افزایش همفکری اجتماعی در ماه مبارک رمضان
سیدمسعود داودی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در لنجان با تشریح مزایای ماه مبارک رمضان اظهار کرد: این ماه موجب انسجام و افزایش سطح همفکری اجتماعی، بهبود رفتارهای فردی در خانواده و تلطیف رابطه والدین با فرزندان و زن و شوهر با یکدیگر خواهد شد.
وی افزود: ماه مبارک رمضان، ماهی است که نزد خداوند از همه ماهها برتر و بالاتر بوده و با فضیلتترین ماه به شمار میآید، روزها و شبهایش بسیار نورانی دارد و ساعتهای این ماه، بهترین ساعات و لحظات است. رمضان فرصت مناسبی برای ترک رفتارهایی بوده که در طول سال انجام میشود تا آمادگی لازم را برای کنار گذاشتن دائمی آن رفتار به دست آوریم و در نتیجه زمینه جایگزین کردن سبک زندگی سالم و اسلامی به وجود آید.
بیشتر بخوانید:
تهذیب نفس هدیه خداوند در ماه رمضان به بندگان است
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان بیان کرد: روزه، رسیدن به آگاهی قلبی و حکمت بوده و نتیجه حکمت، معرفت و شناخت خداوند است که نتیجه معرفت و شناخت خداوند رسیدن به یقین کامل میشود. فلسفه روزهداری را میتوان تکامل جسم و جان دانست. روزه به جسم نشاط میبخشد و آدمی را از کسلی و سستی نجات میدهد. از اینرو نقش روزه در سلامت تن و تکامل روح غیرقابل انکار است.
داودی با تأکید بر ارتباطات اجتماعی روزهداری عنوان کرد: روزه کلاس کسب تقوا و تمرینی برای متقی شدن است. یکی از حکمتهای روزه، رساندن انسان به کمال معنوی بوده که نتیجه تقواست. یکی از تأثیرات اجتماعی روزه را میتوان بهبود روابط افراد جامعه و کاهش آسیبها و انحرافهای اجتماعی نام برد.
وی گفت: تعاملات اجتماعی و خانوادگی مانند مهمانی دادن و مهمانی گرفتن که زیربنای تقویت ارتباطات اجتماعی است، موجب عمیق شدن محبت و دوستیها شده و از اختلافات و کدورتها کاسته و در ماه مبارک رمضان تقویت میشود. این ماه فرصت بسیار خوبی برای ایجاد انگیزه و عادات مناسب در کودکان بوده و زمینه برای فرزندان و کوچکترهای خانواده ایجاد میشود تا همراه با تغییرات اخلاقی بزرگترها، آنان هم سهمی از تصمیمات و فرصتهای خوب داشته باشند.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/