تقویت توسعه اجتماعی با تحصیل در رشته «مدیریت خانواده»
سیدمسعود داودی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در لنجان با توجه به ایجاد رشته تحصیلی مدیریت خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان مطرح کرد: رشته مدیریت خانواده در راستای دستیابی به مهارتهای لازم درزمینهٔ مدیریت و برنامهریزی خانواده، توسعه اجتماعی و اقتصادی کشور نقش بسزایی دارد.
بیشتر بخوانید:
گسترش مدارس سما در راستای تحقق عدالت اجتماعی و دستیابی به شهری پویا
وی با تأکید بر شعار سال با عنوان سال «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» افزود: چالشهای فراروی اشتغال فارغالتحصیلان و غیرممکن بودن بروز اثربخشی و تواناییهای دانشآموختگان آموزش عالی، اهمیت ضرورت تواناسازی دانشجویان به لحاظ لزوم مشارکت فعال در توسعه اقتصادی و امر تولید را تبیین میکند، ازاینرو دانشجویان رشته مدیریت خانواده با دروس کیفی و عملی میتوانند در این راستا موفق عمل کنند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی لنجان اضافه کرد: رشته مدیریت خانواده با افزایش توانمندی دانشجویان در راستای برنامهریزی امور خانواده، خوداشتغالی، تأسیس کارگاههای خانگی و درنتیجه افزایش خوداتکایی و اعتمادبهنفس و ارتقای سطح سلامت خانواده اهمیت ویژهای دارد.
داودی بیان کرد: «مهارت سالم زیستن»، «مدیریت و برنامهریزی امور خانواده» و «هنر در خانه» سه استاندارد مهارتی رشته تحصیلی مدیریت خانواده هستند که بر مبنای درک ضرورت مدیریت صحیح خانواده و با اتکا به دانش روز دنیا تدوین و تصویب شدهاند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان اظهار کرد: بهطورکلی دانشجویان رشته مدیریت خانواده که مهارتهای این رشته را بهخوبی فراگرفته و از آموزش کیفیتری برخوردار باشند در آینده شانس اشتغال بیشتری دارند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/