دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آقامیری:

دغدغه‌های مقام معظم رهبری در زمینه هوش مصنوعی باید جدی گرفته شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در برنامه عصر جدید در زمینه توانمندی های علمی و هسته ای کشور به مطالبی اشاره کرد.
کد خبر : 649040
محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد استان تهران



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر سید محمودرضا آقا میری با حضور در برنامه عصر جدید که امشب به صورت زنده از شبکه سوم سیما پخش شد در پاسخ به سوال مجری برنامه در خصوص میزان امیدواری به نسل جدید، گفت: اتفاقاتی که در شاخه علم و فناوری می افتد از دهه های جدید بوده و ابزار هر روز در حال تغییر می باشد که جوانان بهتر می‌توانند با آن پیش بروند و تغییر ذهن از حالت سنتی به حالت مدرن جهت انجام کارهای بزرگ در جوانان راحت‌تر صورت می‌پذیرد.


وی در ادامه افزود: در شاخه‌های مختلف علمی اگر توصیه های مقام معظم رهبری را مسئولان و دست اندرکاران گوش فرا دهند اتفاقات خوبی که افتاده، شدت بیشتری می گیرد.


آقامیری در خصوص میزان پیشرفت علمی در رشته های مختلف گفت: در زمینه داروهای نوترکیب ایران جز کشورهای مطرح بوده و در بحث نانو نیز جز کشورهای صادرکننده می باشد که متاسفانه دیده نشده و صدا و سیما می تواند نقش پررنگی در این خصوص داشته باشد.


رئیس دانشکده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی در ادامه خاطر نشان کرد: در بحث هسته ای کشور ما یکی از کشورهای مطرح در این زمینه می باشد که تمامی کارها در هر بخشی از صفر تا صد صورت می پذیرد.


وی در ادامه گفت: در زمینه هوش مصنوعی که مقام معظم رهبری تاکید بسیاری روی آن دارند باید جدی گرفته شود و هر سال غفلت می تواند سالها کشور ما را عقب بیاندازد.


آقامیری در پاسخ به اینکه در حال حاضر در بحث هوش مصنوعی کاری صورت گرفته؟ یادآور شد: دانشگاه‌ها شروع کرده اند و در رشته های جدید جز ۱۰ کشور اول دنیا هستیم که جوان های ۲۹-۲۸ ساله پای کار هستند.


عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در پاسخ به سوال مجری برنامه در خصوص اینکه جوانانی که دغدغه علمی دارند ولی امکانات نداشته و به سمت ناامیدی و مهاجرت می روند چه پیامی دارید؟ گفت: ایران با ثروت فراوانی که دارد اگر مدیریت صحیح و قوی روی مسائل باشد هیچ محدودیتی برای باروری این جوانان نداریم که البته این اتفاق توسط معاونت علمی و وزارت علوم افتاده که باید توجه بیشتری به این مسائل شود.


وی دراین باره افزود: همه در تلاش اند تا این جوانان را امیدوار نگه دارند و طبیعتا دغدغه آنها، دغدغه ما ست و این جوانان نباید احساس تنهایی کنند.


ایشان در خاتمه در پاسخ به اینکه در حوزه علمی ۵۰-۴۰ سال آینده کجای جهان هستیم، گفت: با اطمینان جز ۵ کشور جهان خواهیم بود.


انتهای پیام/۴۰۴۰/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب