوزه دانست و گفت: برای این کار نیاز به مصوبه دولت بود که این مصوبه نیز کسب شده است.
وی ادامه داد: اکنون ساز و کارهای لازم در این زمینه ایجاد شده و نیازمند تلاش برای رسیدن به نتیجه هستیم و به همین منظور اواخر سال گذشته نیز آیین نامه مد و لباس اجتماعی که در جلسات متعدد مورد برررسی قرار گرفته بود نیز ابلاغ شد.
وزیر فرهنگ در دولت مردمی همچنین از مسئول کارگروه سازماندهی مد و لباس کشور خواست تا فعالیتهای این حوزه را با جدیت دنبال کند و افزود: امروز شبکههای اجتماعی مختلفی در حال تغییر سبک زندگی مردم ایران هستند، اما ما به عنوان یک جامعه قوی دینی با ریشههای عمیق و تاریخی و حوزه فرهنگی گسترده هستیم و باید از این کارزار مهم به سلامت بیرون بیاییم.
وی افزود: موضوع حجاب و عفاف از جمله دغدغههای مقام معظم رهبری و رییس جمهور محترم است و ما نیز در حال انجام تحول عینی در رفتارهای گذشته در این خصوص هستیم که در این زمینه باید به میزان اثرگذاری این طرحها فکر کرده و در همین راستا رسانهها باید نیز در این زمینه ما را همراهی و حمایت کنند.
رئیس شورای هنر با اشاره به برگزاری نمایشگاههای بزرگ قرآن کریم، کتاب و سایر برنامهها و جشنوارههای فرهنگی هنری خواستار حضور کارگروه ساماندهی مد و لباس در این نمایشگاهها شد و خاطرنشان کرد: باید محصول فرهنگی هنری برای حوزه عفاف و حجاب تعریف کنیم و این مسئله با حوزه اقتصادی پیوند داشته باشد.
وزیر فرهنگ در ادامه با اشاره به اینکه در بسیاری از وصیت نامههای شهدا در دهه ۶۰ به رعایت عفاف و حجاب در جامعه توصیه شده است اظهار امیدواری کرد: جشنواره مد و لباس فجر بتواند تحول خوبی در این حوزه ایجاد کند.
گفتنی است، در پایان این نشست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تارنمای دائمی جشنواره مد و لباس فجر، پوستر اصلی یازدهمین جشنوارده مد و لباس فجر و پوستر همایش علمی این جشنواره رونمایی کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/