دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دیدار نوروزی مدیران صندوق اعتباری هنر با خانواده جهانگیر خسروشاهی

مدیران صندوق اعتباری هنر با حضور در منزل مرحوم «جهانگیر خسروشاهی» یاد و خاطره‌ این نویسنده ادبیات انقلاب اسلامی و پژوهشگر را گرامی داشتند.
کد خبر : 648363
دیدار



به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا از صندوق اعتباری هنر، مدیران صندوق اعتباری هنر با حضور در منزل مرحوم «جهانگیر خسروشاهی» یاد و خاطره‌ این نویسنده ادبیات انقلاب اسلامی و پژوهشگر را گرامی داشتند.


نیکنام حسینی‌پور، مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر و محمدعلی کاروان، معاون سرمایه‌گذاری و اقتصاد هنر در ادامه دیدارهای نوروزی با خانواده اهل فرهنگ و هنر درگذشته سال ۱۴۰۰، روز دوشنبه ۲۳ اسفندماه به نمایندگی از مدیرعامل این صندوق در منزل زنده‌یاد جهانگیر خسروشاهی نویسنده دفاع مقدس حضور یافتند و ضمن گرامیداشت یاد این نویسنده انقلاب و دفاع مقدس، پیشاپیش سال نو را به خانواده وی تبریک گفتند.



حسینی‌پور در این دیدار با اشاره به اینکه فقدان شخصیتی چون مرحوم خسروشاهی در حوزه ادبیات جبران‌ناپذیر است، افزود: امیدواریم راه و منش این نویسنده توسط نسل جدید تداوم یابد.

کاروان در پاسخ به پیشنهاد خانواده مرحوم خسروشاهی در خصوص انتشار کتاب صوتی آثار این نویسنده فقید گفت: با توجه به ظرفیت‌های جدید در فضای مجازی این اقدام بسیار حائز اهمیت است و صندوق نیز با پیگیری از واحدهای ذیربط در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این اقدام را تسهیل خواهد کرد.


در ادامه این دیدار دختر مرحوم خسروشاهی ضمن ذکر خاطراتی از پدر در خصوص آخرین اثر این نویسنده که با موضوع زندگی حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) بود توضیحاتی را ارائه کرد و افزود: چاپ این کتاب در حال پیگیری است که امیدواریم در سال ۱۴۰۱ این کتاب چاپ و در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد.


در این دیدار ضمن تجلیل از خانواده زنده‌یاد خسروشاهی، لوح سپاس صندوق اعتباری هنر به خانواده این نویسنده متعهد اعطا شد.


جهانگیر خسروشاهی اول آذرماه ۱۳۴۰ در روستای دهق شمال غرب اصفهان متولد شد. او خواندن و نوشتن را در مکتب آموخت، پس از دوره‌ای تحصیل در مدرسه به حوزه وارد شد و تحصیلات حوزوی را ادامه داد.


خسروشاهی فعالیت‌های فرهنگی خود را از ابتدای انقلاب اسلامی شروع کرد و از سال ۱۳۶۸ همکاری با حوزه هنری را آغاز کرد.


حضور در مجله «سوره»، دو دوره عضویت در شورای بررسی کارگاه قصه و رمان حوزه هنری، عضویت در پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی، همکاری با گروه تلویزیونی جهاد سازندگی و گروه تلویزیونی روایت فتح از جمله فعالیت‌های وی است.


وی آثار زیادی از جمله داستان کوتاه، رمان، زندگی‌نامه داستانی و مقاله به چاپ رساند و کتاب‌های خلفه‌های وحشی، باغ باور، بیرون قلعه امن نیست، خیابان رویت و به کلی سری را به‌عنوان مجموعه داستان در کارنامه خود ثبت کرد. از دیگر کتاب‌های او نیز می‌توان به زخمدار، رویای داغ، داستان‌های بلند نفر پانزدهم و صخره‌ها و پروانه‌ها، زندگی‌نامه‌های داستانی همیشه با هم، دوشنبه‌ای که می‌آید و غروب آبی رود، داستان نوجوان پدربزرگ برکه و درخت گردو و نثر ادبی از کوچه‌های بی‌خبری اشاره کرد. وی صبح چهارشنبه ۱۳ بهمن‌ماه در پی ایست قلبی درگذشت.



انتهای پیام/۱۱۰/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب