آیتالله ریشهری مقابل باند خطرناک هاشمی ایستادگی کرد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از دزفول، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه در نشست هماندیشی با خبرنگاران دزفول که در سالن جلسات شیخ انصاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول برگزار شد، گفت: جمهوری اسلامی در سال ۱۴۰۰ کنار توفیقات و موفقیتهایی که داشت، برخی عزیزان، عالمان و اندیشمندان خود را نیز از دست داد.
بیشتر بخوانید:
حجتالاسلام خسروپناه درگذشت آیتالله صافی گلپایگانی را تسلیت گفت
وی اضافه کرد: نسلهای جدید که خواستار آزاداندیشی هستند از برخی اتفاقات و فتنهها مطلع نیستند که باید برای آنها بازگو شود.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به درگذشت آیتالله حسنزاده آملی در سال گذشته، او را ذوالفنون خواند و بیان کرد: آیتالله حسنزاده آملی در علوم مختلف اسلامی و حکمت نظری و علمی صاحبنظر بود و فقدان آیتالله حسنزاده آملی ضربهای جبرانناپذیر است.
خسروپناه افزود: فقدان آیتالله صافی گلپایگانی نیز ضربهای سنگین به حوزههای علمیه بود، چراکه وی کنار تواضع و معنویت فوقالعادهای که داشت، همواره در دهههای گذشته و در اوج شبهات اعتقادی با عشق و علاقه ورود میکرد تا به نوبه خود در ثواب دفاع از دین شریک باشد.
حجتالاسلام شفیعی مراقب اصول و ارزشهای دینی و انقلابی بود
وی همچنین با تسلیت درگذشت آیتالله علوی گرگانی و حجتالاسلام سید محسن شفیعی در روزهای گذشته تبیین تصریح کرد: سید محسن دوست و یار دیرینه بسیاری از ما بود و فقدان این چهره ولایی، انقلابی، معتدل، بامحبت و دارای جذب حداکثری، ضربهای سنگین به جامعه علمی، حوزوی و دانشگاهی خوزستان بود.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: حجتالاسلام شفیعی بر اصول و ارزشهای دینی و انقلابی استوار، زاهد، متواضع و مردمدار و در امور بیتالمال بسیار مراقب بود و بدیلی سراغ نداریم که بتواند جای ایشان را پر کند. رهبری درباره ایشان فرمودند که امید آینده بود.
خسروپناه با اشاره به اینکه شفیعی مأمنی برای استادان و دانشجویان بود و همواره با آنها دیدار و به مشکلات و درددلهایشان گوش میداد، توضیح داد: این عالم ربانی با توجه به جایگاهی که در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزشتان داشتند، هیچگاه در امور انتصابات دخالت نمیکرد.
وی به درگذشت ساعاتی قبل آیتالله ریشهری پس از تحمل مدتها بیماری اشاره و اضافه کرد: آیتالله ریشهری دو ویژگی مهم داشت. زمانی که مسئولیت اطلاعات کشور را برعهده داشت، باند سید مهدی هاشمی را کشف و در مقابل این طیف خطرناک ایستادگی کرد و اگر خطر این باند توسط آیتالله ریشهری دفع نمیشد، انقلاب اسلامی قطعاً نابود میشد.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، ویژگی دوم آیتالله ریشهری را راهاندازی مجموعه دارالحدیث عنوان کرد که در ادامه تبدیل به دانشگاه و پژوهشگاه قرآن و حدیث شد، کاری که علامه مجلسی با تدوین بحارالانوار در دوره صفویه انجام داد را، آیتالله ریشهری در دوران فعلی انجام داد و احادیث را در نظام جدید امروزی بهزبان فارسی و عربی تنظیم کرد و به احیای سنت اهل بیت علیهمالسلام پرداخت.
خسروپناه افزود: آیتالله ریشهری فضلای زیادی تربیت کرد و بیش از ۴۰۰ عنوان کتاب توسط این مجموعه نگارش و منتشر شد، خدماتی که این عالم ربانی به حدیث شیعه ارائه کرد، شایسته تکریم و اجلال است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/