زندگینامه آیتالله فاطمینیا +فیلم
آیتالله سید عبدالله فاطمینیا، روحانی، خطیب و استاد اخلاق شناخته شده کشورمان، صبح امروز (دوشبنه 26 اردیبهشت) در سن ۷۶ سالگی پس از یک دوره طولانی بیماری دار فانی را وداع گفت.
مرحوم آیتالله فاطمینیا از مدرسان به نام حوزههای علمیه و از کارشناسانی بود که حضوری فعال در رسانه ملی داشت و به همین واسطه چهرهای شناخته شده در میان مذهبیون و عموم مردم به حساب میآمد.
آن مرحوم سال 1325 در تبریز به دنیا آمد. خطیب، استاد اخلاق، مورخ اسلامی و کتابشناسی بود که در زمینه اخلاق و عرفان، حدیث و شعر عربی تحقیقات فراوانی انجام داده است. پدر بزرگوارشان (میراسماعیل) از علما و عارفان بزرگ در عصر خویش به شمار میرفتند که از همان کودکی تحت تربیت ایشان قرار گرفتند. اندکی بعد برای تربیت و علم آموزی نزد آیتالله مصطفوی تبریزی (از شاگردان آیتالله سید علی آقای قاضی) رفتند که نزدیک به 30 سال تحت تربیت ایشان قرار داشتند. در همین زمان، تحصیلات حوزوی خویش را هم دنبال میکردند.
پس از آیتالله مصطفوی، محضر اساتیدی همچون علامه محمدحسین طباطبایی، آیتالله الهی تبریزی (برادر علامه طباطبایی)، آیتالله محمد تقی آملی، آیتالله سید رضا بهاءالدینی، آیتالله محمدتقی بهجت، علامه جعفری و دیگر بزرگان را درک کردند.
ایشان یکی از مفسران زبردست صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه محسوب میشد که در جلسات فراوانی در رابطه با این کتب به سخنرانی میپرداخت.
«شرح و تفسیر زیارت جامعه کبیره»، که تقریر سخنرانیهای آن مرحوم است در کنار دوره سه جلدی «کتاب نکتهها از گفتهها» و «فرهنگ انتظار» از آثار این خطیب ارزشمند و استاد اخلاق است.
خبرگزاری آنا درگذشت این عالم فرزانه را به خانواده آن مرحوم و جامعه روحانیت تسلیت میگوید.
در ادامه، بخشهایی از سخنان مرحوم آیتالله سید عبدالله فاطمینیا را که همچون همیشه با همان لحن شیرین و تأثیرگذار بیان شده است را مرور میکنیم.
انتهای پیام/۴۱۷۳/
انتهای پیام/