مهمترین چالش رشته مهندسی معماری چیست؟
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی مرتبه علمی امین جعفری مربی و عضو هیئت علمی تمام وقت گروه آموزشی مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به استادیاری ارتقا داد.
در حکم طهرانچی خطاب به جعفری آمده است: با توجه به پیشنهاد کمیته منتخب دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در راستای ارتقای مرتبه جنابعالی به استادیاری، موضوع در یکصد و هشتاد و چهارمین نشست مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ هیئت ممیزه دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت. به موجب این حکم از تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۱به مرتبه استادیاری گروه آموزشی مربوط در دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا مییابید. امید است در مرتبه جدید با تأیید خداوند تبارک و تعالی، منشأ خدمات بهتر و ارزشمندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی و دانشجویان بوده و در توسعه علم و دانش گامهای مؤثرتری بردارید.
بیشتر بخوانید:
رشته مهندسی عمران چه تفاوتی با رشته معماری دارد؟
جعفری در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در پاسخ به این سؤال که چالشهای رشته مهندسی معماری را چه چیزهایی میدانید و راهکارهایتان برای رفع این چالشها چیست؟ تبیین کرد: مهمترین چالش توانایی نداشتن فارغالتحصیلان در بازار کار است و متأسفانه در رشته معماری، دروسی که در دانشگاه تدریس میشوند ۵۰ درصد از نیاز فارغالتحصیل برای اشتغال به کار در بازار حرفهای را تأمین میکنند.
وی تأکید کرد: اکنون بیش از آنکه مدرک تحصیلی یک معمار مدنظر شرکتی باشد که میخواهد با وی همکاری کند، مهارتها و تواناییهای وی مورد توجه قرار میگیرد و شرکت به دنبال نیرویی است که بتواند برای وی گرهای از کار باز کند که این توانایی و مهارت در آموزشهای آکادمیک معماری چندان مدنظر قرار نگرفته است.
عضو هیئت علمی تمام وقت گروه آموزشی مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل بیان کرد: اندیشیدن به آینده بهخصوص برای دانشآموزان امروز که زندگی و حرفهشان در آینده بوده، بسیار ضروری است.
جعفری با اشاره به موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در تربیت دانشجویان رشته معماری گفت: واحد بابل در از جمله دانشگاههای مطرح و باسابقه در آموزش معماری بوده که از ابتدا در مقطع کاردانی در دانشکده سما به جذب و آموزش دانشجویان کاردانی پرداخته و از سال ۱۳۸۵ در واحد دانشگاهی جذب دانشجویان کارشناسی ناپیوسته داشته است.
وی مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با استادان مجرب، امکانات و تجهیزات کارگاهی با شرایط آموزشی عالی به آموزش دانشجویان در این مقطع ادامه داده و سال ۱۳۸۹ با جذب دانشجویان ارشد با استفاده از استادان مطرح و مجرب تاکنون در آموزش دانشجویان معماری نقش بسزایی در کشور داشته و در مقطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، مهندس معماری و کارشناسی ارشد معماری همهساله پذیرش دانشجو دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل بیان کرد: این دانشگاه با توجه به وجود کارگاههای مناسب و استادان مجرب سالانه فارغالتحصیلان زیادی در مقاطع مختلف جذب بازار کار میکند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/