دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بازداشت 100 تن مرتبط با برده‌داری در تایلند

پلیس تایلند پس از تهدیدهای اتحادیه اروپا نسبت به تحریم صنعت ماهیگیری این کشور پس از ارائه گزارش هایی در خصوص برده داری در این صنعت، 100 نفر را در راستای سرکوب قاچاق انسان دستگیر کرد.
کد خبر : 65002

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایرنا، اتحادیه اروپا ماه آوریل گذشته به تایلند 'کارت زرد' نشان داد و این کشور را تهدید به ممنوعیت صادرات غذاهای دریایی کرد، مگر اینکه دولت نظامی با ماهیگیری غیرقانونی که اصول انسانی را نقض می کنند، مبارزه کند.
روهینگیایی های مسلمان میانماری که برای فرار از فشار دولت و دست یافتن به زندگی بهتر خانه و کاشانه را ترک می کنند به دست قاچاقچیان انسان گرفتار و قربانی برده داری مدرن در تایلند می شوند.
بسیاری از این افراد که از کمترین حقوق انسانی در کشور خود محروم هستند برای انجام کارهای سخت و گذران زندگی راهی تایلند می شوند اما قاچاقچیان انسان هر یک از آنان را به قیمت 430 دلار به ماهیگران تایلندی می فروشند و مانند برده از آنها کار می کشند.
یک هیات از بروکسل ماه گذشته برای ارزیابی پیشرفت تایلند در زمینه مبارزه با این برده داری و قاچاق انسان بازدیدهایی از این کشور جنوب شرق آسیا داشت، اما اعلام نکرد که تصمیمی در مورد تحریم تایلند که می تواند سالانه دستکم یک میلیارد دلار به اقتصادش ضربه وارد کند، گرفته است.
ماهیگیران غیرمجاز تایلندی با بهره گیری از این انسان های قاچاق شده سودهای کلانی کسب می کنند. تایلند پس از چین و نروژ سومین تولیدکننده و صادرکننده غذاهای دریایی جهان است و عمدتا برده ها این صنعت را بدون دریافت هیچ دستمزدی می گردانند.
شبکه خبر آسیا وابسته به سنگاپور روز سه شنبه به نقل از پلیس گزارش داد از آنجا که اتحادیه اروپا 'کارت زرد' به تایلند نشان داده است تاکنون بیش از 100 نفر به اتهام نقض حقوق کارگران قاچاق شده دستگیر شده اند.
'کریسانا پاتاناچاروئن' معاون سخنگوی پلیس، گفت که این موارد نشان می دهد تایلند دارای اراده سیاسی قوی برای مقابله با موضوع قاچاق انسان است.
برخی مقامات تایلندی توسط گروه های حقوق بشر متهم شده اند با گرفتن باج و رشوه اجازه قاچاق انسان را داده اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب