انواع نمای شیشه ای ساختمان ( معرفی کامل و کاربرد + تصاویر)
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، نما بخش مهمی از ساخت و ساز ساختمان را به خود اختصاص می دهد. با وجود نماهای مدرن و متفاوتی که امروزه وجود دارد چهره شهر بسیار زیبا و منحصر به فرد شده است. ساختمان ها و برج های سر به فلک کشیده ای که با نمای شیشه ای خود نمایی می کنند، در این زیبایی نقش دوچندانی دارند. انواع نمای ساختمان به عنوان پوسته و بخش خارجی بنا مورد استفاده قرار می گیرند. امروزه بیشترین حجم نما به صورت شیشه ای است و در این دهه استفاده از آن بیشتر از هر زمان دیگری به چشم می خورد.
با وجود تفاوت های زیادی که در این نمای شیشه ای وجود دارد، قدرت انتخاب نیز بالا رفته و بر اساس نوع رنگ و ضخامت و ویژگی های که دارند می توان آنها را به کار برد. بسیاری از نماهای شیشه ای، بیشتر جنبه زیبایی دارند اما در کنار آنها کاربردهای مختلفی را نیز دارند که قصد داریم به طور مفصل در مورد آنها صحبت کنیم. نمونه های مختلفی از این نمای شیشه ای در دنیا به کار می رود که بخش مهمی از ساختمان سازی را به خود اختصاص داده اند. با کاربردهای مهم این محصول آشنا شوید.
- اولین چیزی که به ذهن انسان خطور می کند و در دید اول متوجه این نوع نما می شویم چهره مدرن و زیبایی خارق العاده آن است که با انعکاس نور خورشید در آن و بازتاب نور چهره خود را بیشتر به نمایش می گذارد.
- یکی از مهمترین کاربردهایی که انواع نمای شیشه ای ساختمان دارند، به عنوان یک عایق صوتی مناسب عمل می کنند. در میان هیاهوی شهر و آلودگی صوتی بالایی که وجود دارد می توان به این نوع نمای شیشه ای پناه برد.
- دیگر کاربردی که دارد این است که روشنایی خوبی را به داخل خانه هدایت می کند؛ طوری که شما در طول روز هیچ نیازی به روشنایی نخواهید داشت و تنها نور خورشید کفایت می کند.
- مقاومت ساختمان را به شدت بالا می برد. حتما می پرسید شیشه که یک متریال شکستنی است چگونه می توان مقاومت را بالا ببرد؟ سوال درستی است! باید بگوییم که شیشه نما کاملا نشکن بوده و در برابر باد و زلزله از هم نمی پاشد.
- شیشه های سکوریت و لمینت شده در این نوع نماها وجود دارند که هم دوام زیادی دارند و هم اینکه بار ساختمان را افزایش نمی دهند؛ این موضوع نیز اهمیت زیادی دارد.
- نمای شیشه ای علاوه بر بخش خارجی در داخل ساختمان نیز وجود دارد. در قسمت های مختلفی مانند بالکن، تراس، سرویس های بهداشتی، دیوار اتاق ها و .. نیز کاربرد دارد.
کرتین وال
یکی از نمونه های برجسته در میان انواع نمای شیشه ای، ساختمان کرتین وال می باشد. خیلی از مواقع نمای ساختمان بار مرده زیادی را به ساختمان اضافه می کند و فشار زیادی را به فونداسیون وارد می کند که در مواقع زمین لرزه احتمال خرابی را بیشتر می کنند. اما کرتین وال به این صورت است که یک نمایی جدا از ساختمان شکل می گیرد و بار مرده بر روی بنا ایجاد نمی شود. این بنا به صورت ایستا بوده و خود دارای یک قاب است که شیشه برروی آن قرار داده می شود.
لامل یا پروفیل های آلومینیومی در این نمای شیشه ای نقش اساسی را بر عهده دارند. این لامل به این صورت است که شیشه برش خورده بر روی آن سوار می شود. لامل ها به صورت افقی و عمودی بر روی بنا نصب می شوند که نوع افقی آن را به نام ترنسم می شناسند و عمودی آن را به نام مولیون معروف است. لامل یک سیستم مجزا است د که بر روی سازه اتصال داده می شود. البته لامل های به کار رفته فولادی، آهنی و چوبی نیز هستند که بیشترین حجم آن آلومیینومی می باشد.
در هر نوع شرایط جوی که باشید، می توانید از این نوع نمای شیشه ای استفاده کنید؛ زیرا آنها در برابر رطوبت و هوای شرجی نیز یک عایق عالی محسوب می شوند یا اینکه یک عایق حرارتی و صوتی هستند که به طرز صحیحی بر روی بنا نصب می گردند و وزن مناسبی را دارند. ضخامت شیشه در این کار نیز متفاوت و با توجه به نیاز مشتری است. در واقع در میان انواع نمای ساختمان شیشه ای این مدل را به اسم نمای پرده ای می شناسند.
هندریل شیشه ای
هندریل شیشه ای یا بهتر است بگوییم نرده یا دیوارهای شیشه ای که بهترین نوع حفاظ یا نرده برای انواع راه پله و بالکن و تراز می باشند که به عنوان یکی از انواع نمای شیشه ای ساختمان، کاربردهای متفاوتی را از خود نشان می دهد. این نمونه از نصب متفاوتی برخوردار است. به این صورت که یک پایه فلزی یا آلومینیومی به عنوان پی در داخل زمین قرار گرفته می شود و هندریل بر روی آن نصب می شود. در واقع در سطح زمین هیچ نوع یراق آلاتی دیده نمی شود و سطحی کاملا یکنواخت را می توانید ببینید.
این موضوع در تمیزی و زیبایی کار اثر زیادی را دارد. هندریل شیشه ای دارای مقاومت خیلی بالایی است که در مواجه با ضربه ایستادگی خوبی دارد و شکسته نمی شود. اگر به صورت اتفاقی شیشه شکسته شود به راحتی قابلیت تعویض را دارد که یکی از مزیت های عالی آن محسوب می شود. یکی از مواردی که برای نصب این نوع نما باید در نظر گرفته شود، اصول نصب آن است که باید به صورت تخصصی انجام شود و حتما از نیروی خبره ای در این کار باید استفاده شود. در بعضی مواقع، به دلیل عدم استفاده از نیروی متخصص نقص زیادی در کار به وجود می آید.
انواع نمای ساختمان
انسان هنگامی که به فکر ساخت خانه و پناهگاه افتاد، به دنبال انواع نمای ساختمان بود و تاریخچه نمای ساختمان نشان دهنده این موضوع می باشد. تمامی موارد مختلف مانند آجر، سیمان، شیشه، کاهگل در نماهای مختلفی به کار رفته است اما در میان همه آنها، نوع شیشه ای در بین مردم دوست داشتنی تر بوده و نگاه ویژه ای به آن داشته اند. نمای ساختمان شیشه ای انواع متفاوتی دارد که در آن از شیشه های لمینت شده و سکوریت بسیار استفاده می شود.
شیشه های لمینت دار یا نماهای اسپایدر بسیار محکم هستند و در صورتی که شکسته شوند در محل خود به صورت منسجم باقی می مانند و به هیچ وجه آوار نمی شوند. نماهای اسپایدر بسیار شکیل هستند و به شکل تار عنکبوت نصب می شوند و از نوع نماهای مدرن محسوب می گردند. یکی دیگر از شیشه هایی که کارایی بالایی در انواع نمای شیشه ای ساختمان دارد سکوریت می باشد. در واقع در دنیای مدرن، نمای شیشه ای توانسته به خوبی خود را نشان بدهد. ضخامت شیشه در این نماها بین ۴ میلیمتر تا ۴۰ میلیمتر متفاوت خواهد بود.
طرح و رنگ های متفاوتی از این نمونه ها وجود دارند که سلایق مختلفی را نشانه رفته اند. همه افراد می توانند بر حسب نوع نیازی که دارند این نماها را انتخاب کنند. در این میان شرکت های مختلفی نیز وجود دارند که صفر تا صد انواع نمای شیشه ای ساختمان را به صورت تخصصی و با قیمت های مناسبی انجام دهند. نمای شیشه ای انتخابی مناسب برای همه نوع سازه می باشد و کارایی فراوانی در بخش های داخلی و خارجی خواهد داشت.
انتهای پیام/ ر
انتهای پیام/