بقای نشریات دانشجویی با پرهیز از بازتولید مکانیکی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اصفهان، سعید شریفی در نشست مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)، مخاطبشماری و پرهیز از بازتولید مکانیکی آثار دانشجویی را رمز بقا و اولویت نشریات دانشجویی دانست.
بیشتر بخوانید:
برگزاری سلسله کارگاههای تابستانه «آموزشهای تخصصی نشریات دانشجویی»
وی گفت: نکته قابل تأمل برای دانشجو و دانشگاه، توجه به کارکرد تربیتی و سازنده نشریات دانشجویی است و اگر در نشریات، نگاه کوتاهمدت حاکم شود درنهایت به بازتولید مکانیکی آثار محدود میشویم که آفتی خطرناک برای نشریات بهحساب میآید.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با اثربخش خواندن جلسات هماندیشی برای تجارب آرا و تقریب نگاهها و تفکرات دانشجویی افزود: جشنواره نشریات بسیار مهم است و باید برای شرکت در آن، پویشی همگانی داشت؛ اما اولویت مهمتر، ایجاد فضای تربیتی و نسلسازیست؛ زیرا ممکن است دانشجویی در جشنواره رتبه نیاورد؛ اما در آینده فرد موفقی در حوزه قلم و رسانه شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: ایجاد جذابیت و استغنای فکری و روحی برای دانشجو باید سرلوحه فعالیت در نشریات دانشجویی و محیط دانشگاه قرار بگیرد و نباید بهجای نهادینه شدن قلم، مسائل مالی غالب شود و توجه داشته باشید که جذب دانشجوی مستعد و درنهایت تربیت و تحویل نویسندگان و طراحان حرفهای، هدف اصلی شما باشد.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد استان اصفهان بیان کرد: دانشگاه در حال پیگیری نمایهسازی نشریات برتر دانشجویی در اپلیکیشن طاقچه در قالبهای مختلف بهصورت مکتوب، صوتی و چندرسانهای است، حتی آمادگی داریم به شکل قراردادی، طراحی اپلیکیشن مخصوص نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان را به خود دانشجویان واگذار کنیم.
به گزارش آنا در این نشست که با حضور معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان) برگزار شد، ۲۶ نفر از مدیران مسئول، سردبیران و دبیران تحریریه نشریات دانشجویی و فعالان نشریات دانشجویی با تبادلنظر درباره راهبردهای جذب و توانمندسازی سرمایه انسانی در نشریات، حمایت مالی از فرآیند چاپ و انتشار، تولید نشریات صوتی و غیره، بر حضور مؤثر در جشنواره نشریات دانشجویی قلم تأکید کردند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/